האמת שכן...
E EdisonGirl New member 15/8/07 #24 תלוי איזו צלקת... ועדיין, השילוב של "צלקת" ו"גבר" גורמת לתחושה די חיובית..
ל ליאה וזהו New member 15/8/07 #25 ../images/Emo207.gif וזה בשבילך דיויד... היום ניפרדתי מהציסטה שלי באוזן, היא ליוותה אותי שנים ארוכות והפכה להיות חלק בילתי נפרד מהאוזן שלי אבל כשהיא החליטה להשתלט לי עליה אמרתי שפה נגמרה מערכת היחסים בינינו
../images/Emo207.gif וזה בשבילך דיויד... היום ניפרדתי מהציסטה שלי באוזן, היא ליוותה אותי שנים ארוכות והפכה להיות חלק בילתי נפרד מהאוזן שלי אבל כשהיא החליטה להשתלט לי עליה אמרתי שפה נגמרה מערכת היחסים בינינו
ל ליאה וזהו New member 16/8/07 #32 היא הייתה מלאה בנוזלים ... אז הם עפו לכל עבר מרוב הלחץ שהיה לי שם חחח
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 16/8/07 #37 בדיוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif 2 מבחנים ביום א'.. מה יש לך ?
בדיוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif 2 מבחנים ביום א'.. מה יש לך ?
E exterior New member 16/8/07 #38 2 מבחנים ביום ב' ../images/Emo6.gif L-D ../images/Emo122.gif הראשון - פרופר מבחן (ע-נ-ק!) השני - מבחן 'סמוי'
2 מבחנים ביום ב' ../images/Emo6.gif L-D ../images/Emo122.gif הראשון - פרופר מבחן (ע-נ-ק!) השני - מבחן 'סמוי'
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 16/8/07 #39 בהצלחה../images/Emo6.gif יאללה הגיע הזמן לחזור ללמוד... אני לא פה