בנות - שאלה

lailavan

New member
בנות - שאלה ../images/Emo53.gif

מישהי מכירה מקום סביר ונקי באיזור צפון ת"א לניקוב חורים באוזניים? גם איזור דיזינגוף הולך (רצוי לא בסנטר עצמו) תודה!!!

adiss90

New member
../images/Emo32.gif שאלה! מי שעבדה\עובדת במשמרות...

איך זה? קשה?

Ne§t£A Gi®L

New member
זה לא נוח

את לא יכולה לתכנן תכניות ליותר משבוע, וכל פעם מחדש את מוצאת את עצמך מתחננת להתחלף עם מישהו. אבל זה באמת לא כזה גרוע ובסופו של דבר לומדים להסתדר.

...

בהתחלה זה קצת מעצבן יש הרגשה כזו שהכל סובב סביב עבודה... אם זה בערב את מגיעה בלילה סחוטה, חוזרת לשיחות, סוף סוף מספיקה לאכול, אולי רואה קצת טלוויזיה, נרדמת והופ - מתעוררת לעוד משמרת, בין אם זה בוקר(ואין לך ברירה אלא להתעורר מוקדם), ובין אם זה ערב(הלכת לישון קצת מאוחר...) לאט לאט הסדר איכשהו יחזור לך, תלמדי לסדר את הזמן וגם תקבלי משמרות שהן בטח נוחות יותר אחרי הכל, יש יתרון גדול לגמישות הזו, וכשיש לך תכנונים את יכולה לתמרן ביניהם לבין העבודה, גם אם זה לא תמיד יהיה כל כך קל. בהצלחה. :]

Mika B

New member
הכיייייי נוח שאפשר.

לפחות אצלי בעבודה. ככה אני קובעת לי מראש בימים שפנויים בשבוע הבא, ואם במקרה צץ משהו שאי אפשר להזיז - אני מבקשת ממישהו שיחליף אותי, ובמקרה הממש הכי גרוע, אני מתחננת לבוס שישחרר אותי.

ממ

תולי וזיו עבודה אם היא קרוב/רחוק מהבית שלך אם את עושה דברים במקביל [לומדת למשל] הכל תלוי ויחסי. בעיקרון-זה לדעתי נוח יותר ממשרה מלאה

GoOni

New member
רק התחלתי.

כרגע זה מסתדר לי די מושלם עם בית ספר, כי העבודה נמצאת במרחק של עשר דקות הליכה מהבי"ס והמשמרות מתחילות ב-15:30, כשאני מסיימת ללמוד בדרך כלל ב-15:00 (ואפשר גם להתחיל משמרת ב-14:00 ויש ימים שאני מסיימת לפני). הם גם ממש גמישים והמינימום הוא שלוש משמרות בשבוע. הקטע הוא שזה עד ממש מאוחר. ז"א, עבדתי היום ויצאתי מהבית לבי"ס ב-8:00 בבוקר וחזרתי מהעבודה לפני חצי שעה..

adiss90

New member
>>אוף נו, ;( תיכנסו.

בואו רק נגיד שזה חצי מהימים משמרות וחצי מהימים שעות קבועות ורק עכשיו זה נשמע לי חרא כי לא חשבתי על זה שאני לא אוכל לתכנן שומדבר מעבר, ואהיה תלויה במשמרות אוף. לא חשבתי על זה בכלל.

../images/Emo32.gifהו, מה יפים הלילות הקסומים...

הגעתי הרבה יותר מדי שיכורה לעבודה אתמול בבוקר. הרבה יותר משאני רגילה, ובאיחור של חצי שעה. פוטרתי. חזרתי הביתה בוכה לגמרי ושתויה לגמרי ובודדה לגמרי, לקחתי את כל כדורי השינה ונוגדי הדכאון של חברה של השותפה ובלעתי אותם. והלכתי לישון. אחרי 5 שעות התעוררתי בטיפול נמרץ, כי לאמא הייתה תחושת בטן רעה והיא פרצה לי לדירה. אני הכי מפגרת בארץ, ובאשפוז בית עד להודעה חדשה. ומה קורה אתכן?...

LimiMimi

New member
פאק..

פשוט אין לי מילים.. ואני כלכך רוצה לדעת מה להגיד ואיך לעזור לך. תארתי לעצמי של"כל בוקר פותחת עם בירה" יהיה סיום די רע, אבל למזלי זה עוד נגמר בטוב. תשמרי על עצמך אנה, בבקשה.. ואולי באמת כדאי שתפסיקי לשתות אם זה מה שקורה לך.
אוהבת אותך מלא

In Dreams

New member
ממפ../images/Emo29.gif

לא יודעת מה להגיד שמרי על עצמך, אה? (אם הייתי יכולה, הייתי כופה את חברתי עלייך עד שהיה נמאס לך)

greeneye

New member
../images/Emo201.gif

ואי, אנה, אם היה קורה לך משהו.. זה היה שובר פה הרבה לבבות..

למעלה