בנות צריכה שתעזרו לי קצת להוריד את הכאב בלב

magali29

New member
בנות צריכה שתעזרו לי קצת להוריד את הכאב בלב

שיש לי.
בני 30 בטיפוליםנהשנה ינו טבעי איזה תמימות כשחשבתי שאיך שנתחתן אני אקלט להריון!! יש לנו בעית זרע מורפולוגיה 4% ותנועתיות לא משהו וכמות גם לא.
מטופלת באסותא ראשל"צ ומרוצה מהרופא שלי ד"ר מלצר שיש לו הרבה הצלחות והוא ואני באותו ראש
עד עכשיו עשינו 5 טיפולים ,
IVF1 פרוטוקול קצר שהניב 2 ביציות - ללא הפריות לא היתה החזרה .
IVF2 - פרוטוקול ארוק מהיום ה21 של המחזור דקא ומונופור - נשאבו 9 ביציות הופרו 6 - הוחזרו 3 אין הריון . תמיכה של אוטרוגסטן 200 3 פעמים ביום. דימום מהיום ה7 של ההחזרה עשיתי בדיקות דם והתמיכה מספיקה ערכים של פרוג' היו בסביבות ה 40 . 3 הוקפאו
IVF3 - אותו פרוטוקול 6 ביציות 5 הפריות - 3 הוחזרו הוקפאו 2 - בטא שלילית - תמיכה אוטרוגסטן 200 3 פעמים ביום והוסיף לי פרוגינובה 1 ליום - דימום מהיום ה 7 של ההחזרה הורמונים גבוהים התמיכה עושה את העבודה שלה.
IVF 4 - פרוטוקול ארוך והפעם דקא והוחלף המונופור לפרגובריס שהיניב 12 ביציות באיכות מעולה ע"פ המעבדה - 6 הפריות מעולות - הוחזרו 3 - הריון כימי - דימום מהיום ה 7 שך ההחזרה הורמונים גבוהים תמיכה עובדת כמו שצריך - תמיכה של אוטרוגסטן 200 3 פעמים ביום ופרוגינובה.
IVF 5 -אותו פרוטוקול ונשאבו 12וביציות הופרו 8
ש"פ המעבדה אי אפשר לבקש עוברים יותר יפים מאלו הוחזרו 2 מחשש לשלישיה. דימום מהיום ה 8 של ההחזרה הוחלפה התמיכה לאנדומטרין פעמיים ביום 2בוקר ו2 ערב ופרוגינובה 2 ליום מהיום של ההקתמות ואחרכך דימום עוד לא ביצעתי בדיקת בטא יש לי יום רביעי רק אבל ברור לי שזה שלילי כי יש לי דימום ואין לי שום ספק שזה שלילי. תמיכה מספיקה עשיתי בדיקת דם והפרוג' מעל 40
השאלות שלי הן יש לנו הפריות מעולות בלי שברים , תאים בימטריים והם לא נקךטים ולמה אני כל פעם מתחילות הכתמות מהיום ה 8!!!

הלב שלי פשוט מרוסק אני בוכה בלי בוף מרגישה שאולי לא מגיע לי להיות אמא!!! שלאלוהים אין ילדים בשבילי!! נכון ששנה זה לא הרבה אבל אני מרגישה שבחיים זה לא יגיע לי שאולי אני לא עושה כל מה שצריך כדי שהעוברים יקלטו מתחילה להאשים את עצמי עלזה וכל הבדיקות שלי תקינות , צילום רחם תקין יש לי שלה וחצוצרה אחת עקבות מחלת הסרט כשהיתי בת 22 שעברתי כריתה של שחלה וחצוצרה עקב גידול סרטני.
מקבלת מחזור סדיר , ביוף סדיר
חשוב לי לציין שעף פעם לא השתמשנן בעוברים המוקפאים!!! אולי היגיע הזמן? לתת לגוף קצת לנוח מזריקות? ולמה כל פעם הדימום זה!!1 מהיום ה 7 מה הגוף שלי כל כך חכם שיודע שלא נקלט ואז אני מקבלת מחזור!!???? יש לי בטא ביום רביעי ואני הולכת אך ורק בגלל שחייבת כדי לעשות טיפול חדש עם לא גם לזה לא היתי הולכת

תודה למי שקרא עד עכשיו ותודה על סיור מוחות ועודוד אין כמו הפורום הזה וההבנה שרק אתן יכולות לתת לי!1 ממש מרוסקת!!

