1. תמחקי את השרשור ההוא 2. כבר דיברנו על זה שלא על כל פליץ ופלוץ פותחים הודעה חדשה ושאפשר לנצל"ש. 3. הפורום באמת חזר לאווירה הנעימה..ומצטערת להגיד - אבל היום האוויריה הזו נהרסה=// 4. חבל שזה לפני מפגש 5. חבל שבנות פה רבו רק בגלל שהן רצו להגן על חברה שלהם...!
כולה רציתי שכל הפורום יכנס לצט סוו מה קרההה ועוד הפעםםםםםם אני חוזרת על זהה! מי שדיברה אליי היום מגעיללל שלא תפנה אליי בחיימשלה מובןן?!? שמחה שעברתי תמצב ביי
כמה אפשר לריבבב?! ראבקקקק בגלל פאקינג שרשור מיותר יש 60 תגובותתת אוחחחח ובעקבותו נפתחו עוד 2 שרשורים שגם הם הפכו לריבבב אז חלאססס תתבגרו קצתתתת תעבירוו לא יזיקק
את בהחלט צודקת,עםזה אני מסכימה איתך! אבל להביע את הדעה שלי אסור לי!? סליחה,אבל יש לי גם רשויות בפורום הזה כן? זה שאמרתי שזה שאשכול מיותר היא לא צריכה לקפוץ,מסכימה איתי!? לא יודעת מה איתך, ככה לפחות אני חושבת!!=\
מתי פעם אחרונה שפתחתי אשכול מיותר? ומתי בכלל אני פותחת אשכול!? מזמן לא פתחתי אשכול!ובטח שלא עם הודעה שכזו,"כנסו לצט משעמם לי" זה הודעהשיכולת לנצל"ש אותה.. היאלא כזו חשובה... קיצור, נמאס לי לריב תסיקי מסקנות,ומקווה שזה יסתדר=\ כי בסך הכל זאת שטות.. בחירה שלך!אניעשיתי את שלי..!
בדיוק באותו הודעה שאתם מגיבים לה כתבתי לכם שאני אל רוצה ריבים בטח שלא על שטויות כמו "להמ כן פתחת למה לא פתחת הודעה" מותר לפעמים לפתוח הודעות על שטויות.... אומנם זה פורום גייםפ בויז אבל אפשר לדבר כאן על דברים אחרים... וכם גם שיהיה לכתוב שיבואו לצאט ס22ה? מקיסמום 10 דק' אחרי זה המנהלות רואות ומוחקות אם נראה להם כי גם ככה 10 דק' אחרי זה כבר אין אף אחד (בד"כ בצאט חח) אז לא תבינו אותי לא נכון אל תפתחו על כל דבר הודעה בטענה שאם זה לא חשוב המנהלות ימחקו אבל אם באמת רואים שהפורום לא זז ממש בזמן האחרון אז מותר גם קצת לכתוב דברים שונים....... גם מה שבזמנים מסוימים יראה הכי לא במקום שייש יכול להיות שהוא מה שיגרום לפורום קצת לרוח חיים.. עושים הסכם: פעם הבאה אם אין משהו טוב להגיד לא אומרים!!! אם תגידו "הודעה מיותרת" זה לא מה שימחוק אותה........ יפהה יאללה חפרתי מצטערת ותעשו טובה אל תגידו לי "את צודקת" פשוט תקראו ותייסמו