בנות,מה אמרתן?
ח חולה על הדיימונדז New member 1/10/06 #3 עונה..!! עםשלם:זה רק אני או שאנחנו עקומות?! הלוי:עזבי אותי באמאשלך!! לימור:אני חוששבת שזה גמני!! חח יצא מעאפןן חח טוב מה על הבוקר?!
עונה..!! עםשלם:זה רק אני או שאנחנו עקומות?! הלוי:עזבי אותי באמאשלך!! לימור:אני חוששבת שזה גמני!! חח יצא מעאפןן חח טוב מה על הבוקר?!
M MC MoRaNa New member 1/10/06 #4 ../images/Emo220.gif הלוי: "אוח כוסאמק השיער נכנס לי לעיניים" עםשלם: "כן. דאמ, זה כלכך מציק" סחייק: "חה!!ואתן צחקתן על הסרט הוורוד שלי!!"
../images/Emo220.gif הלוי: "אוח כוסאמק השיער נכנס לי לעיניים" עםשלם: "כן. דאמ, זה כלכך מציק" סחייק: "חה!!ואתן צחקתן על הסרט הוורוד שלי!!"
S S H I R O N I New member 1/10/06 #6 ../images/Emo20.gif../images/Emo205.gifיאוו ההכל התבלגן :S תראי שיר.. אני הייתי אמורה להיות היום ואת חשבת שקורל התכוונה אלייך. היום שתבחרי זוכה אז הוא יהיה וזה לא פיר כי אני זכיתי ולא את..אז בבקשה אל תבחרי זוכה כי זאת הייתה טעות שפתחת .
../images/Emo20.gif../images/Emo205.gifיאוו ההכל התבלגן :S תראי שיר.. אני הייתי אמורה להיות היום ואת חשבת שקורל התכוונה אלייך. היום שתבחרי זוכה אז הוא יהיה וזה לא פיר כי אני זכיתי ולא את..אז בבקשה אל תבחרי זוכה כי זאת הייתה טעות שפתחת .
H hila halevi girl New member 1/10/06 #9 ../images/Emo60.gifחח חאז מה יוצא מזה?../images/Emo6.gif שתפתח חדש בקיצר וזהו
• •°•CoRaL•°• New member 1/10/06 #10 יוצא שהיא תוכל לפתוח מחר! אם היא תפתח חדש היום יהיו שניים כאלה ..
S S H I R O N I New member 1/10/06 #11 ../images/Emo20.gif../images/Emo205.gifאני אפתח מחר וזהו../images/Emo9.gif.
ד דיימונדז לנצח New member 1/10/06 #7 עונה הלוי:יו צלם רק אותי חיחיחיחי עם שלם:איזה פוני איזה כוסית אני אתה חייב למקד רק אותי לימור:איזה פאן דפקתי היום סוף סוף אני בלי הראמה אז צלפם רק אותי
עונה הלוי:יו צלם רק אותי חיחיחיחי עם שלם:איזה פוני איזה כוסית אני אתה חייב למקד רק אותי לימור:איזה פאן דפקתי היום סוף סוף אני בלי הראמה אז צלפם רק אותי