בנות משפריצות.

תותה10

New member
בנות משפריצות.

שלום אני יודעת שיש כזאת תופעה שבנות משפריצות בעת הגמירה הייתי מאוד רוצה לדעת איך זה קורה והאם אפשר ללמוד לעשות את זה .זה החלום שלי בבקשה אם למישהו יש תשובה או הסבר אשמח מאוד לדעת.

כל כך נחמד שיש לך שאיפות בחיים!../images/Emo45.gif

החלום שלי תמיד היה להיות בלרינה או טייסת

תותה10

New member
תגובה

קודם כל לא התכוונתי לחלום חלום אבל גם אם כן למה את שופטת

דיי, נו, עכשיו נעלבתי -אמרתי שנחמד!

ועכשיו לגבי השפרצה נשית - היו כבר כמה דיונים בעבר הלא רחוק על זה, אאל"ט המסקנה הגורפת הייתה שאין כזה דבר ומה שרואים בסרטים כחולים זה שתן. בלוטת הברטולין שלך הייתה צריכה לייצר הרבה יותר נוזל ממה שהיא מסוגלת פיזית כדי להגיע לרמות של המזרקות שמראים בפורנו... אבל אין לי מושג האמת, לא מתיימרת לדעת הכל, יכול להיות שמישהי תגיב ותספר לנו על מטחי ברטולין שניתחו לה לגובה מטר והתנפצו בגלים על המיטה אחרי הגמירה האחרונה שלה - נחכה ביחד בסבלנות

offנועה

New member
כמו כן ברצוני להוסיף על דבריך

המלומדים: שלא זאת בלבד שבסרטים האמורים לעיל מראים סצינות השפרצה בלתי אמינות בעליל, הרי אלו שנוטות להפריש יותר חומרי סיכה מאחרות מוצאות עצמן נבוכות מול הסיטואציה, ולא יעלה על הדעת שאי משם תבוא אישה ותבקש לעשות כמעשיהן. אך לא לנו לשפוט, יותר לכל אדם ללכת על פי נטיות ליבו! יש לציין, שלא ניתן לאמן גוף להפריש יותר חומרי סיכה ממה שתוכנן לו בעת היווצרו, מדובר בנטיה, בתכונה גנטית, ואין כל דרך להביא את הגוף ליצור מפלי שפיכה כעל פי הזמנה. יתכנו פעמים שיותר, יתכנו שפחות. יתר על כן, ארצה לציין, כי במהלך ההתכווצויות האורגזמיות בנרתיק, כל אישה מפרישה מידה זו אחרת של החומר האמור לעיל. תודה ושלום.

just 20 f

New member
אז איך רואים הודעות מפעם?

יש איזה חיפוש או שצריך לעבור דף-דף בכל הפורום??

Nice Flower

New member
לא השפרצה אלא שפיכה נשית

התופעה של שפיכה נשית ידועה וקיימת אצל חלק מהנשים. שפיכה נשית דומה בכמות לשפיכה הגברית אולם הרבה יותר דלילה ומימית ולא מדובר בשתן. זו תופעה המתרחשת במקביל לפורקן הנשי ( אורגזמה ) וגורמת לפיק ברכיים ולהרגשה עילאית של כיף בדומה לאורגזמה.אצל חלק מהנשים זה מלווה בבכי של אושר.

Nice Flower

New member
איך להגיע לשפיכה נשית

ראשית צריך פרטנר אליו יש אמון, פתיחות ורגש מפותח ומבוסס. על האישה להיות רגועה באופן מוחלט ומרוכזת באקט המיני מבלי לחשוב על רגעי השיא , אלא לזרום אליהם. רק גבר מבין, מנוסה ובעל רגשות מסוגל להביא את האישה שאיתו לשפיכה דהיינו הגבר עובד ( אקטיבי) והאישה נהנית ( פסיבית ) על הגבר לעבוד במשולב : אורלי , ידני ועוד. בסוף זה מגיע.

אכן כך מנסיוני

נסיוני הקצר לצערי. ישנו רגע שהזוכה המאושרת מגיעה לשפיכה של טיפה יותר ברטולין מהממוצע, נגיד פי 2-3, אבל לא משפרצי סילון כמו בסרטים. אין שום שלפוחית נוזלים בנפחים ועוצמות כאלו מתחבאת לה שם בגוף בשביל האורגזמה הנדירה הזו, אחרת החוקרים כבר מזמן היו מוצאים אותה.

DownDude

New member
NICEFLOWER הסביר בצורה מצויינת

ממקור ראשון אני אומר לכם שהאישה שאיתי משפריצה באורגזמה שלה, לפעמים יותר מפעם אחת ואז צריך לשים איזו מגבת על המיטה בגלל הרטיבות.

למעלה