בנות עזרתכן

אביבית1

New member
בנות עזרתכן

היום בעבודה המנהלת מחלקה שלחה לנו במייל הודעה על שישי שבת גיבוש מחלקתי בבית מלון, מסובסד מהעבודה (לי ולאביחי יעלה 338 ש"ח וזה כולל חצי פנסיון). אבל ההתלבטות שלי היא כזאת: 1. בית המלון נמצא באשקלון (הולידי אין)- אני גדלתי 23 שנה ליד העיר הזאת ואני לא אוהבת אותה. ואם יש פה אשקלונית איתה הסליחה. 2. יש אנשים במחלקה שלי שאני לא סובלת אותם, וממש לא בא לי להיות איתם גם בסוף שבוע. ואני צריכה להחליט עד יום שלישי הקרוב. מה לעשות????

צילולה

New member
למה לא?;

אם המלון טוב, את לא צריכה בכלל לצאת ממנו לעיר,ואת יכולה להנות מהשירותים של המלון ופשוט להתפנק קצת, ולהירגע לגבי האנשים הלא אהובים,שוב, אני לא חושבת שתצטרכי לראות אותם כל היום ואת יכולה לבחור עם מי להסתובב.ונניח שבגלל שזה גיבושון,תצטרכו לבלות קצת יותר מבד"כ,עדיין את יכולה להיות יותר עם אלו שאת כן מסתדרת איתם.. כמה אנשים בכלל אמורים לנסוע (בערך..)?? תראי את זה יותר כסופ"ש בשבילך ובשביל אביחי..

אביבית1

New member
בערך 25 עובדים

כשרובנו מגיעים עם בן/בת הזוג. אין לי בעיה להיות עם אלה שאני אוהבת, אלה שאני לא אוהבת הם אנשים מגעילים וכמו שכתבתי זה גיבוש וצריך לבלות עם כולם.

אתי@

New member
מסכימה עם צילולה ../images/Emo45.gif

אני חוששת שאם לא תגיעי לסופ"ש, את עלולה להראות חריגה, וזה עלול להתפרש לא נכון. הבוסים שלך עלולים לחשוב שאת לא חברותית או שלא מספיק אכפת לך מהגיבוש. אם תבואי, קודם כל לא תהיי יוצאת דופן (וזה חשוב בימים טרופים אלה!), וחוץ מזה תהני לך מסופ"ש רגוע עם בעלך.

הכוכבת

New member
בית מל&#14

אני חושבת שהכל תלוי בהרגשה שלך. אני הייתי מאוד שמחה ליסוע עם החבר´ה מהעבודה שלי, וגם עשינו זאת לא מזמן. אבל אם זה לא בכיף שלך... וגם המלון לא קורץ לך במיוחד... וותרי על זה. מה איכפת לך מה יחשבו? תעשי מה שטוב לך. אני תמיד עושה מה שטוב לי מבלי לפגוע באף אחד כמובן. תאמיני לי, זה הכי משתלם. אם נתחיל לחשוב ולעשות חשבון מה יגידו עלינו... לא נצא מזה. תמיד לאנשים יהיו תלונות והערות. זאת הבעיה שלהם. את צריכה לעשות מה שנכון לך ולרגשות שלך ומה שאת ובן זוגך תחליטו. נקודה

fila

New member
אביבית../images/Emo13.gif

אני מניחה שיש במחלקה שלך גם אנשים שאת מחבבת אז את לא חייבת להיות כל הזמן בקרבת האנשים הלא חביבים עלייך. אני חושבת שכדאי שתלכי,תחליפי אווירה תהני מבית המלון ומחברתם של אלה שאת כן אוהבת

הילית*

New member
לכי לסוף שבוע !

מאחר ואת נוסעת עם אביחי אני בטוחה שתהני בלי קשר לשאר האנשים. אצלנו גיבושונים כאלו נעשים בסופי שבוע בחו"ל אחת לשנתיים אבל בלי הבן זוג. נכון שאצלנו האנשים הם אחלה אבל בכל זאת תמיד עדיף ליסוע עם הבן זוג... אז תראי את חצי הכוס המלאה. סעי ותהני !

yosefrat

New member
בתור אשקלוני לשעבר אני נעלב

סתם באמת אין מה לחפש בעיר אבל המלון בסדר גמור (שם היינו בליל הכלולות שלנו) ואת יכולה להיות רק עם החברות הקרובות שלך

למעלה