בנות מה קטע!??!? כנסו!

בנות מה קטע!??!? כנסו!

השבועות האחרונים בפורום הזה היו מדהימים.. התחלנו להיות פורום כמו שצריך באמת...!!! יותר מסודר יורת מעניין יותר כיף להיכנס.. אבל היום... מה קרה?!?! יעזור לכם לריב?! לא... יעזור שתכתבו שההודעה מיותרת?!?! לא!!! כי היא לא מתחק מעצמה אז חבל.... מותר לכתוב כאן הודעות גם אם הם לא קשורות לגמרי לבנים.... בואו לא נגזים... כמובן לא להתחיל לפתוח כל דקה הודעה אבל אם פותחים פעם ב.. אז בכיף אל תהפכו את הפורום למשטר דקטטורי...כאן דמוקארטיה לכל אחד הזכות לכתוב ולהגיד מה שהוא רוצה כל עוד זה לא פוגע באחרים זהו יותר כולם ללחוץ ידיים הפורום מתחיל מהתחלה חח לא רוצה לשמוע שבנות עוזבות בגלל ריב מטופש.... הרעיון הוא שנכיר ונתחבר אחת עם השניה ולא נריב על שטויות כמו למה פתחת הודעה... ס22ה?!?!?

מסכימה בכל מילהה !! ובנות כנסו

רשמתי שצריך קצת יותר חיים לפורום יותר שעשוע ... ויש כאן כמה שאומרות שזה פורום לגיים בויז ולא לשעשועע.. אבל תתפלאו זה בנוי על זה אין מה לעשות בלי צחוקים אין חיים .. מה אין חושב הומור .. אם יבש פה ומשעמם אז עוזבים אם עוזבים ניגמרים הילדים לאט לאט ואם נגמרים המשתתפים חלאס לפורום .. מה לא ככה ?? קיצר כל דבר בחיים גם בנוי על שעשוע גם אם קשה לכן לחיותת עם זה .. את צודקות הפורום על הגיים בויז אבל מאוד חשוב שעשועע , ולא אמרתי רק שעשוע גם על הגיימבויז אבל כל זה בהומורר =]]

צליל את פתחת את השרשורר

כמה דקות אחרי ספירר את ידעת שיגידו שזה מיותר ושיתחיל ריב אז למההה?! כדי שיהיה עוד ריבבב?! טוב עזבי את זה כפרה עבר.. ומשעמצם לכןןן?! פתחו פעם אחת בשבוע שרשור משחקים וזהוווו רוצות שיכנסו לצ'ט?! תנצלשוו תאמינו לי כולם יראו

חח דקה אחרי שכתבת את ההודעה אכלתי

פיצה

את חושבת ניצן..

גם עם כל מה שאמרת,טוב אז בנות אומרות סבבה וזה נעשה ככה נעשה ככה,אבל לאחר שבוע זה חוזר הכל מהתחלה,ואתן יודעות מה חסר פה? בנים! אין מה לעשות לבנים יש יותר שכל והם יותר שולטים בבנות וכמה שתגידו לי ``אף אחד לא ישלוט בי``,הרי שאדם כתב פה,מה היו התגובות? הא? כולן התלהבו והכל,ואפילו שסתם בנים נכנסים לפורום והם מתחברים אליכן אתן מתנהגות שונה-כי זה בנים.. טוב אחרי שחפרתי לכם בשכל מקווה שהפנמתם..=/

אדם כתב שבוע שעבר..

וכל השינוי בפורום התחיל הרבה לפני. כן אני מסכימה שזה כיף שהם רושמים כאן.. אבל זה פורום של מעריצים... וזה לא חלק מהעבודה שלהם לרשום כאן.. הם רושמים שהם רוצים ושיוצא להם... אף אחד לא יכול להכריח אותם בטח לא אני חח. לא כתבתי את ההודעה כדי שיכתבו לי "ניצן צודקת" אני רוצה שאנשים יבינו שלא כל הדועה שלא קשורה לבנים היא מיותרת.. ובטח שלא יתחילו לריב על זה...

אין,רק אני נכנסת,כל המחשב

ניתקע ואני צריכה לכבות אותו מהכונן,ואבא שלי אמר שיתקנו לי ת`מחשב רק בחופש הגדול שאגמור תלימודים..ואני שונאת ת`מחשב של אחי..אוף..למרות שיש לנו עוד מחשב,אבל אחי לא רוצה לתת לי.. אם את רוצה תישאלי אותי במסר או שאדבר איתך מחר..

למעלה