בנות מהצפון!

באמבוק

New member
משהו שבאת יעודד אתכן.

החדשות שכולנו היינו רוצים לשמוע. שימו לב לשורה למעלה. זה לא אמיתי אבל זה מעלה חיוך על הפנים.
http://www.dsy.co.il/goodnews.htm

broken winges

New member
זה נורא מה שהולך..:\ בימים האחרונים

אני לא זזה מהטלוויזיה והעיתונים. הם הגיעו לכל כך הרבה מקומות וישובים..! ולמה הם בכלל עושים את זה מלחתחילה?. בכל מקרה בנות אני מקווה שכל אחת ואחת תשמור על עצמה,כולנו צריכים להיות מוכנים גם להכי גרוע. יש ליד גדרה(איפה שאני גרה) מטוסים ואתמול הם הטיסו איזה כמה והיה רעש אדיר ובידיוק הייתי במרפסת וראיתי את האורות של המטוסים וכל כך נבהלתי!!לרגע חשבתי שהם הגיעו אלינו ורצתי מהר לאמא שלי שבעצם אצלה זה גם החדר ביטחון והיא אמרה לי שגם היא נבהלה אבל שזה בטח רק המטוסים. לא מגיע לנו המצב הזה. שילכו ל*** החארות האלו. להם מגיע למות לא לנו! :[. אני אוהבת אתכן ותדעו שאני מודאגת אז אם אני מציקה לאחת מכן או לכולכן בהיסטריה תסלחו לי :[.

../images/Emo221.gif הייתי אתמול בבני ע''ש וגם

אני שמעתי את המטוסים, המטוסים האלו עשו לי חור בראש ><

grobear

New member
הכל בסדר

אני גרה ממש ליד הגבול, ובזה המזל שלנו הטילים פשוט עוברים מעלינו. שלחו את כל הילדים לקיבוץ בנגב, והרבה משפחות ברחו למרכז, נשארו בקיבוץ רק איזה שבעים אנשים, זה מוזר.. אין אצלנו נפילות, לפחות לא בתוך הקיבוץ, אבל הרעש המפחיד הוא הרעש שאנחנו עושים, זאת אומרת של היצאיות טילים של צהל.. אבל יהיה בסדר. וסתם דבר נחמד שקרה לי..אנחנו ישנים במקלט, אז באחד הבקרים שמעתי יללות של חתול, התעוררתי וראיתי שגם החתול שלי החליט לרדת למקלט, כי הוא חיפש אותנו, הוא כזה פרנואיד..

Mary00

New member
../images/Emo4.gif

אם מישהו זוכר אותי, אני בסדר. חיפאית. קיבלנו חתיכת מטח היום. וכרגע אי אפשר לעבור לשום מקום למרכז, כי לא מרשים לצאת מהבית. היו הפםצצות כל רבע שעה בצהריים. מקווה שכל הבנות בצפון יעברו את זה בשלום.

../images/Emo47.gif../images/Emo24.gifאני זוכרת אותך

ואוו... איך את מתמודדת אם זה?
לנו היו רק שני האזעקות (ביומיים האלה כל יום בלילה.) שזה לא פגע האפילו בכלל =.= בניר העמק או צפת או משהו לויודעת הראש שלי כבר נתחן מיותר מדי חדשות ><"

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifמרי! יהיה בסדר.נקווה שזה יעבור

+מהר. גמני מהצפון...לא חיפה אבל קרוב לבסיס צבאי...

Mary00

New member
זה יעבור.. בסופו של דבר.

ואצלכם הכל בסדר? לא נפל כלום, נכון?

Mary00

New member
../images/Emo24.gifלפחות זה..

חיחי... ואפעם לא חשבתי שלהיות חיפאית יהפוך אותי למפורסמת. עכשיו זה ככה במובן השלילי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שתברחו למרכז בקרוב..
[ואני לא מאמינה שזה הדבר הכי מעודד שיש לי להגיד.
]

ינקיפנק

New member
אוי, את בסדר? אין נפגעים?

אצלנו נפטר בן אדם, יהיה זכרו ברוך. הם החליטו לעשות סבב שני, ה--- -----.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאין נפגעים \:

לפני שעתיים הייתה עוד אחת, מאה מטר מהבית שלי. זה כ"כ מפחיד. לפחות מחר אנחנו כנראה יוצאים מפה.

LudaGirl

New member
אל תצנזרי את עצמך

אין סיבה. בני זונות. צריך פאקינג למחוק את החיזבאללה, למה העולם יושב בנחת, אנ'לא מבינה.

למעלה