בנות, עזרה!!!!!

01ניב

New member
בנות, עזרה!!!!!

אני שבוע וחצי לאחר הזרעה, אתמול קיבלתי זריקה שלישית של כוריגון 2500 לתמיכה, ומאתמול בלילה ועד עכשיו יש לי כאבים איומים בשחלה הימנית (כמו כאבי ביוץ נוראים) שמקרינים לי גם לרגל, אני מתפתלת ! האם זה טבעי, קרה למישהי ? אני מפחדת להתקשר לבי"ח שלא יגידו לי להגיע לעשות אולטרסאונד. תודה, ניב.

שושי @:-)

New member
את חייבת לפנות לבית חולים

או לפנות טלפונית לרופא שלך. ייתכן ויש לך גירוי יתר שחלתי או תסביב שחלתי. אל תזלזלי ותשתי המון שושי

גם לא קרה...

אני מקווה שהכל בסדר והכאב עבר, גם לי קרה ואז ביום אחרי, עבר לי. יכול להיות שזה כאב ביוץ, אולי הוא מאוחר יותר, לא יודעת, לא רוצה סתם לבלבל אבל ככה נאמר לי כשכאב לי כל כך, שזה כאב ביוץ עד היום הכאב העז הזה של הביוץ קורה לי ומקרין לי תמיד תמיד לרגל. החודש הכאב של ביוץ התחיל כשלושה ימים לפני שהיה אמור להיות ביוץ ושוב אותו כאב. מקווה
שהכל ילך טוב, ובעוד 9 חודשים נשמע בשורות טובות. אמן אמן ממני ד.

לדעתי להתקשר לבי"ח מייד

לא נראה לי טבעי כל הכאבים האלו, ותמיד כדאי להיות על הצד הבטוח. וחוץ מזה, למה הפחד הנורא מאולרסאונד, יבדקו יראו הכל בסדר ישלחו הבייתה ותוכלי להרגע, או אם ימצאו משהו לא תקין יוכלו לפחות לפתור את הבעיה או לתת בהתאם משככי כאבים, בכל מקרה את צריכה לדעת מה הכאבים האלו. תרגישי טוב טליה

ינסון

New member
רופא עכשיו

כמו שהסבירה לך שושי הכאב יכול לנבוע מגירוי יתר של השחלה, היפרסטימולציה ואו, חלילה, שיזור שזה מצב שהשחלה מסתובבת סביב עצמה. אני נשמעת כמו פרסומת מאיימת אבל הכאב שלך בהחלט דורש התייחסות מתאימה כזו שמחייבת התייחסות רפואית. אין לך מה לחשוש מאולטרסאונד, בשלב זה אולטרסאונד לא יסכן את סיכויי ההריון. קדימה תתקשרי לרופא...

דנית26

New member
שאלה בהמשך

האם תמיד נותנים זריקת כוריגן לאחר ההזרעה?? אצלי הרופא לא אמר לי שאני אמורה לקבל עוד זריקה האם זה תקין??

מרב.

New member
לא, לא תמיד-

הכוריגון ניתן לצורכי ביוץ, אבל לרוב תמיכת הפרוגסטרון לאחר ההזרעה ניתנת ע"י טבליות אוטרוגסטן- עדיפות בהרבה על זריקה.. מרב

01ניב

New member
תודה, בנות !

דיברתי עם אחת הרופאות בבי"ח היא אמרה לי שזה כנראה ציסטה או שחלה מוגדלת, שאני יכולה לקחת אופטלגין ואם הכאב ממשיך להיות בלתי נסבל אז לעלות למיון נשים. אני יחכה קצת, עם ימשיך אותו המצב אני יעלה לבי"ח. לשאלתה של דנית, בהזרעה הקודמת שלי למשל לא נתנו לי כוריגון כי פיתחתי המון ביציות ולא רצו לגרום לי לגירוי יתר, זה תלוי במס´ הביציות שהשגת במהלך הטיפול. יום טוב, ניב.

למעלה