בנות, מי יודעת?

זואילי

New member
בנות, מי יודעת?

איך מארגנים עניין של תרומות דם לפני ניתוח? מה הפרוצדורה?

בדרך למיטה אז עונה בקצרה

את שולחת שני מתנתבים לתה"ש או מגן דוד הם תורמים ומקבלים אישור שאותו את מעבירה לבית החולים כשאת מגיעה לניתוח. אין חשיבות לסוג הדם. הרעיון שכביכול יש בבנק הדם לפחות שתי מנות על שמך. שיהיה בהצלחה...למתי מתוכנן?

מתנתבים =מתנדבים

לגבי המסר כנראה יש לי בעייה במערכת המסרים לא מצליחה לשלוח. האפשרויות - כאן, מחר, טלפון, הגעה עצמית....לבחירתך.

annabell Lee

New member
בזמני...לקחו פתקים מבנק הדם.

את נותנת את הפתקים עם ת.ז. שלך למי שמוכן לתרום..האדם תורם בבית החולים שבו את מתנתחת ומוסר את הפתק עם הפרטים שלך, שאומר שהתרומה הנ"ל היא לחשבון שלך.

זואילי

New member
אויש זה נראה לי כזה תיק

לא בא לי להתעסק עם זה וגם לא לחפש מתנדבים. סססססאמו וזה מזכיר לי את המפקד שלי בצבא שזה בכלל מעצבן אותי.

galim29

New member
יש עוד אופציה../images/Emo140.gif

מי שכבר תורם דם באופן קבוע ויש לו כרטיס תורם. פשוט מלווה את הכרטיס ממנו ומראה לבית החולים.

פיצ 50

New member
בתה"ש יש מד"א

אז אם תורמים להם אז הם מעדכנים..... לי אסור לתרום דם ממליון סיבות אחרת, בכיף יקירה..... אבל מוכנה לשאול אם משהו מהמשפחה מוכן....

מעיין153

New member
היי זוזו

גם אני הייתי צריכה לחפש אנשים שילכו וייתרמו לי אני מציאה לך כ 3 חודשים לפני הניתוח לא לפני כי אחרי 3 חודשים זה לא נחשב את תצטרכי להביא שוב אני לקחתי את אח של אבא שלי ואת אחי והם תרמו וקיבלתי 2 אישורים שתרמו לי דם הם לא הלכו לתל השומר עם יש מקום של מדא ליד הבית זה גם טוב הם יכולים לתרום שם ולבקש שבאישור יהיה רשום לתל השומר כשהגעתי הבאתי להם את האישורים כמו שאת בטח יודעת את צריכה אנשים בריאים לתרומת דם אנשים שיכולים לתרוםםםםםםםםםםםםםם שהיה בהצלחה

זואילי

New member
תודה יקירות

אז אני מבינה שאדם שתורם מקבל איזה מסמך ושם רושמים שזה עבור בי"ח מסויים/בנאדם ?

galim29

New member
אכן כן זוזו

ביקשו ממני תרומת דם אז הבאתי את התעודה של חברה עם כרטיס תורם והם רשמו או צילמו.

g a l i 2 6

New member
עוד אופציה פשוטה...

בזמן שאת בניתוח המלווים הולכים לתרום דם זה מה שעשה בעלי וזה גם מעביר להם את הזמן המתוח ממילא.. לי אמרו שצריך לתרום לבנק הדם של תל הושמר ולא במקום אחר אבל אולי זה השתנה מאז...

זואילי

New member
../images/Emo24.gif את מתוקה

אבל לא נראה לי שאבא שלי, עם מחלת הלב שלו, גילו ומצבו בכלל כשאני מורדמת לחצי יום ילך לתרום... אחרת גם אותו יאשפזו לי. ואמא שלי, אסור לה לתרום דם גם בגלל מצב בריאותי.... ובעל עוד אין לי, וממילא אם היה אז הייתי שותה את דמו כבר בבית חחחחח.

annabell Lee

New member
אההה....ותשתדלי לא לסיים עם

למעלה ממאה מנות....בקיסרי האחרון..כל כך פחדתי שהזעקתי את כל מי שאני מכירה ואשתו....אני בטוחה שעד היום משתמשים שם במנות שלי.

למעלה