בנות, שאלה לי אליכן..

poch21

New member
בנות, שאלה לי אליכן..

אני לא בת 30+, אפילו לא 30, אבל יש לי שאלה שמעניינת אותי התשובה לה מאוד ואני חושבת שפה אמצא מענה. למען האמת, אפילו לא ממש שאלה, אלא יותר 'סקר'. הייתן יוצרות קשר רומנטי עם מישהי צעירה מכן בעשור וחצי? טוב לכן יחד, הכל זורם נהדר ופער הגילאים לא מורגש ברמה הנפשית - הייתן נכנסות לזה, או שזה היה מרתיע מסיבה כלשהי? ואם כן, אז רק למטרות בילוי, או שהייתן נותנות סיכוי לזוגיות של ממש? (ובכלל, אתן נמשכות לגיל כזה?) ברור לי שכל אחת מכן היא עולם (כמו כולם) ושונה בתפיסה. ובכל זאת, מעניין אותי לדעת מה אתן חושבות. תודה
אני.

:) אני לא בת 30 רק 22 השבוע../images/Emo2.gif../images/Emo12.gifאבל בהחלט

הייצי נכנסת לקשר עם מישהי שמבוגרת ממני בעשור ממש לא מפריע לי. אני מאמינה שבנות הפורום יתענו שכל אחת ותחושתה ואופיה ולפעמים גיל הוא רק מספר. בעיני נשים בגילאי ה30 סקסיות ובשלות

poch21

New member
ומה עם עשור וחצי?

מישהי בת 37, תופס? ובד"כ, בחורות צעירות יהיו מוכנות בשמחה להיות עם מבוגרות יותר, שם זה לא כ"כ אישו מעניין מהצד שלהן מה קורה שם.. (ואני, אוטוטו, בת 23
)

מאמי אהבתי הראשונה שאומנם לא מומשה אך בכל זאת

היום בת 46/7 צריכה להיות. הכרתי אותה לראשונה כשהייתה בת 39 בערך. ועל אף העובדה שאמרו לי אהה יש לה קמטים וזה לי זה לא הפריע כלל. אחרי שאת מתאהבת היא הייתה בעיני האישה היפה ביקום קיבלתי אותה על כל חלקיה

clyps

New member
ממש כמו אהבתי הלא ממומשת..

בת 42, החכמה והיפה בנשים..

פאמקי

New member
האם אני...?

אז אני, לא! חד משמעית לא. ובדרך כלל משתדלת לא לומר "לעולם לא" (ויש מי שתעיד על כך...
), אך בהקשר הזה, נשים צעירות, מקסימות ככל שיהיו (ויש, אני יודעת זאת ללא כל ספק!), לא עושות לי את זה. לדעתי, הבגרות שלנו בנויה מבגרות נפשית, (ועל כך בטוחה שלא יהיה ויכוח, יש צעירות עם בגרות נפשית). אך יש בגרות שהגיל עושה. השנים, הניסיון, ההתמודדות עם סיטואציות רבות לאורכן... ונשים צעירות, על אף בגרותן, לא יכולות להיות בשלב הזה. אז כמו שהבנת, אני לא נמשכת לגיל הזה, לפחות לא לזוגיות. בהחלט באות בחשבון חברויות עם צעירות, ויש לי כאלה, אך לא יותר מזה. (ואני מניחה שלא לזה התכוונת כשכתבת "בילוי"
).

ענתא J

New member
תופסת טרמפ על השרשור הזה

אני עוד לא בת 30 (עוד שנתיים וחצי) ולא ממש מוצאת את עצמי באתרים של לסביות צעירות יותר (לא שזה ככה במוצהר, אבל הדיונים והנושאים מאוד ... מתאימים לגילאים מסויימים). האם מקומי כאן? :) אל תתביישנה לומר לי שאתן מעדיפות שלא, אני אקבל בהבנה.

