בנות, מהר מהר..............

levona

New member
בנות, מהר מהר.............. ../images/Emo60.gif

בחייאת....(התחנפות).....איך עושים כדורי-שוקולד....? כאילו מעכנו זה...ביסקוויטים.....מה עכשיו? מה הלאה? איך עושים מזה שיצא כדור-שוקולד? (עגבניות? פלפלים? פטרוזילייה? מההההההההה)?? אני יודעת שאני יכולה ללכת לזה..מתכונים וכל אלה...אבל הם מוסיפים דברים שלא צומחים אצלי בגינה ולא מגדלים עובש במקרר.....טימין.....עירית...וכל מני מוזרים כאלה....הבטחתי להם כדורי-שוקולד ויש לי אבקה..... נו....

כדורי שוקולד

אני הכתובת הלא נכונה אבל אנסה... כל פעם הם יוצאים בטעם אחר... כוס פירורי בסקויטים 3/4 כוסאגוזים קצוצים 3 כפות שוקו (שונאת, אבל ממש שונאת ששמים קקאו!) 1/4 כוס סוכר (השוקו מתוק) 1/3 כוס יין 70 גר´ מרגרינה 1 כף תמצית רום מערבבים הכל לעיסת בצק ויוצרים כדורים. 100 גרם מזרה קוקוס, טובלים כל כדור. במקרר לפחות 1/2 שעה ו... בתאבון...
אם יצא טוב תזרקי 5 לצפון...

כדורי שוקולד.....

קליאו כבר אמרה לך אייך... אז עכשיו את בטח שואלת מה אני עושה כאן ?..... יש לך זמן נכון
* * * * * * * * * * לא , כי אם את כרגע עסוקה , אני יכולה לחכות ... אעעע..יופי נשארת :) * * * * ** * * ** * * * * פשוט כיף...
ואצלי הם אוהבים את הכדורים של רי´צ מהשקית , רק מוסיפים מים ומגלגלים בידיים

לאאאאאאאאאאאא

כדורי שוקולד,, ריצ´ מיקס,, שקית להכנה ,, מוסיפים מים ושמן,, חחחח,,גם בזה אני לא כל כך בטוחה,, יותר נכון,, לא זוכרת,, אבל,, התוצאות,, מדהימותתתתתתתתתתתתתתת,,, פשוט הכי טעים שאכלתי,, תנסי,,,

יש לך כאן לינק ל- 3 סוגים של

כדורי שוקולד תשאירי אחד לפחות לחברה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.mood4food.co.il/sites/mood4food/search.asp?sbox=%EB%E3%E5%F8%E9+%F9%E5%F7%E5%EC%E3

כדורי שוקולד - רות סירקיס../images/Emo6.gif

מרכיבים: 200 גרם חמאה או מרגרינה 1 כוס חלב 1 כוס סוכר 5 כפות קקאו רום 100 גרם צימוקים 100 גרם אגוזים 100 גרם שוקולד שבור או מגורר 100 גרם קוקוס פירורי ביסקוויטים אופן ההכנה: להמיס חמאה, להוסיף חלב וסוכר. להוסיף קקאו ולערבב עד לתעבורת אחידה. להוסיף תוך כדי עירבוב פירורי ביסקוויט לתערובת אחידה. להוסיף אגוזים, שוקולד, צימוקים וכ-2 כפות קוקוס לצנן את התערובת חצי שעה במקרר, ליצור כדורים, לגלגל בקוקוס לעטרות ניר. יאמי יאמי מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

levona

New member
תודה ../images/Emo140.gif ולהלן התוצאות...

כי מיהרתי ולא נשארתי לקבל תשובות... שפכתי לקערות.....קקאו....מרגרינה....ועוד כל מני....מה שיש..ככה מהראש...אמרתי לילדים תעשו כדורים והלכתי לראות טרה-נוטרה....אדיו סנטו אדונה מיה..... בקיצור.......זה דומה לביצים של דינוזאור......כי קשה למתוקים לעשות כדורים בידיהם הקטנות.....ואיך הטעם? ממממ.....לא יודעת...
..... והמטבח? אני נשבעת!!! שהצבע המקורי שלו לבן! בחיי נו......!!!!!
את המתכונים, עכשיו אקרא.....אשנן.......ואעשה להם
ותודה.

