בנות עזרה בבקשה ! ! !

טליה 80

New member
בנות עזרה בבקשה ! ! !

הקטנה שלי בוכה ואם לא מתייחסים אליה מיד היא נהיית כחולה ואני מנסה בכל הכוח לא להתייחס בבהלה פשוט מגיעה אליה מרימה אותה ולא מדברת הולכת איתה כמה צעדים והיא נרגעת כי היא מסתכלת לאן לוקחים אותה
חברים היו אצלנו לא מזמן והם אמרו שהבת שלהם היתה גם ככה ולפעמים איבדה את ההכרה והם עשו לה החייאה בבית כשמד"א על הקו והאמבולנס בדרך......................אמאל'ה!!!!!!
מה עושים????
יש למישהי פיתרון? אני רועדת מפחד

bubiba2

New member
כנראה למדה על איזה 'כפתור' ללחוץ

כדי לקבל יחס במיידי.

האמת...אין לי לצערי תובנות. כיצד החברים פתרו את הבעיה?

טליה 80

New member
אצלהם

זה אובחן כבעיה של תשומת לב,והאמא נדרשה לשבת בבית כחלק מתהליך ריגשי

דנד1

New member
יקירתי

באמת באמת לא סימפטי, מבינה אותך אבל הדבר הטוב ביותר לעשות כרגע זה פשוט להתייעץ עם רופא לדעתי. את אמא שלה ואת יודעת בפנים כשמשהו לא תקין ושווה בדיקה נכון? מאד יכול להיות שזה כלום ופשוט ככה היא אבל למה לא להתייעץ. ואל תלכי ישר לתסריטים הכי גרועים רק כי חברים אמרו כך וכך. הם זה הם ואת זו את וכל ילד הוא שונה.
מקווה שהכל יסתדר

דנה

orita29

New member
הי טליה

שמעתי על התופעה הזאת...
אני ממליצה לך לקחת אותה לרופא שיבדוק אם אין בעיה בדרכי הנשימה, כי אם הכל תקין אז זה באמת רק מנגנון כזה של תינוקות וזה מוכר, למרות שזה נשמע מזעזע...
ואני חס וחלילה לא אומרת להתעלם, צריך פשוט לא להיבהל, חלק מהמומחים טוענים שזה לא בשליטת התינוק וחלק טוענים שכן...
(בהתחשב כמובן שזו לא בעיה רפואית מוכחת כפי שאמרתי)

אבל הם לא באמת נחנקים, או שלפחות זה לא אמור להיות ממש סכנת חיים ממה שאני יודעת... זה רק נראה ככה. בעיקר אם את מתארת שזה קורה רק אם לא מתייחסים אליה...

מפחיד....
מאחלת לך שזה יעבור לה מהר...

טליה 80

New member
אני כל הזמן לידה

וכשהיא מתעוררת משינה ומתחילה לייבב לאוכל אני מיד קמה להכין לה בקבוק והיא חושבת שהלכתי ואני לא מתייחסת אליה,כביכול, ואז זה מתחיל.....עד כדי כיחלון
ניסיתי לקחת אותה בעריסה יחד איתי כדי להראות לה שאני מכינה לה,היא די מראה שהיא מבינה ולכן פחות פעמים מגיעה למצב של כיחלון אבל עדיין
-- חייבת לספר --אתמול היא שיחקה,היה די שקט בבית,ופתאום בעלי התעטש והיא צרחה ובכתה ונהייתה כחולה,לא יכולנו להפסיק לצחוק על אף הכיחלון

עדי 1012

New member
השפתיים שלה נהיות סגולות?

הקטנה שלי עברה הכחלה בפנים הזמנתי אמבולנס ואישפזו אותנו ב״דנה״ לברור ( נוירולוגי, אקו לב, גסטרו ומעבדת שינה).
בסוף (תודה לאל) הסתבר שיש לה ריפלוקס ושהאכלתי אותה יותר מדיי. הורדתי כמויות ותודה לאל ( חמסה חמסה) זה לא חזר.
כנראה שמה קרה לביתי לא קרה לביתך וטוב שכך, כי כשזה קרה לקטנה שלי בכיתי מרורים (לא צחקתי), בכל אופן הרופאים אומרים שזה יכול לקרות אבל אלוהים אני בטראומה איומה.

למעלה