צריך

New member
לא להתייאש

בסד
יש לי ילדה בת 11.5 שהתחילה עם דימום ביום ה-6 להחזרה, והתחלתי לנקות את הבית כמו משוגעת להרים דברים כבדים כי חשבתי שאני לא בהריון ותאמיני לי דימום עם גושים , הלכתי בלי חשק לעשות בטא , אפילו לא התקשרו מהמחלקה להגיד שזה חיובי או שלילי, אני התקשרתי כי רציתי להתחיל עוד טיפול, אז האחות אומרת לי יש משהוא אבל לא בטוח הבטא יצאה 25 אמרו לי להמשיך תמיכה קיבלתי גסטון 2 זריקות ליום (מאוד כואב) וגם תוספת של אסטרופם כי הפרגסטורון היה נמוך ולעשות כל יומיים הכפלה, ואכן זה הכפיל את עצמו כל יומיים והדימומים היו עד שבוע 12 באותו יום של השבוע ה-12 הדימום היה רב מאוד וניגשתי לאולטראנד והכל היה תקין ובאותו יום בערב הפסיקו הדימומים לחלוטין. והינה היא היום בת 11.5 (וכל בדיקה שהייתי עושה הלב שלי היה בתחתונים) פחדתי מהפלה כי לפני זה היה לי הריון עד שבוע 10 ולא היה דופק.
לצערי ניסיתי אחריה הרבה טיפולים עד גיל 45 ורק פעם אחת נכנסתי להריון שהסתיים בשבוע 9 , היום אני כבר מבוגרת וגם לצערי חולה אני בת 50 ואף רופא לא יטפל בי עם היה כזה הייתי עדיין מנסה למרות הגיל המבוגר והמחלות.

אני מאחלת לך רק בשורות טובות ובידיים מלאות
וגם מאחלת לכל הבנות שרוצות להיכנס להריון בשורות טובות וידיים מלאות בילדים.
אתי

יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד

קודם כל מאחלת לך שהטיפול הזה יצליח...

מה עם היסטרו'? ביצעת? אפילו שהצילום רחם תקין
אולי הדימום לא קשור לערכים
אלה משהו ברחם? הדבקיות? מחציה שלא נראה בצילום רחם?
קרישיות יתר??

magali29

New member
לא ניסינו הנצה , לגבי בדיקת קרישיות

כששאלית את הרופא הוא אמר לי שאין צורך בזה כי הכל אצלי תקין
אולי אני צריכה להתעקש על בדיקת קרישיות?? הידבקויות הרופא אמר לי שהרחם שלי נראה בסדר גמור ושזה פשוט עינין של זמן עד שזה הקלט ועם היה לי הריון כימי בטיפול הקודם אין בעיה של קליטה
אבל מה שמפריע לי וזה מוזר שכל הזמן אני מקבלת דימום בידיוק שבוע אחרי ההחזרה!!! איך זה היגיוני!!!

אני הייתי מתעקשת על החלפת תמיכה

לזריקות פרגסטרון או פרנגיל או בתוספת הנרות
במקביל עושה בדיקת קרישיות יתר
את לא צריכה את הרופא פוריות בשביל זה
לוקחת הפניה להמטולוג מרופא המשפחה שלך
שואלת לגבי ההנצה
ומנסה להחזיר מוקפאים.
יש בנות שהגוף שלהם רגוע יותר ולא אחרי שאיבה וסטימולציה
נקלטות על סבב טבעי עם המוקפאים

magali29

New member
תודה רבה לך על העידוד והמילים ועל זה שענית לי

אני אשאל את כל זה לרופא , נראה אחרי הבדיקת בטא של יום רביעי נראה מה הוא יגיד..