אני מקווה שכדורי השוקולד יצאו

יותר נראים לכדורי שוקלד מהדובי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכל בהומור

levona

New member
אהה? צוחקת על החתימה שלי?

אהה? ככה? חכי....חכי בבית.....

מקסיקני

New member
חחחחחח מתכון לכדורי שוקולד

את נוסעת בלי קסדה על אופנוע....חחחחח או לצורך בריאותך על קטנוע חמישים סאמק...חחח ואז מהאבק והליכלוך.... שניכנס לך לאף....(מנסיון) עושה גולגלאך.... חחחחאחלה כדורי שוקולד..... בתודה רות חארטה...

levona

New member
רוצה כדור.....

בראש?....................
..
בוינ´א.....את צוחקת לי גם על החתימה וגם על הכדורי דינוזאור?
הלך עלייך.....

גילית.

New member
מדונה מיה- דובבי סטיי לבונה?../images/Emo8.gif

קומה סטיי? וואה בנה? איזה כיף שאת שוב כאן, ועוד אוהבת לצפות בטרה נוסטרה. יש לי שכנה מברזיל, ונורא רציתי לדעת אם מטאו נישאר עם ז´וליאנה, ומה קורה עם מדאם ז´אנטי מליאנו, והיא סיפרה לי ש.... ש.... ש... מה באמת ניראה לך שאספר לך, חחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא תסלחי לי אם אני אהרוס לך את המתח. רק אוכל לספר לך, שאנג´ליקה (זאת שנשואה בהוא שכל הזמן מחבב איטלקיות) היא הבת האמיתית, בחיים של מריה דה סוקורו, ושעשו כבר סידרת המשך. טוב, זהו גמרתי, זהו , ודי, סליחה שהתפרעתי קצת, זה הדבר היחיד כמעט שאני מספיקה לראות בטלויזיה, חחחחחחחחחחחחחחחחח ברוכה השבה, לבונה, ואל תעלמי לנו לזמן רב, ממני גילית

levona

New member
חומד........../images/Emo99.gif

אני כבר יודעת שמתיאו (אחרי שהיא חוזרת לחמוד ההוא המעפעף בריסים) נשאר עם ז´וליאנה ותוולד להם בת נוספת וז´נטי הולכת להכנס להריון מהרכב (הלא פשוט).....והילדה תמות בלידה.....ו.....ו.....רוצה עוד? חחחחחחחח.......להרוס לי.....השגתי אותך
אמא שלי הדביקה אותי בזה...אותי מעצבן לראות כאלו שאין להם אמצע וסוף....(גם עיתון אני קוראת מהסוף להתחלה)..........מה זה אומר עלי? חחחח

גילית.

New member
תגידי לי לבונה מאיפה את שואבת את כל

המידע הזה? חבל שסיפרת לי, אני תיכננתי לקנות כרטיס לנסוע לנרזיל, כדי לברר את כל הפרטים ממקור ראשון, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי מה דעתך, שיפתחו פורום "טרה נוסטרה" בתפוז יש פה עשרות פורומים עוד אחד ממש לא יזיק. אני ממש נהנית מהסדרה, כי היא לא טלנובלה מהתקופה הזו, אלא מדברת על תקופה מתחילת המאה, איזה בגדים היו לנשים, כל התחרות האלה, והשמלות הארוכות, שנשרכות על הריצפה, כל פעם שאני רואה אני חושבת לעצמי, מי עשה להם כביסה, עוד לא היו מכונות כביסה, והכרכרות שלוקחות אותך, בתנאי שהיית עשירה, לכל מקום. כל פרק תענוג, את הפרק הערב לא הספקתי לראות עד סופו, כי הקליטו לי ונגמרה הקלטת לקראת הסוף, ביום ששי אראה את סופו: ביי לבינתיים גילית

למעלה