בנות פליז עזרתכן

הודיה2304

New member
בנות פליז עזרתכן

בסבב ivf נטלתי אסתרופם ואונדומטרין (מקווה שכתבתי נכון). ביום ה12 התחיל דימום שנמשך עד היום, דימום קל. היום מרגישה שטיפה התחזק אבל לא בטוחה בכך, אדע בהמשך היום. הרופא אמר לי לבצע בדיקה (לטיפול נוסף) ביום ה2-3 של המחזור... מה עושים? ? זה מחזור? אני מתחילה לספור מהיום שיהיה לי דימום מסיביב כמו שאני מכירה? וגם, אמורים לקבל מחזור גם אם נוטלים תרופה לתמיכה? למישהי קרה ויכולה קצת לחלוק בתובנות?

dandale1

New member
ממליצה לעשות בדיקת בטא כולל פרוגסטרון ואסטרדיול

נכון שהפרוטוקול אומר שבטא עושים ביום ה 14 (אף פעם לא המתנתי עד אז - סבלנות זה לא הצד החזק שלי)
אם יש הריון תקין ביום 12 כבר צריך להיות ערכים יפים וברורים של הורמון ההריון (בטא HCG)
בעיקרון לא את לא אמורה לקבל מחזור עם תמיכה, לעיתים התמיכה לא מספיקה/מתאימה (עניין של ניסוי ותעיה) ואז הוסת מגיעה לפני הפסקת התמיכה.
בדיקות הדם יתנו את התמונה המלאה אם את בהריון או במחזור.

בהצלחה!!

הודיה2304

New member
אני לא בהריון

בדיקת בטא ביום ה13 שלילית... בגלל שאני לקראת ניסיון נוסף ואני מדממת לא יודעת איך להחשיב את זה. כשאמרתי לרופא לגבי הדימום הוא עדין לא שינה לי את הטיפול, ובגלל מה שאמרת שאולי התמיכה לא מספיק טובה ובגגלל זה התחיל דימום כדי לפנות אליו ולהגיד לו שאני לא רוצה את אותה התמיכה ולנסות משהו אחר?

dandale1

New member
עשית רק בדיקת בטא?

אם כן תבדקי מחר אסטרדיול ופרוגסטרון
לגבי התמיכה, ברור שאת יכולה לבקש להחליף את התמיכה, זה הגוף שלך!!
גם לי היה סבב אחד עם אנדומטרין שקיבלתי לפני הבדיקה ובסבב הבא ביקשתי לחזור לאוטרוגסטן שהיה ככל הנראה יותר טוב עבורי (במידה והסבב נכשל הייתי - קיבלתי רק יומיים שלושה לאחר הפסקת התמיכה)
זה לא אומר שזה מה שהרס את הסבב, אבל אם השתמשת בתמיכה שהיתה יותר טובה עבורך את יכולה לבקש לחזור אליה, כמובן בהתייעצות עם הרופא, אחרי הכל הוא הסמכות המקצועית.
בהצלחה!

הודיה2304

New member
תראי

אני לא יודעת מה טוב בשבילי כי זה היה טיפול ראשון שלי. בכל אופן דיברתי איתו אמר שאפשר אחרי ההחזרה להוסיף עוד תמיכה. אני מעדיפה את זה מאשר להישאר עם הספק. ולגבי הדימום זה מחזור?

dandale1

New member
רק בדיקות דם של פרוגסטרון ואסטרדיול יעידו ע"כ

למרות שרוב הסיכויים שאם הבטא שלילית - זה מחזור...

למעלה