בנות שאלה

נופר30

New member
בנות שאלה

האם מישהי מכירה משפחה אשר צריכה קצת כלי מטבח ? ואולי אפילו כמה רהיטים ? אנחנו עוברים דירה ופתאום מצאנו כל מיני כלי מטבח שהיו של שלומי לפני שעברנו לגור ביחד ואנחנו רוצים לתת אותם וגם בגדים טובים תודה ( אני לא רוצה לזרוק סתם )

נשמה - כמה רעיונות !

קודם כל, באמת תודה, בשם אלה שיקבלו את הדברים ובשמי... מה אפשר לעשות ? בגדים אפשר למסור בסניפי נעמ"ת (יש להם חנויות יד שניה) ובמיכליות איסוף. הכל הכל אפשר למסור לבתי תמחוי שונים (לתת, שובע וכדומה), או לפחות לשאול אותם. וגם ראיתי היום בעיתון "במקום" מודעה של עיריית רמלה (נדמה לי) שקולטת עליה וזקוקה לציוד עבורם - מרהיטים ועד בגדים. בקיצור, לצערנו לא חסר- אם תצטרכי טלפונים אשמח לסייע.

נופר30

New member
זה העניין

שאני צריכה מספרי טלפון אני לא מכירה מהאזור שלי פה וחבל לי לא לתת לאנשים שצריכים אבל תודה על הרעיונות אני אבדוק מחר בבוקר כל מיני מקומות חשבתי שאם מישהי פה מתנדבת ו / אולי מכירה אישית אז גם זה יעזור לי

שמופית

New member
אנחנו....

בד"כ, אחת לעונה, עושים סדר בארון ואת הבגדים נותנים לויצ"ו (יש סניף שלהם בכל עיר גדולה וגם במושבה לידינו). חבר של אמא שלי שעובד כקבלן בניה בשטחים, מספר לנו לאחרונה שיש מלא אנשים שחיים על סף עוני שם, ולמשל לקראת פסח, הוא אירגן תרומות מאנשים שיש להם, וקנה קמח מצה, סוכר, שמן וכאלה וחילק למשפחות שאין להן. לפני כמה זמן, הוא סיפר לנו על משפחה שנכנסו אליהם מעקלים הביתה ופשוט לקחו להם ה כ ל ! ועכשיו הוא מנסה לארגן להם כמה דברים הביתה. יש לכם במקרה מיטה ומזרון שאתם לא צריכים ? בכל מקרה, אני אשאל אותו אם הוא צריך עוד דברים לחלוקה (הוא פשוט יודע מי צריך...) בכל מקרה, כל הכבוד לך על היוזמה ורוחב הלב. כן ירבו
!

נופר30

New member
מזרון ומיטה אני לא חושבת

אבל אולי יהיה לי סלון אני אדע יותר בוודאות כאשר אני אכנס לדירה ואראה מה לא נכנס שם ושוב נכון להיום יש לי כלי מטבח ויש כמה דברים שבוודאות אני לא לוקחת ( יש לי בסיס של פוטון עם זה יעזור צריך רק לחפש מזרון ) בכל מקרה אנחנו בשלבי אריזה אז כל יום מצטברים לנו עוד דברים

shelycat

New member
.............

לעיריית פתח תקווה יש איזה עיניין/מקום/מחסן שבו הם מרכזים כל דבר שאפשר לתרום לנזקקים מבגדים לריהוט, מכשירי חשמל ובעצם כל מה שאנשים מעונינים לתרום. צריך פשוט להתקשר אליהם ולברר לאן להביא ואם הם יכולים לבוא לקחת ציוד כבד יותר (נדמה לי שכן).

אתי@

New member
להרבה עיריות יש מחסן כזה, גם לעירית

ראשל"צ (צריך רק להתקשר לעיריה). בכל אופן אני אברר לך עם אבא שלי, שהוא מתנדב בכל מיני אירגונים ויש לו קשר עם מעון לנשים מוכות. כל הכבוד לכם על הרצון הטוב
דרך אגב, אם מותר לשאול - לאן אתם עוברים

נופר30

New member
אנחנו עוברים לפ"ת

אני יודעת שיש כל מיני מחסנים של עיריות אבל מנסיון (אמא של שלומי תורמת המון ) זה נתקע שם ולא ממש מגיע לאן שצריך ולא תמיד נשמר טוב ולפעמים סתם נזרק יותר קל לי לתרום לכאלה שעושים חסד לבד שמתאמצים והם מכירים את אלו שמתביישים להגיע לערייה אבל גם צריכים ולא יקבלו מהבושה

fila

New member
נופר../images/Emo140.gif

כל הכבוד על היוזמה לצערי אני לא יכולה לעזור עם טלפונים או כתובות כי אני מהצפון אצלנו פשוט פונים למועצה והיא מפנה את זה למי שצריך.........

תוכי

New member
נופר כל הכבוד-תנסי לפנות ../images/Emo45.gif

לעזר מציון או יד שרה בפ"ת נראה לי שהם ישמחו לקבל תרומות שיהיה לך אחלה יום

קרןש

New member
עזר מציון ויד שרה לא מקבלים תרומות

של בגדים וכד´... מניסיון!!!

kisses

New member
ויצ"ו בפתח תקווה

תמיד תרמתי להם בגדים, זה נימצא ברחוב שפירא למטה