אני פעם בשנה אצל הקוסמטיקאית לטיפול מלא... את ה"תורים הקצרים" אני עושה לעצמי... את הפדיקור מניקור וכיוב´ - אני עושה לעצמי... צבע, פן - אני עושה לעצמי... סאמק, איפה בעלי שיראה כמה כסף אני חוסכת לו???
צביעת שיער- אחותי עושה לי פדיקור מניקור- עושה לעצמי (רק באירועים מיוחדים) קוסמטיקאית.......- רק לפני החתונה עשיתי, והפנים היו אדומות שבוע שלם..... אין לי סבלנות לחיטוטים מיותרים. פן ????????.- חחחחחחחח....מזל שיש תלתלים....מרטיבה, מנערת ויוצאת מהבית.
פדיקור..........כל שבועיים מילוי צפרניים...כל שלושה שבועות מספרה כל שלושה שבועות ואם יש ארוע אז פאן..באותו יום... קוסמטיקה....... כל 6 שבועות גילוחים + מריטות...חחח אחת לשבוע... מסא´ג---------> זה כבר תלוי בבן הזוג לא קבוע.......חחחחח
אני לא הייתי אצל קוסמטיקאית לטיפול פנים מאז הצבא אני חושבת חחחח פדיקור לפי הצורך מספרה פעם בחודש ציפורניים פעם בשלושה שבועות קרם גוף כל יום חחחחח מריטות לפי הצורך פיליג לגוף כל יום חחחחחח
תשמעו רגלים אני עושה לעצמי ידיים אין צורך במילויי ציפורנים של מכשפה יש לי טבעי
מספרה אחת לחודש כי נשבר לי לצבוע לעצמי מה גם שהטיפולים האלה עייפו אותי מאוד, והאמת שמסאג´ שונאת!!! כך שאני לא הכי מפונקת שבעולם, למרות שהכסף זו לא הנקודה.
שאלה כל כך אדיוטית??!!!!!!!!!!!!!! תגיד ..זה באמת מענין אותך מסקרן..מלהיב כל כמה זמן הנשים כאן הולכות ל קוסמטקאית?.!!!!! ו עושות אנא עארף לאאק..ו שעוות..ו....אללללההה!!! זה לא הפורום .. זה אני