בנות מתוקות צריכה עזרה !לפני שבועיים בדיקה

בנות מתוקות צריכה עזרה !לפני שבועיים בדיקה

בצום 93 -ההריון טרי סהכ 9 שבועות.כבר תקופה שחשה טעם רע במיוחד בפה וחולשה כללית אמא שלי סכרתית וביקשה כמה פעמים למדוד לי סוכר -היום נעניתי לבקשתה-אמנם לא אחרי צום אבל 231!!!!!נבהלנו ביותר!מה עושים עכשיו?הרי לא מדובר בסכרת הריון כנראה כי אני לפני שליש שני -אין לי מושג מה לעשות נכנסתי למחשבות מטורפות בבקשה מישהי עם סיפור דומה או מישהי שיכולה לעזור ולשפוך אור על הנושא תודה .

wings23

New member
העמסה של 50 לא עושים לפני שבוע 25

אז ייתכן ויש לך סכרת אבל היא לא הריונית תיכף יכנסו המומחיות לענות לך

אםהתוצאה לא שגויה

(שטפת היטב ידיים לפני המדידה , המכשיר מכויל וכו) אז כנראה שמדובר בסוכרת טרום הריונית. האם מדדת יותר מפעם אחת ? מה שאת צריכה לעשות זה להגיע לרופא שלך כבר מחר, לקבל הפניה למרפאת הריון בסיכון\מרפאה לסוכרת הריון ולדאוג שיקבלו אותך כבר מחר\מחרתיים. כי איזון בשלב זה של תחילת ההריון הוא קריטי. בינתיים כבר שווה להתחיל בדיאטה (את יכולה למצוא הנחיות כלליות לדיאטה לסוכרת בהריון בהודעות הנבחרות של הפורום) ולמדוד ערכים בצום, לפני ארוחות ושעה או שעתיים אחרי ארוחות עקריות (בעזרת המכשיר של אמך) - כך תגיעי למרפאה כבר עם נתונים של יום-יומיים. שאלת אם יש משהי עם סיפור דומה - אז גם אצלי בתחילת הריון התגלו ערכי סוכר גבוהים (ערך של 170+ בצום), קיבלתי מכשיר ביתי לניטור הסוכר שמיד הראה, כמו אצלך, ערכים של 200+ אחרי ארוחה ובמיידית הוגדרתי כסוכרתית (קיבלתי פטור מהעמסה). אחרי ההריון הסוכרת כמובן נשארה ונמצאה במקרה שלי כסוכרת טייפ 1. בהצלחה. תעדכני. אנחנו כאן לכל שאלה ותמיכה

תומרונתם

New member
מנהל
נשמח אם תעדכני אותנו...

האם הצלחת לקבוע תור למרפאת סכרת? מה אמר לך הרופא? איך היו שאר המדידות? והכי חשוב... אל תכנסי ללחץ זה גם משפיע על רמות הסוכר (ברצינות!)

היי בנות אז הרופא שלי עדיין לא חזר אליי

ואני ממתינה לשיחתו בקוצר רוח . בינתיים הורדתי את כל המתוק מהתפריט !והנה פלא הקלה בטעם הנוראי שהיה לי בפה.מקווה שישוחח איתי בקרוב ואשלח לבדיקה בקרוב.מחר אעשה בדיקת דם לסוכר בצום ואני מקווה שהתוצאות תהיינה בסדר-למרות שגם פעם קודמת לפני שבועיים היה "בסדר "93 בצום.תודה לכן....

אל תשכחי שדיאטה לסוכרת כוללת גם

הגבלת ופיזור הפחממות (בנוסף לקיצוץ המתוק). ממליצה בחום להסתכל בהודעות הנבחרות של הפורום על ההודעה "הנחיות כלליות לדיאטה לסוכרת בהריון". בהצלחה
נשמח שתעדכני.

הסבר

בדף הפורום למעלה, מתחת לכותרת "פורום סוכרת בהריון- לפני ואחרי" יש שורה כחולה שאחת האופציות בה היא "הודעות נבחרות" את לוחצת על האופציה הזו ומופיעה לך רשימת ההודעות הנבחרות. כרגע יש שם ארבע הודעות - הקליקי על זו עם השם "הנחיות כלליות לדיאטה לסוכרת בהריון" ותוכלי לקרוא.

מעדכנת...הרופא שלי בחופש מסתבר עד

יום ראשון .למי לפנות עכשיו?לרופאת משפחה?למיון נשים?ממש אובדת עצות.היום הייתי בסופר וקניתי רק דברים לא מתוקים וגם לחם שיש עליו תווית של האגודה לסכרת.

כל אחת מהאופציות טובות

כדאי להגיע מחר בבוקר לרופאת המשפחה או לרופא נשים כלשהו שיפנו אותך הלאה.

למעלה