בנות מקסימות...

זואילי

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

בתקווה ולא תיזדקקי לזה... רק שתדעי, אפשר לקבל מרשם לזריקות וולטרן (אני קיבלתי מרופאת הנשים שלי +הוראת הזרקה לאחות עם תאריך בלתי מוגבל). שיהיה
בניתוח!

היה מעייף בעיקר

נפגשתי עם אחות, מרדים ועם סוריאנו... היה יום מתיש של כאבים והרבה ריצות, הגעתי הביתה ממוטטת מכאב ומעייפות והכאב פשוט לא הניח ואפילו לא נתן לי להירדם... פשוט בלתי נסבל... ו.... ניתוח ביום א' הזה.... חרדה וחוששת מאוד.. אשמח לשמוע טיפים והמלצות לקראת הניתוח. אוהבת את כולכן..

הגולשת3

New member
בהצלחה

מאחלת לך שיעבור בקלות!!! בטאגליין יש התיחסות לטיפים לקראת הניתוח - נראה לי יעיל. אני עברתי ניתוח בעבר אך לא לפה סטנדרטית כך שאין לי המלצות. חיבוקים ואנרגיות חיוביות. מצטערת אין לי אייקונים - תדמייני חיבוק גדול

תודה לך מתוקה

יש לי תקווה גדולה שזה יעבור בקלות. מה שבטוח זה ש...אני אתגעגע אליכן עד שאחזור.... מדמיינת הרבה חיבוקים גדולים וגם מקבלת אותם פה בבית מהנסיך האהוב שלי שכ"כ תומך, עוזר ומעודד. מחכה כבר שזה יהיה מאחוריי... זו הולכת להיות שבת לא רגילה, עם הרבה ישיבה על האסלה בגלל הסופודקס, לא יזיק להתרוקן קצת והלחץ, הלחץ והפחד מימה שיגידו, מאיך זה יהיה, מה ארגיש אח"כ.. מקווה לטוב ולשמוע רק בשורות טובות... אמן..

למעלה