למה צעקות?
> סימני הקריאה הם לא לצעקה אלא לכעס !!! ולמה אתה כל כך כועס? > "שיטת הסינון" שלך היא לא דרך לצרף שחקניות חשדניות!, היא דרך לעבוד > עליהן!, הרי אחרי הכל מה אתה אומר? לעשות כאילו אתה רוצה לחפש גם > שחקנים וגם שחקניות, אבל למצא רק שחקניות?!, ועוד כאלה שחושדות??? נניח שאני מפרסם מודעה בעיתון, שלמחסן הסופרמרקט שלי (שאין לי) דרושים עובדים/עובדות, כשאני מראש מחפש עובדים גברים, בעלי כוח פיזי ניכר, רשיון למלגזה ורצוי למשאית, נסיון בעבודה עם מוצרי מזון, שמוכנים להתחייב לפחות לשנה. למה אני לא מפרט את כל הדברים האלה? כדי לא לסגור אופציות. ולך תדע, אולי באותה הזדמנות אני אראיין מישהו שמתאים לתפקיד קופאי שבדיוק התפנה, כמה חבר´ה שאפשר לשכור לספירת מלאי בעוד חודש, ונהג עתיר נסיון למשאית ההספקה. אם זה נקרא "לעבוד על אנשים" אז הכלכלה היא קזינו ברומניה ששייך לעופר מקסימוב. > ונגיד שזה עבד, אז היא מגיעה לקבוצה שלך ורואה שיש בו 4 בנים... אז > היא לא מתחילה לחשוד? מן הסתם היא תצפה לזה, אבל לא אכפת לה, הרי רצו אותה בתור שחקנ(ית), לא בתור בחורה בלבד. > , כאן היא כבר עם כל הבנים, ומה זה כל כך קשה לעשות 1+1 ולגלות שמה > שבאמת רצית זה רק בנות? או שהיא גם בנתה על זה, מחפשים שחקנים ושחקניות, שחקניות יש פחות, וזה נותן לה יתרון מסויים, לפחות לא פנו אליה בצורה שקופה של "רק שחקניות". > אחרי כל הקטע הזה תוכל להמציא לה איזה תרוץ, או אפילו להסביר לה את > האמת לאמיתה, עבדו עליה? לא. חיפשו שחקנים ושחקניות. מצאו שחקנית. אולי נתנו לה עדיפות בגלל זה, אבל לא רדפו אחריה. אין לה שום סיבה להרגיש לא נוח. > וכאן בפורום, אתה יכול פשוט להשאיר הודעה...וזה הכל. אבל אתה רוצה לצרף שחקנית לקבוצה שלך, לא סתם להשאיר הודעה להנאתך. נכון? להודעה שלך יש מטרה, ועלייך לדאוג שההודעה תממש אותה. > אם אצלך לחפש בנות בשביל קבוצה מעורבת זה אותו הדבר כמו (ואני > מצטט): "בנות זוג מכירים בעבודה, בלימודים, בנסיעות ארוכות באוטובוס, > בצבא, בטיולים ובשאר מקומות חברתיים" במהלך קריית המשחק שלי יצא לי לשחק עם די הרבה שחקניות. את רובן ככולן מצאתי בנסיבות חברתיות שלא קשורות למשחק, ולא במגמה של "אני הולך למצוא שחקנית" אלא "יש לה ראש מתאים ועניין בתחום, שווה לשכנע אותה להצטרף למשחק". אגב, מתוך תפיסה דומה הכרתי את החברות שלי.