בנות פדיוס

מצב
הנושא נעול.

keren05

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif

תשובה לסביון ואיוש
רוצה לומר לכן תודה על התשובות שלכן. האמת כל מה שכתבתן אלה גם תחושותיי, אנחנו היינו מרוצים מאוד וזה היה עוד לפני התוצאות. שאלנו הרבה שאלות, והאמת שבארץ אני לקחתי משגיחה. פשוט החשש מתעורר לפעמים. אז שוב תודה לכן, אלה בדיוק הדברים שרציתי לשמוע. ועכשיו גם אספר שאני בהריון ועם תאומים. היינו שם ביוני. כל טוב לכן ובשורות טובות. תודה

להמשך הריון קל והרבה צלחה קרן

אילנות1

New member
תשובה לסביון ואיוש

רק רוצה להוסיף...
מעבר לזה שסביון הוציאה לי את המילים מהפה...
קודם כל- אני לא כ"כ הבנתי מה זה לקרוא בשם... אבל מה שאני יכולה להוסיף [מעבר לזה שמדובר על מקום קטן, על אמבריולוגית אחת (עם עוזרים), ורופא אחד שמכירים אותך כבר בשם (לפחות בשם המשפחה- בשם הנימוס הבריטי- שריד התקופה הקולוניאלית
]. כשהאיש נתן את הזרע- רשמו את השם על הכוסית... אני חושבת שבכל מסלול (ובעצם- לא רק של תרומת ביצית) יש את החשש הזה... קשה לי להאמין שהם יכולים להרשות לעצמם טעויות...
תשובה לסביון ואיוש
רוצה לומר לכן תודה על התשובות שלכן. האמת כל מה שכתבתן אלה גם תחושותיי, אנחנו היינו מרוצים מאוד וזה היה עוד לפני התוצאות. שאלנו הרבה שאלות, והאמת שבארץ אני לקחתי משגיחה. פשוט החשש מתעורר לפעמים. אז שוב תודה לכן, אלה בדיוק הדברים שרציתי לשמוע. ועכשיו גם אספר שאני בהריון ועם תאומים. היינו שם ביוני. כל טוב לכן ובשורות טובות. תודה

ayoosh

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה יופי../images/Emo70.gif

תשובה לסביון ואיוש
מזל טוב
איזה יופי

איזה בשורות טובות
ומיוני- כלומר אתם כבר ממש מתקדמים... שיהיה המשך הריון תקין

אריאלה22

New member
מזל טוב מכל הלב!!!!!

תשובה לסביון ואיוש
מזל טוב מכל הלב!!!!!
שיהיה לך המשך הריון קל ומשעמם.

sagivkr

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

בנות פדיוס
תחילה מזל טוב, והמשך הריון בריא ושלם לסביון ואיוש. כעת יש לי שאלה לבנות שהיו בפדיוס. האם לפני ההחזרה מישהו מקריא את שמכם כמו אצלנו בארץ. או פשוט הראה את העוברים על המסך, ולאחר מכן עוברים לחדר ההחזרה והרופא מחזיר את העוברים שנתנו לו. מבלי שמישהו הזכיר את שמכן?. בקיצור האם אתן רגועות שאין טעויות שם? אודה לכן אם תענו לשאלותיי. תודה
מזל טוב!!!

Yaldi

New member
../images/Emo42.gifמזל טוב../images/Emo57.gif

בנות פדיוס
תחילה מזל טוב, והמשך הריון בריא ושלם לסביון ואיוש. כעת יש לי שאלה לבנות שהיו בפדיוס. האם לפני ההחזרה מישהו מקריא את שמכם כמו אצלנו בארץ. או פשוט הראה את העוברים על המסך, ולאחר מכן עוברים לחדר ההחזרה והרופא מחזיר את העוברים שנתנו לו. מבלי שמישהו הזכיר את שמכן?. בקיצור האם אתן רגועות שאין טעויות שם? אודה לכן אם תענו לשאלותיי. תודה
מזל טוב

הריון קל ומשעמם

מצב
הנושא נעול.
למעלה