בנות שאלה בבקשה:

בנות שאלה בבקשה:

טוב אז חזרתי מאמא שלי היום (זק סליחה שלא קפצתי היינו ממש עסוקות), היא מרגישה יותר טוב אבל זה עניין לשרשור אחר. רציתי לשאול משהו בקשר לדכא: קיבלתי אותו לפני שבוע כדי לדכא את הגוף לקראת הנסיעה שלי, אני מכירה את הזריקה הזאת לא מהיום וגם את תופעות הלוואי שלה (גלי חום) אבל, לא זוכרת עייפות מרובה כתופעת לוואי שלה. יש מישהי שחוותה עייפות כתוצאה מהדכא או שזה בגלל המכשפה שקפצה לביקור בגלל שהפסקתי גלולות בהוראת הרופא? עוד משהו קטן לזוזו: עשיתי שבוע שעבר היסטרו' אבחנתית בהרדמה מלאה והמלצה שלי לא לנסות אפילו לעבור את זה בלי הרדמה, אני עשיתי בהרדמה ולא הרגשתי כלום למעט כאבים קלים אחר כך שעברו עם אופטלגין.

מישמש33

New member
אני חושבת שזה שילוב של השניים

לקחתי דקא בעבר והיום אני על לוקרין, ואין ספק, בכל אופן אצלי, שיש יותר עייפות מאשר כשלקחתי רק גלולות. אני מתעייפת מהר מדברים וגם נהיית יותר עייפה מוקדם בערב. כשקיבלתי מחזור, לפני שהלוקרין התחיל להשפיע, זה מוטט אותי לגמרי מבחינת עייפות, למרות שהייתה לי הפתעה מבחינת הכאבים, שהיו לייט לגמרי. החלמה מהירה לאמא שלך.

לא יודעת אם יש קשר

אני סבלתי מעייפות גם לפני שהתחלתי עם הדקא' וגם היום במהלך הדקא'. ממש לא מרגישה שינוי ברמת העייפות. אבל מצד שני אולי אני לא דוגמא הכי טובה כי אני גם לא סובלת מתופעות לוואי מהדקא' (חוץ מתופעת לוואי אחת קטנה).

תופעות לוואי

העייפות ברובה נובעת מהאנדו עצמו.....ויכול להיות שתופעות הדקא מוסיפות....

תודה רבה אמא זק

עזרת לי.
לך ולקטן.

אני

הדקא. מזעזעת עבורי. נראה לי שכל תופעת לואי שקיימת בעלון המצורף היתה לי. תרגישי טוב מחזיקה אצבעות

למעלה