בנות,סרט של ג'וני!

MichalDepp

New member
בנות,סרט של ג'וני!

אבל הוא בתפקיד פצפון! הוא בתפקיד עצמו. להתמצא בלוס אנג'לס יום שבת,הוט דרמה (אם אינני טועה) בשעה 9.15 בבוקר. לא סרט מעניין בכלל! חיכיתי שעות בשביל ג'וני..אז..אם אתן רוצות.. מישהי ראתה?

MichalDepp

New member
מההההה?

זה סרט סוג ב',כמו שניקול אומרת.. אולי את מתבלבלת בין פחד ותיעוב לבין זה..

רגע, מה עם הקטע של ../images/Emo54.gif

ההרצאות שלך שלא רואים סרט רק בשביל ג'וני? אני ציפיתי שעכשיו תרביצי חתיכת הרצאה ביצ'ית כזאת! אני מאוכזבת.

Vivi Sparrow

New member
אשת האסטרונאוט = ../images/Emo31.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo153.gif

שונאת את הסרט הזה.... שונאת!!!

סרט גרוע

אבל לא הייתי אומרת שאני שונאת אותו יש בו כמה קטעים
חיחי בכל מקרה זה בהחלט סרט שאם כבר רואים אז זה רק בשביל ג'וני ובשביל לראות את שארליז ת'רון חוטפת בוקס

MichalDepp

New member
ממש לא סרט גרוע לטעמי..

חוץ מזה שאפשר להשתמש בו למטרות אחרות,חוץ מאשר לראות אותו..אהמממ.. ג'וני עושה כמה דברים נורא נחמדים שם..חוץ מזה שהוא מדליק כשהוא רשע..אררררררר ספנסר שלי..

סרט נחמד עם סוף תקוע בהחלט!

טוב, זאת לפחות דעתי, אז לא לעלות עליי... חחחחחחחחחח...

לא, אני מתכוונת שלא הרצאת ../images/Emo54.gif

למיכל שכתבה את זה: "לא סרט מעניין בכלל! חיכיתי שעות בשביל ג'וני..אז..אם אתן רוצות..." שהיא חיכתה במיוחד בשביל ג'וני ולא ראתה את הסרט בשביל לראות את הסרט. אז שאני אמרתי שמו בסגנון התחלתה להטיף לי שלא רואים סרט רק בשביל ג'וני.

MichalDepp

New member
מה לעשות..

רציתי לראות את הסרט כדי לדעת אם זה שלו והסרט שיעמם אז פשוט הדבר היחיד שחיכיתי לו היה ג'וני. ואז מה אם בא לי לחכות לזה. אני אוהבת אותו וזאת זכותי המלאה לגמרי. אבל זה לא נכון.

לא, אין לי שום טענות כלפיך. ../images/Emo54.gif

אל תיקחי את זה לא נכון. פשוט אני גם עשיתי בדיוק אותו דבר עם הסרט "לפני שהלילה יורד" או משו... אבל הקטע שהיא התחילה להרצות לי. אז התפלאתי שהיא לא עשתה לך את זה ופשוט הסכימה שזה סרט לא משו.

למעלה