בנות, עד כמה זה מפריע לכם גבר שלא מוכן לרדת לכן

נכון.

יש לי חברה (כן, כבר סיכמנו שיש לי יותר מחברה מוזרה אחת, לא?
) שמחרידה אותה המחשבה שמישהו יעשה לה את זה. מלחיץ אותה גם לחשוף את עצמה גופנית מול מישהו אחר באופן אינטימי כל כך.
הנה לך - שידוך מושלם!

&nbsp
ולגבי מה שכתבת - ומה אם שכלית הם מבינים שזה לא איכס/משפל/רק לזונות - אבל מעשית לא מצליחים להתגבר על המעצור הנפשי ולבצע את זה? בכוח? אני פשוט לא חושבת שזה נכון. אול זה יבוא עם הזמן, אבל בן הזוג צריך לקחת בחשבון גם שזה לעולם לא יקרה.
&nbsp

ואני גם חייבת להצביע פה על משהו שמרגיז אותי -

כמה נוח לבקש קבלה וסובלנות כשמישהי רוצה פוליאמוריה או יחסים פתוחים, או לעשות אורגיה עם שניים סינים עם צינור גדול ולהזדיין כל יום עם מישהו אחר. חופש מיני! אל תשפטו!
כמה קל לדרוש קבלה וסובלנות למישהו שנוהג בשיטת ככל המרבה להזדיין עד אובדן חושים הרי זה משובח!
כי זה מתירני, כי זה מגניב, כי אתן כאלה ולא רוצות שישפטו אתכן. ובצדק. לגיטימי. אני איתכן.
&nbsp
אבל.. אם מישהי לא רוצה למצוץ?! רחמנא ליצלן - היא פסולה! צריך לשלוח אותה לטיפול! היא לא שווה זוגיות!
למה? כי היא שונה ממכן? כי היא לא כמוכן?
והיא מוכרחה יותר מ"רק לנסות"? למה? למה להכריח מישהו/י לעשות בסקס משהו שהם לא רוצים לעשות?
למה כ"כ קשה לקבל שיש מישהי שונה מאיתנו, שבשבילה למצוץ זה כמו מקלחות זהב בשבילי או אני-לא-יודעת-מה בשבילך?
(לא יודעת מה הקווים האדומים שלך - אבל דמייני לך שבשבילה זה שווה ערך למשהו שהוא קו אדום חמור אצלך)
&nbsp
כמה קל לדרוש אי-שיפוטיות וסובלנות כלפי מישהו שדומה לכם. כשזה מישהו שלגמרי לגמרי שונה - פתאום זה קצת יותר קשה.
חומר למחשבה.

Cattwoman

New member
אני לא חושבת שמישהו דורש

לא ממש אפשר לדרוש דבר כזה. חלק ממשתתפי הדיון פשוט אמרו שזה לא מתאים להם, כמו חלק מהרשימה שתיארת.
אני לא מתחברת להכל וגם לא מרגישה צורך שיסכימו איתי על כך.

כן - בהודעה הזאת התייחסתי בעיקר לויכוחים ישנים

יש נטייה לקבל ולתמוך בכל מי שהוא מה שיותר מתירני, כי זכותו לעשות עם הגוף שלו מה שהוא רוצה (מה שנכון) - אבל לא להיות סובלני בכלל כלפי מי ששונה - נפשית ומנטלית - ממה שנחשב מקובל ובסיסי פה בפורום (כמו למצוץ - יש כאלו שעבורן זה מאוד מאוד לא בסיסי).
חופש מיני הוא גם היכולת לא לעשות עם הגוף מה שלא רוצים, ולא רק לעשות מה שיותר.
&nbsp
שוב - זה חורג מגבולות הדיון הספציפי הזה. פשוט משהו שעלה לי :)

Charles Dickens

New member
משול לדבורה שלא יונקת צוף..

אני לא אדבר פה בשם גברים אחרים כי כל אחד והמום הקטן שהוא סוחב איתו.. אבל לא לרדת לבת זוג או לפרטנרית זה לגמרי עקום.. מכל הסיבות.
קודם כל זה כמו ללגום מהגביע הקדוש, ממש ככה, אם הבת זוג נקייה אני יכול לרבוץ שם עד בלי די.
סקס כמו כל דבר אחר שעושים בזוג במהלך החיים מושתת על הבנה והכרה בצרכים/ רצונות/ מאוויים/תענוגות של הצד השני.
אם זו חסימה מנטאלית או חוויה נוראית שעבר הבן זוג בעבר אז ניתן וצריך לעבוד על זה, אם זה כי הוא לא מהצוללים כתפיסת חיים אז הוא כנראה לא כזה יהלום ששווה לשמור עליו.

ללגום מהגביע הקדוש? דבורה שלא יונקת צוף?

לא נסחפנו עם התיאורים הנשגבים?
אני מניח שאף אחד לא היה בוחר לרדת כבילוי המועדף עליו אם הכוס לא היה מחובר לבחורה בכלל או לבחורה שהוא רוצה, כלומר - אנחנו יורדים למישהי כי רוצים אותה ורוצים לענג אותה, לא כי זה עושה לנו נעים פיסית בפני עצמו, אני מאוד אוהב לרדת כי זה מענג את מי שאיתי והגניחות שלה, התנועות, התכווצויות והידיעה שאני עושה לה טוב מחרמנות אותי.
&nbsp

לחלוטין

זה משול לביטוייפ מפגרים כמו "נקטר האלים" בהקשרים אלה
&nbsp
לא תודה, אל תמזגי לי לכוס

In Limbo

New member
Been there

כשהייתי צעירה פוחזת בת 22 בערך, 'יצאתי' (הזדיינתי) עם בחור שהצהיר שהוא לא יורד לבחורות.
מאחר ולא ידעתי מי יודע מה אז, ואני מצליחה לגמור מחדירה, זה לא כ"כ הפריע לי בהתחלה.
אחרי כמה שבועות זה התחיל להציק לי קצת, אח"כ לעצבן אותי עד ששאלתי אותו למה ואם הוא לא מוכן אפילו לנסות כי כל בחורה היא אחרת. זה פשוט מגעיל אותו והוא לא אוהב את זה.
המחשבה שאיבר בגוף שלי מגעיל אותו והוא עדיין בוחר להזדיין איתי מאוד הכעיסה אותי וגרמה לי להרגיש כמו מטומטמת וגם קצת כמו חפץ. אחרי כמה ימים העפתי את ישבנו מחיי.
היום, אחרי 10 שנים כמעט, אין מצב שאכנס לקשר מיני עם מישהו שמצהיר שהוא לא יורד כי זה לא מעניין אותו או מגעיל אותו או וואטאבר והוא אפילו לא מוכן לנסות בכלל. כמה אנשים הציעו למטה את עניין הטראומה.
אלא אם כן דגדגן הרג את הכלב שלו כשהיה קטן, אני לא מצליחה לחשוב על טראומה שתגרום לגבר לא לרצות לנסות אפילו...

תכלס...

כאמור - רתיעה פסיכולוגית כללית אני כן יכולה להבין, כי אני מכירה נשים כאלה, אבל טראומה?
זה עוד טוב - נפלתי פעם על מישהו שטען שיש לו טראומה מנשיקה צרפתית

כמובן, בסוף הסתבר שהוא פשוט העדיף לנשק באותו זמן מישהי אחרת...

למעלה