Hipushit24

New member
תפיסה קצת שונה

היי, ראשית אני חושבת שאם את רוצה מישהי ואת יודעת שהיא בעניין, אז Why Not??? שנית, זה מאוד תלוי על אילו תווכי גילאים את מדברת... 15 ו-30 זה מוגזם... אבל 30 ו-40 או 24 30 זה לדעתי סבדר ולגמיטימי. מאוד תלוי בבגרותה של הבחורה. אני אישית לא נמשכת לנשים בנות גילי או צעירות ממני, ותמיד הרגשתי בעלת נושא שיחה עם נשים בוגרות ממני בכמה שנים. את צריכה לבחון את זה רק בצורה אחת: לפי השיחות שאתן מנהלות. יכול להיות שהיא קצת פחות בוגרת לגילה ואת קצת יותר בוגרת לגילך, ואולי זה כן יכול להתאים לתקופה כזו או אחרת, זה תלוי בך:)) שיהיה בהצלחה, Hipushit

poch21

New member
...

אהלן :) שכחתי לציין שה'צעירה' לפחות בת 18 (אנחנו לא בעניין של פדופיליה פה :)). 10 שנים, לדעתי, יכול לתפוס. אבל נניח בחורה בת 23 עם אישה בת 39, מה היית אומרת על זה? שיחות שלא מרגישים בהן את הפער הגילאי :) תודה

ענתא J

New member
ומה לגבי 27 וכמעט 18?

איך זה בסולם שלך? מעל גיל ההסכמה החוקי (16) - לי אישית אין בעיה עם כלום. זו צביעות קצת, לחשוב שאפשר לקבוע מהו הפרש תקין... מה שמתאים לשתי נשים, לא?

poch21

New member
אין פה סולמות

ואת צודקת-מה שמתאים לשתי נשים. אני סה"כ רציתי לשמוע את נק' המבט של חברות הפורום. ערב טוב

ענתא J

New member
ואני לא התכוונתי להשמע תוקפנית

אז ערב טוב גם לך, ובהצלחה בזוגיות - האתגרים בזוגיות טובה לרוב לא רואים לא גיל ולא שום דבר שרירותי אחר :) מאחלת לך להתמודד עם אתגרים רציניים בהרבה :)

poch21

New member
תודה :)

(אם היית נשמעת לי תוקפנית לא הייתי מוסיפה חיוך
)

daphts

New member
לא ממש מדויק

גיל ההסכמה 16 תופס רק לשני בני זוג באותו תווח גילאים של עד גיל 18 אחרת אפילו יום לפני 18 ומישהיא בת עסור מעל נחשב לפדופיליה - עד כמה שהבנתי לכן היתי בודקת את החוק לאשורו- כדי להיות בטוחה! לא מתאים שבאמצע החיים יעשימו מישהיא במשהוא כזה! נכון!

ענתא J

New member
בדקתי.

לפני גיל 14 - אסור בכלל. כלום, שום דבר, נאדה. ההפרש של "עד שלוש שנים" דן בטווח הגילאים 14-16. אם מישהי בת 15 ומישהי בת 17 ביחד - זה חוקי. מגיל 16 - מותרת לכל אדם, בהסכמתה, כמובן. חוקי, לגיטימי ואינו נחשב אפילו "בעילה אסורה בהסכמה" - מלבד במקרה של יחסי מרות בין השתיים (הוראה, ניהול, בוס וכו') ישנן דתיות שמתחתנות בגיל 17, וזה מותר לחלוטין - גם בהפרשים גדולים מאוד.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

חשבנו אפשרי. ורצינו אפשרי. וקיווינו אפשרי. ויצרנו אפשרי. וידענו אפשרי. והיינו אפשרי. עד אשר כבר לא. עד אשר חדלנו. עד אשר נסוגנו. עד אשר... לא הוספנו להיות עוד, כשהיינו. עד... אשר... למרות הכל, על אף הכל... אחרי ככלות הכל: נגמר. ועדיין... את שהיה - היה... ולנצח, לנצח יינצר בי. (אגב, אם בענייני נצח עסקינן, הרי שזהו ה"נצח" היחיד הקיים ... ושאף אחד לא יבטיח לך אחרת, לא כל שכן - הישמרי מעמצך) שיהיה יום מקסים

למעלה