בנות קרביות

MySelF Me aNd i

New member
בנות קרביות

רציתי לשאול בנות שעברו מיונים/ גיבושים ליחידות קרביות של בנות, איך זה הולך? זה באמת משקף מה שאנחנו הולכות לעבור בצבא? עד כמה זה קשה? זה נכון שאומרים שכל מי שהולכת לקרבי היא "בחורילה" מפחידה כזאת או שאני עדיין יכולה לחשוב שיש לי סיכוי חח? זה נכון שבצו ראשון בנות חייבות לעבור גם ראיון [בעוד שלשאר הבנות זה לא חובה] אם הן רוצות להיות קרבי? אני מפחדת להשלות את עצמי שאני הולכת לקרבי, להגיע לגיבוש, לקבל ת'שוק של החיים ולא להתקבל =/ סיפורים וחוויות יתקבלו בברכה :]

פנינה 21

New member
שטיות מה שאומרים

לא צריך להגיד כלום בצו ראשון. וממש לא בחורילות..ממש לא..היה לי בכלל פטור מריצה בכיתה יא .. אז בכיתה יב מתחילים להתאמן יש אחלה קבוצות הכנה וזה מסתדר אם משקיעים..אם את חושבת שאת רוצה אז לא הגשם וגם לא ברד לא ימנעו ממך להגיע לאימון וכן כבר ירד ברד באיזה אימון.. אני עשיתי גיבוש מעורב אומנם -לא של בנות לבד- ועדין לא יצאתי חלשה במשהו באופן חריג בגיבוש -חוץ מבריצת 2000 ככה שאם את רוצה את יכולה .. ואגב בנות עושות תפקידים שבנים עושים זה לא שהקימו יחידות לוחמות מיוחדות לבנות.

253Daniel

New member
זה לא שהקימו יחידות לוחמות מיוחדות לבנות..

אבל הגדודים המעורבים מורכבים מרוב של בנות..

פנינה 21

New member
לא ידוע לי על נתון שקובע

את זה.. לדוגמה בתותחנים האם זה נכון?? בקיצור אני לא בטוחה שזה מדיוק.

MySelF Me aNd i

New member
הבנתי...

הכוונה שלי הייתה מלכתכילה על בנות בתפקיד של קרבי אני יודעת שאין יחידות לוחמה מיוחדות לבנות.. אבל בכל זאת רציתי לבקש אם מישי שחוותה מיונים/ גיבושים איך זה ואם זה ממש קשה? מה בדיוק עושים שם? תודה.

phoenixTheGod

New member
אני עשיתי גיבוש ולא עברתי

אין לי מושג למה. בקיצר יום ראשון, את מגיעה לקסטינה, כשאת יושבת על האוטבוס פתאום את חוטפת קצת שוק, כי כרגיל את חושבת שמותר לדבר וזה, אבל צועקים עלייך שלו. אחרי זה, זה נהייה יותר רציני, את לומדת לקבל את המפקדת שלך במסדר וזה. וזה יכול לקחת קצת הרבה זמן עד שכולן תופסות מה להגיד. אחרי זה את מקבלת את המדים ומתארגנת למבחני בר אור, שזה ריצת 2000, כפיפות בטן, 80 פעמים בלי הפסקה, זה המינימום. ומשהו כמו 60 שכיבות סמיכה. גם בלי הפסקה. אחרי זה באה הריצת 2000. וזה נראה כאילו זה לא נגמר, אבל זה נגמר מתישהו. אחרי זה מתזזים אותך קצת, יש ארוח"צ, וממשיכים לתזזים אותך. ב5 בבוקר מקפיצים אותך להשכמה, יש סוג של התעמלות בוקר כזו, שכיבות סמיכה ועוד תיזוזים. לומדים איך לתפעל נשק, יש זחילה בחולות, שזה ממש קשה, בקטע הזה כבר לא יכולתי, עוד שניה לא היה לי אוויר, אז עצרו אותי ולא נתנו לי להמשיך. אחרי זה יש סחיבת שקי חול כדי לבנות חומה, את צריכה לקחת שקי חול שחלקם אפילו קרועים ולמלא אותם בחול, כדי לבנות חומה חזקה. וזה 2-3 קבוצות עושותת את זה איתך.אחרי זה יש לך מסע אלונקה של 2 ק"מ נראה לי זה היה. זה גם די קשה, כי רוב הבנות די גמורות, וכשלמישהי כואב, אז קשה למצוא לעצמך מחליפה כשאת עוד שניה מתעלפת. צריך כוח סיבולת ממש טוב בקטע הזה. סוחבים שקי חול אגב. אחרי זה הולכים לאוהבל ונותים לך משימה, חיזרים נוחתים בכודה"א, ורוצים להשמיד אותוף ונותנים לך מס' אנשים, ואת צריכה להגיד בהיפוטתיות את מי להקריב ואת מי להציל. בקטע הזה הקבוצה שלי נכשלה ולא הגענו להסכם. יש גם ראיון אישי עם מאבחנת פסיכוטכנית, ששואלת אותך מה את חושבת על השירות מה יהיה וזה. וזהו. יש עוד קצתת דברים אבל הם שוליים...

למעלה