בנות - שאלה

THE ronch

New member
טוב, את כל מה שהיה לי לומר,

אמרתי טלפונית. והתכוונתי לזה. בעיקר לחלק עם הרוקי
סתם מותק, נדבר. נשיקות, ותקני את GO!

קראתי את זה בעבודה

והלב שלי החסיר פעימה, ואין לי כל כך מה לומר לך, כי זו ביצה טובענית של ממש להתהלך בה, אבל את יפה, יפה רק מההודעות שלך כאן, שעושות לי לחייך ולצחקק ומה לא וכבר הרבה זמן אני עוקבת, ואני רק מקווה שהטובעניות תעלם ואת תשארי ותלכי רחוק רחוק מהבוץ.

coolit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif

אנחנו אוהבות אותך... תשמרי על עצמך!

Mardy Bum

New member
את כל כך הרבה יותר מזה

את כזאת מצחיקה ומוכשרת ומקסימה להחריד וזה לא פייר שתהרסי את עצמך ככה כשהכל יכול להיות (מה יכול, יהיה, התקבלת לפאקינג קאמרה אובסקורה) כל כך טוב כשתעזבי את הטיפה המרה והרעה הזאת. בבקשה אל תהרסי את עצמך, אין לך שום סיבה מטופשת שבעולם.

יש לי 70 פגישות במסגרות שונות בזמן הקרוב.

עזבתי את הדירה בינתיים. אמא לא עוזבת אותי לשנייה. ולעזאזל, אפילו הסכמתי ללכת לפגישה עם קוראת בקלפי טארוט שמטפלת בעזרת גלגולים קודמים, רק כדי שדודה שלי תהיה רגועה. אם יש דרך כלשהי לקחת את עצמי בידיים- תהיי בטוחה שאני כבר אמצא אותה. ואני בטוחה שיש. קלישאתי ומתרץ ככל שזה נשמע, אולי פשוט צריך לרדת הכי נמוך שאפשר כדי להתחיל לעלות... [וסוו הלפ מי גאד, אני מקווה שזה באמת הכי נמוך שאפשר] תודה, וזה.

GoOni

New member
אויש אלוהים.

אני קוראת את כל ההודעות שלך בפורום פריטי מאצ' (סורי, זה קצת סטוקרי מצידי.) ואין לך מושג כמה היה מבהיל לקרוא את זה כשציפיתי לעוד הודעה משעשעת וצינית על משמרת הזויה. תעשי לעצמך טובה. את לא נהנית מהדברים האלה, וקלירלי את מרגישה רע מאוד עכשיו. תטפלי בעצמך. תלכי לשחף ולפסיכיאטר, תקשיבי לאמא ותשארי בבית. זה הכי מעיק בעולם, אבל עדיף שיהיה לך קצת מעיק עכשיו ותרגישי יותר טוב עוד כמה שבועות\חודשים. אה, ותשתי פחות, אולי?

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo24.gif

פשוט תשמרי על עצמך. זה מה שיש לי להגיד.. את חכמה מספיק כדי לא להיכנס לצרות עכשיו

סטודיו של פירסינגים וקעקועים....

הכי סטרילי... בסנטר יש המון אבל את לא רוצה, יש בקינג ג'ורג'(מניחה שאת יודעת שזה צמוד לדיזנגוף ולסנטר.) "קיפוד". וחוץ מזה תמיד את יכולה לשאול בפורום פירסינג וקעקועים.

למעלה