וגם אני כמובן לא מאחלת לך
מצוא את עצמך במצב שבו, במשך יותר מעשור(!) - את לא מוצאת לא זוגיות ולא סקס, בכלל, רק כי את נמוכה מדי או שמנה/רזה מדי, או סתם לא מספיק יפה, למרות שאת אחלה בחורה, חכמה, מלאת שמחת חיים וכייפית, ואז לשמוע שיש נשים שיש להן זוגיות נהדרת - אבל הן זורקות אותה לפח רק כי לבחור חסר כמה ס"מ בגובה.
ראה אם גם את לא תקראי להן עזות מצח ושטחיות... ואם את לא קראי, אז אני כן: הן עזות מצח ושטחיות.
ןכן, אני ועוד איך יכולה להשוות בין שני הדברים. יתרה מזאת, הפעולה האחת והיחידה הזו עולה פי כמה ומה מונים על כמה ס"מ במראה הכללי. את לא תשארי מתוסכלת מכמה סנטימטרים, אני לעומת זאת כן אשאר לא מסופקת ומתוסכלת מינית בדיוק בדלל "הפעולה האחת והיחידה הזו", כי בדיוק הפעולה הזו היא מקיפה כל היבט בחיים, בטח ובטח בחיי המין. לעומת זאת הגובה לא מקיף לך שום היבט בחיים מלבד הפנטזיות ומראה חיצוני, וכל זאת כשהגבר יכול להיות מדהים בכל פרמטר אפשרי אחר.
אני מצטערת חניתה, את עושה לעצמך הרבה הנחות ואת מנסה בכל הכוח להוכיח שאת לא עזת מצח ולא שטחית אבל איך שלא תסובבי את זה, את כן. את פוסלת בן אדם על סמך מראה חיצוני בלבד וקוראת לזה "עומק" בעוד מי שפוסלת על סמך התאמה מינית היא עזת מצח ושטחית. משום מה שמותר לך הופך א האחרות לשטחחיות.