בנות צריכה עזרה

מעיין153

New member
בנות צריכה עזרה

אני בקופת חולים מכבי, לא הסכימו לתת לי טפסי 17 לתל השומר הם אמרו שצריכים הפנייה מרופא והרופא שלי לא מסכים להביא לי כנראה האגו עובד שעות נוספות עם מישהי יודעת מה לעשות אני אשמח ועוד דבר חשוב אני מחפשת רופא חדש שעושה גם את ההפריות והשאיבות ואת המעקבי זקיקים ושיש לו קצת ניסיון באנדו

זואילי

New member
יואו, מה קורה לקופות בזמן האחרון??

את יכולה להגיע לתור בתה"ש ואז יש לך 2 אופציות: 1. לשלם איזה מאה וקצת ש"ח ולסגור עניין. 2. להשאיר פיקדון, לבקש מהרופא שיבדוק אותך שירשום מכתב לקופה/רופא המטפל ואז תנסי להשיג ט. 17 בדיעבד. ולגבי רופא חדש, את מחפשת בפרטי או ציבורי?

כל הקופות אותו דבר...../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif

לגבי השאלה הראשונה זוזו כבר ענתה לך. לגבי השאלה השנייה, מדברייך אני מבינה שאת מדברת על רופא פרטי, בציבורי את יכולה לבחור רופא רק לפרוטוקול לא לשאיבות. מומלצי הפורום הם: שולמן, משיח (האב), זיידמן, שיף ואליצור. מנסיון אישי, אומנם בציבורי, אני מטופלת אצל אליצור וממש מרוצה, חומד של רופא
.

מעיין153

New member
הפעם מחליטה ללכת על הציבורי

שקלתי ללכת לברקוביץ אריה מה אתן אומרות למשהי יש ניסיון איתו הפרטי עולה לי הרבה כסף הבנתי בשביל 100 ש"ח אני לא ישבור את הראש אני יילך ככה תודה על המענה

זואילי

New member
אני חושבת שיש פה מטופלת אחת לפחות שלו

שאני יודעת עליה. מקווה שהיא תתן לך פרטים בהמשך. אין לי נסיון איתו ואני מכירה הרבה לא אנדואיות שמטופלות אצלו. יש לו כמובן הרבה הצלחות, אבל את כל הנ"ל הוא מפגיז בהורמונים. (גם בהזרעות).

לא הבנתי

ברקוביץ הוא לא נקרא פרטי?? בכל מקרה אם ציבורי ממליצה לך על תה"ש, מאוד מרוצה שם.

סליחה אבל

לא מבינה איך זה הולך במכבי. הוא יעשה לך את השאיבה וההחזרה והכל דרך הקופה?? אם כן נשמע סבבה.

מעיין153

New member
מייקי אני הבנתי שהוא עושה את המעקבי זקיקים

אצלו בקליניקה ואת השאיבות וההחזרות הוא עושה באסותא רמת החייל

מעיין153

New member
ועוד דבר כשאת הולכת למעקבי זקיקים את לא משלמת

כי זה דרך הקופה וגם לא את לא משלמת לדעתי משלמים רק לבית חולים נראה לי אף פעם לא הייתי בציבורי

בציבורי את משלמת עבור טופס 17 אחד

הכולל את כל הטיפול: מעקבים, שאיבה + החזרה. 26 ש"ח
. זוזו נכון?
או שעל שלב ב' משלמים שוב ? יוווו לא זוכרת כלום המוח שלי ממש
מההורמונים והדקא' עוד לפני
. אם שמעת עליו דברים טובים אז תנסי אותו, תמיד את יכולה לעזוב אם לא יראה לך.

זואילי

New member
לא זוכרת

אם פעם אחת שילמתי לכל השלבים. אבל במכבי מעיין גם יכולה לעשות מעקב זקיקים+דם כבר באסותא וזה נחשב לה דרך הקופה. (או אולט' אצל ברקוביץ ואת הדם בסניף שנוח לה)

ברקוביץ

אהי הולכת אליו דרך לאומית. היתרון שהוא עושה הכל. פרוטוקול , מעקב זקיקים שאיבה והחזרה. לא יודעת עד כמה מתמחה באנדו... אני אחרי שתי הפריות, אחת פרוטוקול ארוך- שתי ביציות. שניה פרוטוקול קצר -שלוש ביציות.הוא מאוד מקצועי אבל מי שמחפשת רופא אבהי זה יכול להיות בעייתי בשבילה. מצד שני תמיד זמין לSMS וחוזר לשאלות.

למעלה