תודה ובהצלחה לכולן!!

magali29

New member
הי פיצית אולי תוכלי לעזור לי עם רשימה של

בדיקות של קרישיות יתר ואיפה עושים את זה בידיוק??? אין לי מושג בזה!!
תודה על העזרא!!

foofoo77

New member
כן

להתעקש
לגשת להיסטרוסקופיה
לעשות בדיקות קרישה
ולדעתי גם להחליף רופא
אנחנו קבענו שאחרי 5 סבבים יושבים לסיעור מוחין לגבי הרופא שלנו כמה הוא באמת הולך איתנו .
בסופו של דבר עם תור לקופרמינץ ביד נכנסתי להריון .
אז שווה לבדוק אופציות נוספות
אחרי 5 סבבים צריך לבדוק למה את לא נכנסת להריון .

מגלי המקסימה

קודם כל חיבוק ענק!
מגיע לך להיות אמא! ולאלהים יש ילדים בשבילך! רק זה קצת מתעכב, והדרך לא כל כך פשוטה.
אבל זה יגיע.
יש לך עוברים מהממים!!! זה יבוא.
קראתי את כל מה שכתבת, ובאמת הדבר שזועק פה זה הדימום שמגיע טרם זמנו, למרות שבבדיקות הדם הכל נראה תקין.
אולי כדאי לנסות פרגניל כתמיכה או זריקות פרוגסטרון. זה הדבר היחיד שעולה לי בינתיים.
לגבי המוקפאים - מפתיע בכלל שנתנו לך לעשות עוד שאיבות כשיש לך מוקפאים. בד"כ קופות החולים לא מאשרות זאת.
מנוחה לגוף ולנפש זה דבר חשוב מאוד. נשמע רעיון טוב לעשות הפסקת מוקפאים, ואם אפשר על בסיס מחזור טבעי - עוד יותר טוב.
ודבר אחרון - אל תתיאשי עוד מהחודש. אי אפשר לדעת ואולי עוד מצפה לך הפתעה טובה. הלואי.
אולי כדאי לך לשאול כבר את הרופא על זריקת פרוגסטרון.
מחזיקה לך אצבעות.

לגבי שאיבה אחרי שאיבה

אני יודעת שמאשרים שאיבות רצופות ושומרים
את המוקפאים לעתיד מאחר והיא היה לה גידול סרטני
וכרתו לה את השחלה מנצלים את הביציות שיש למוקפאים ולשימור הפוריות שלה

magali29

New member
תודה לך על התמיכה!!! אין כמו הפורום הזה!!!

כדי לעודד וקצת לעכל על הכאב שאני מרגישה כרגע!!

judyr

New member
ניסית הנצה?

אולי זה יפתור את נושא ההשתרשות?

בובוני2

New member

בהחלט מגיע לך להיות אמא, וזה יבוא... הלואי שהדימום הזה הוא דימום השתרשות ותראי תוצאות טובות.
היית בקשר עם הרופא שלך? צריך למצוא לך תמיכה אחרת שתתאים לך.
מקווה איתך לבשורות טובות

אולי דיקור יעזור למניעת הדימום?

אם תרצי המלצה למדקר נפלא בגבעתיים - פני אלי בפרטי.

ובינתיים - חיבוק ענקי על הימים הקשים שאתם עוברים.

(ועוד דבר - מורפולוגיה 4% כלל לא מוגדרת כבעיית פוריות)

magali29

New member
לא חשבתי על דיקור אומנם אני מאשקלון

אבל לא אכפת לי לנסוע לדיקור איפה שזה לא יהיה רק שזה יעזור שלא יהיה דימום.
חשוב לי לציין שגם כשהיתי עם דימומים נקלטתי אומנם היה הריון כימי אבל נקלט למרות הדימום!!

אני בטוחה שיש מדקרים טובים גם באשקלון

ואם הדימום לא מפריע להיקלטות אז אולי באמת אין טעם. נסי להתייעץ עם 3קטנה במסרים, היא הייתה מנהלת בפורום והיא רפלקסולוגית עם התמחות בפוריות

בהצלחה

למעלה