בנות, מה אתן אומרות???

אתושקה

New member
בנות, מה אתן אומרות???

לא עומדת במתח....כבר מרטתי את כל השערות מהראש, כבר סיימתי לקרוא סיפריה שלמה, עשיתי את כל המדיטציות שקיימות ועדיין....לא עברו 14 יום!!!!! אז ככה...אני 15 יום מאז הכוריגון, 13 יום מאז השאיבה ו- 11 יום אחרי החזרת העוברים. אני מוצאת את עצמי מטיילת בסופר פארם...מביטה בכמיהה בערכות לבדיקת הריון ומתה מפחד!!! אז מה אתן אומרות?? לנסות?? להתאפק עוד 3 ימים?? הצילו!!! אתי

עמית@

New member
תנסי- ואם יהיה שלילי תתנחמי בזה שזו

יכולה להיות טעות. כך אני תמיד אומרת לעצמי אבל את יודעת מה? אני תמיד משתפנת- אף פעם לא עשיתי בדיקה לפני בדיקת הדם (פרט לפעם הזו במיון שעשו לי בניגוד לרצוני- גם שם שיקשקתי) בכל מקרה הלוואי שיהיה חיובי (כבר יכול להיות חיובי בשלב זה..)

קייצית

New member
אתושקה, אני מה זה מבינה אותך

אין לי עצות חכמות, כי אני תמיד קונה ומתאכזבת, והבדיקה אף פעם לא מרגיעה אותי אלא להיפך. כך שלדעתי עדיף לחכות לבדיקת הדם. בהצלחה בסוף הטיפוס על הקירות !! תחזיקי מעמד והלואי הלואי שיהיו לך בשורות. שלך, קייצית

michal301

New member
אתושקה

לדעתי, תתאפקי! תחזיקי מעמד "רק" עוד 3 ימים. אז תמשיכי לקרוא אנציקלפודיות, תהיי אופטימית - ותראי שיהיה רק טוב. המון בהצלחה

נועם@בת

New member
למה 3 ימים?

14 יום מהשאיבה זה כמו 14 יום מביוץ- כבר יש תוצאות מהימנות. א-ב-ל לכי על בדיקת דם, לא על מקלונים. זה זול יותר ובטוח יותר. כבר היו בעבר תוצאות שליליות במקלונים באותו יום שהיו תוצאות חיוביות בבדיקת הדם. את בטוחה שאמרו לך לעשות בדיקת דם 14 יום אחרי החזרה? אני במקומך הייתי מתקשרת לרופא לברר, זה נשמע לי קצת עינוי לחכות כל כך הרבה. בכל מקרה, משאילה לך נעלי טיפוס נוחות- לטפס על קירות בלי להשאיר סימנים
מחזיקה לך אצבעות
נועם

פיבי 10

New member
אתושקה...

גם אני הייתי בדיוק באותו מצב שלך, ממש אותם ימים כמו שציינת ולא התאפקתי (למרות שהבטחתי לעצמי) ועשיתי בדיקה ביתית שהראתה את התשובה המיוחלת... מחזיקה לך אצבעות, בהצלחה מכל ה-
פיבי.

למעלה