בנות שאלה חשובה....סקר..

אפרסק 28

New member
בנות שאלה חשובה....סקר..

כל כמה זמן אתם הולכות לקוסמטיקאית... או למניקור פדיקור... כל שבוע פעם החודש כל יומיים??? כמה אתם מטפחות את עצמכם...

m i c h a l i

New member
אפרסק... לי יש קוסמטיקאית צמודה

אחותי עושה לי טיפולים בבית... איזה כיף לי... לי ולשולי יש כבר מנוי אצלה...

אפרסק,,"ההיא",, צמודה גם אלי,,

נכון מיכלי,,,<? תגידי,,,,,מתי הולכים,,, ל"קוסמטיקאית"...?

m i c h a l i

New member
אפרסק... גם גברים...

מגיעים אליה לטיפול... תתפלא... עושים שעווה הורדת שיער לצמיתות ברקורד... מסאז´ים.. לפי החיוך שלהם אחרי זה בטח שווה.. מוכן להשתתף בניסוי?

יוווווווווו

בדיוק הרגע חזרתי מפדיקור... כל שישה שבועות קוסמטיקה תור מלא (שעתיים) כל שלושה שבועות קוסמטיקה תור קצר (גבות, שפם) כל שלושה שבועות פדיקור

מרי-לו

New member
יו וואלה???

אני פעם בשנה אצל הקוסמטיקאית לטיפול מלא... את ה"תורים הקצרים" אני עושה לעצמי... את הפדיקור מניקור וכיוב´ - אני עושה לעצמי... צבע, פן - אני עושה לעצמי... סאמק, איפה בעלי שיראה כמה כסף אני חוסכת לו???

חניבעל.

New member
מרילולי תגידי

את בכוח רוצה לעצבן את המנהלת?
(ואם לא הצלחת,אז אני הצלחתי עכשיו.......)

הממממ..

ואני...אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית.. שלא לדבר על פדיקור,מניקור ,צבע ועוד כל מיני..חחח

ק-ס-ו-מ-ה

New member
טיפול עשרת אלפים.......

צביעת שיער- אחותי עושה לי פדיקור מניקור- עושה לעצמי (רק באירועים מיוחדים) קוסמטיקאית.......- רק לפני החתונה עשיתי, והפנים היו אדומות שבוע שלם..... אין לי סבלנות לחיטוטים מיותרים. פן ????????.- חחחחחחחח....מזל שיש תלתלים....מרטיבה, מנערת ויוצאת מהבית.

ואצלי זה ככה

פדיקור..........כל שבועיים מילוי צפרניים...כל שלושה שבועות מספרה כל שלושה שבועות ואם יש ארוע אז פאן..באותו יום... קוסמטיקה....... כל 6 שבועות גילוחים + מריטות...חחח אחת לשבוע... מסא´ג---------> זה כבר תלוי בבן הזוג לא קבוע.......חחחחח

לי הכי כייף..............

לא זקוקה לא לקוסמטיקאית ולא לפדיקור מוניקור הכל עושה בעצמי

נשית~37

New member
יו - פאדיחות חחחח

אני לא הייתי אצל קוסמטיקאית לטיפול פנים מאז הצבא אני חושבת חחחח פדיקור לפי הצורך מספרה פעם בחודש ציפורניים פעם בשלושה שבועות קרם גוף כל יום חחחחח מריטות לפי הצורך פיליג לגוף כל יום חחחחחח

פששש עשירות פה הבחורות../images/Emo13.gif

תשמעו רגלים אני עושה לעצמי ידיים אין צורך במילויי ציפורנים של מכשפה יש לי טבעי
מספרה אחת לחודש כי נשבר לי לצבוע לעצמי מה גם שהטיפולים האלה עייפו אותי מאוד, והאמת שמסאג´ שונאת!!! כך שאני לא הכי מפונקת שבעולם, למרות שהכסף זו לא הנקודה.

טאKילה

New member
פרסק כפרה בוא תתלוש לי תשפם...

וכמובן מריטה כוללת מפשעות וכאילה הכל למישעי.

זהר nj

New member
כל כמה זמן עולה בפורום

שאלה כל כך אדיוטית??!!!!!!!!!!!!!! תגיד ..זה באמת מענין אותך מסקרן..מלהיב כל כמה זמן הנשים כאן הולכות ל קוסמטקאית?.!!!!! ו עושות אנא עארף לאאק..ו שעוות..ו....אללללההה!!! זה לא הפורום .. זה אני

בחיים אבל בחיים לא הייתי

אצל קוסמטיקאית..
אין לי חצ´קונים..שחורים לכולם יש אז יש לי את הפלסטרים האלה הנדבקים מכירים שמוכרים בסופר פארם, לא נותת לשום אחת לנגוע ולחטט לי בפנים איכסססססססססססססס

מיכל31

New member
יאאאאאאא איזה סקר

פעם בחודש חודש וקצת ספרית לצבע, לפעמים פן תלוי כמה יפה בא לי להיות, לא שזה עוזר או משהו חחחחחח כל השאר עושה לעצמי או תלוי במצב הרוח.

למעלה