בנות קצת עזרה.....

hagith1

New member
בנות קצת עזרה.....

אולי למישהי יש רעיון איפה ניתן להשיג תחפושות לפורים במידות גדולות???

DREAM111

New member
חגית אנסה לברר לך עם מישהי

מפורום שלושים. שנה שעברה הועלה רעיון השכרת תחפושות למידות גדולות.

אם את רוצה להתחפש לרקדנית בטן

אז את יכולה לשכור משרקייה תלבושות יש לה מדהימות

lala30

New member
רעיונות לתחפושות

הי, את יכולה לאלתר תחפושות שלא דורשות לבוש מלא. למשל - אני התחפשתי לשטן. לבשתי בגדים שחורים וקניתי ערכה שכוללת קרניים, זנב, כפפות (הכל באדום עם נצנצים), קלשון. הוספתי צריך אדום מוי פרווה. ישנן חנויות עם ערכות כאלו : אודם, קרביץ וכו'. בהצלחה

FrooTeLa

New member
תגידי איזה רעיון יש לך, אני אנסה לע

+זור את לא חייבת לבוש מלא של תחפושת, למעשה, עדיף באילתורים ומקוריות
ובאותו עיניין, אני רוצה להתחפש לדרדסית... תגידו מה דעתכן בנות?
שמלה עם מחשוף נדיב, אולי שרוכים כאלה בצורת משולשים, מבינות למה אני מתכוונת? לא משנה (הרי מה שאפשר להראות ולהתגאות, למה לא להראות?
) השמלה תהייה עד הברכיים, אולי קצת מעל, גרביוני רשת לבנים, מגפיים לבנות עד הברך, איפור כחול ולצבוע את הקצוות של השיער בכחול
ד"א אני בת 15 מידה 44-46. את השמלה אני עושה אצל תופרת כי אני רוצה משהו מיוחד ואין לי כוחללכת לחפש.

hagith1

New member
נכון, רעיון מאוד יפה.

אני מאחלת לך בהצלחה בהכנת התחפושת. ולגבי השאלה ששאלתן פה, אז אני חשבתי יותר בקטע של תחפושת של נמר. במיוחד הייתי רוצה לקחת תמונה של נמר ולבקש מאיזו מאפרת או ציירת שתצייר לי על הפנים .....

DREAM111

New member
שנה שעברה אני התחפשתי

לאלמנה השחורה. אם הייתי יודעת איך אני מסווה פנים בתמונה שיש לי הייתי שמחה לצרף תמונה שלי אבל יש שם עוד שני אנשים שאינני יודעת אם יהיו מוכנים להיחשף. מישהו יודע מה עושים?

feeler

New member
זה פשוט

פותחים את התמונה בצייר, ובעזרת הכלים שלו גוזרים את הפרצופים מהתמונה...

madam pompadour

New member
אני דווקא התחפשתי ל...../images/Emo151.gif

בנאדם עייף.... באתי בבייבי-דול ועליו חלוק + רולים בשער + נעלי בית ורשמתי מאחור על בריסטול: "אני בנאדם עייף".

michal18

New member
גם לי יש רעיונות

שנה שעברה הלכתי לתופרת שעשתה לי שמלה לבנה מקסימה והייתי מרלין מונרו... וזה היה חמוד מאוד למרות שאני לא רזה וגם לא הייתי רזה בכלל. והיה לי גם בלונד אז בכלל זה היה מדהים. עוד דבר שדורש פחות השקעה זה מלקת אסתר - עם כתר ושוט ובגדים חושפניים, שחורים כמובן או מנומרים כמו שלבשתי בזמנו. עוד הצעה זה צוענייה שזה תמיד קל. ואפשר ללבוש חצאית גדולה ארוכה ואיזה חולצה עם מחשוף גדול ואיפור כבד (שזה מה שאני עושה השנה עם חצאית מעטפת מקסימה שקניתי ב"דוכסית") חוץ מזה... נמרה (מהסטים האלו..) ומלכת הלילה וכיוב'.

למעלה