בנות לקרא בבקשה!

pumiforever

New member
בנות לקרא בבקשה!

דרושה שחקנית לקבוצה של מו"ד מהדורה שלישית ברעננה, בסביבות גיל : 14-16 לפרטים: ICQ - 167136102 דואר אלקטרוני - [email protected]

pumiforever

New member
בגלל שאנחנו כבר 4 בנים ואנחנו .....

זקוקים למגע נשי בקבוצה :)

DDN

New member
זה ממש לא משנה.

את לא רוצה לנסות? שתי השחקניות ששיחקו איתי בקבוצה הקודמת (ואחת גם בחדשה) לא ידעו חוקים. כל מה שצריך זה דמיון וראש פתוח.

מירטל

New member
הממ

בשביל מה אתם צריכים שחקנית? האמת היא שמודעה כזאת גורמת לי לחשוד שאחד הדברים האחרונים שאתם מחפשים זה "מגע נשי לקבוצה" ומה שאתם כן מחפשים זה מגע נשי לעצמכם. בנות- להזהר!

DDN

New member
לא יודע מה אצלם

אבל הסיבה שאנחנו מחפשים בנות לקבוצה זה עקב ההצלחה של הבנות ששיחקו איתנו בקבוצה הקודמת. שתי שחקניות, שזו הייתה הפעם הראשונה שהן שיחקו, בלי לדעת חוקים ובלי כלום. מוח חופשי ופתוח, ומסתבר שבנות גם חושבות בצורה שונה מבנים.

Gilgam69

New member
בעיות של חוסר ביטחון עצמי

יש עוד דברים בעולם שבנים חושבים על בנות חוץ מזה את יודעת... או שאת לא...

pumiforever

New member
קצת יצאת מפרופורציות, קצת........

תארי לעצמך עולם רק של גברים \ נשים, היה לך כיף לחיות בעולם שכזה?! אנחנו בקבוצה רק בנים (ולא מהסוג שאת חושבת), ואנחנו מחפשים עוד שחקנים לקבוצה, בגלל שאנחנו כבר 4 בנים חשבתי לעצמי שיותר עדיף שנחפש בנות! זה הכל!, בלי שום מחשבות זדוניות! (ואם לדבר ברצינות לדעתי אנשים כמוך לא ירכשו לעצמם חברים \ חברות חדשים\ות בכזאת קלות אם הם יחשדו בכל דבר שני שזז....)

חפרפר

New member
איך להתחיל עם בנות

א) כשמחפשים שחקנים, מחפשים שחקנים. ב) כשמתחילים עם בנות, מתחילים עם בנות. כשמחפשים, בהגדרה, שחקניות, זה נשמע קצת כמו משפט ב´ במסווה של משפט ב´. בחורה ממוצעת, שכבר ראתה דבר או שניים בחיים, בהחלט יכולה לראות בזה נסיון נבוך ומיוזע לחיזור, המסתמך על כך שההצלחה עם שחקנית, שיש לה תחביב משותף, תהיה קלה יותר. לגיטימי, אבל מגושם. בנות, ככל הידוע לי, כן אוהבות שמתחילים איתן, אבל לא בצורה מגושמת ומיוזעת. לא מאמינים לי? אז למה כל אלה שפירסמו הודעות שהם "מחפשים שחקניות, ובדגש על שחקניות" לא מצאו כאלה? (תקנו אותי אם אני טועה). בגלל שבחורה ממוצעת, גם אם היא שחקנית, תחשוב כמו מירטל. רוצים שחקניות? תחפשו שחקנים טובים באופן כללי, תסננו מתוכם את השחקניות,ותצרפו אותם. ואם תהיו נחמדים, בטוחים בעצמכם ולא להוטים, נואשים או מגושמים, אולי גם יצא למישהו מכם עוד משהו. ככה זה עובד.

בתור שחקנית ותיקה בעצמי

אני יכולה להגיד 2-3 דברים אנ,חושבת על העניין : 1. להרפתקאות עם בנים בלבד, בנות בלבד, וקבוצות מעורבות מתפתח אופי שונה, לא נעים להודות אבל בנות אכן חושבות ומשחקות אחרת מבנים בדרך כלל. 2. למה שבת תחשוב שמתחילים איתה כי מחפשים תוספת נשית לקמפיין? במיוחד בהתחשב שמס´ השחקנים הבנים המסוגלים לשחק דמויות נשיות כמו שצריך הוא זעום בצורה מביכה... 3. האם הזמנה ךשחקנויות היא מגושמת ומוידעת? למה לעזאזל חייבים לתת לכל דבר משמעויות נסתרות? 4. לא יודעת אם שמתם לב אבל... ממה שראיתי יש הרבה פחות בנות שמשחקות, והאחוזים של אלו שמשחקות טוב מהן הוא גבוה בהרבה מבנים... היתרון שלנו ;) ....

DDN

New member
צודקת במאה אחוז.

וחפרפר, תן לי לתקן אותך: אתה טועה. גיל ואני מצאנו לא פחות מ.. . .. טוב, אני לא אנקוב מספרים, אבל הם מרשימים. טוב שלא כולם חושבים כמוך. ובקשר למה שwolfDragon comeback אמרה, זה נכון (IT´S TRUE! IT´S DAMN TRUE!)בקבוצה האחרונה בה שיחקתי (ולמעשה גם בקבוצה הראשונה ששיחקתי, לפני 13 שנים) הבנות הראו יכולת משחק מרשימה יותר משל הבנים. ונכון, מספר הבנים שיכולים לשחק דמות נשית כהלכה הוא אכן זעום.

DDN

New member
ואת כמובן יכולה לקרוא לי

דני. או הוד מלכותו דן המסוכן רועץ האלפים, אימת פורום מ"ת וWWE. איך שבא לך.

חפרפר

New member
בתור שחקן די ותיק

1) בנות אכן משחקות אחרת. קשה להגדיר כמה אחרת, אבל יש שוני. גם אם, כמו במקרה של אחת השחקניות שלי בעבר, הן מסרבות לשחק דמויות נשיות. 2) עובדה שמישהי חשבה שמתחילים איתה, ולא משנה אם היא צודקת או לא, ולא משנה אם היא היחידה שאמרה מה שעוד כמה חושבות או לא. הם אלו שמחפשים שחקניות, הם אלו שנתקלו בבעיה בנושא, ועם הבעייה הזו הם צריכים להתמודד, לא משנה אם היא אמיתית או מדומה. הכחשה, העלבות וצעקות אולי יצילו את כבודם בעיני עצמם, אבל לא בהכרח יביאו שחקנית - כרגע הם עדיין בחיפוש, שלא נושא פרי. הלא כן? 3) לא משנה אם הזמנת שחקניות נכתבה במגמה מגושמת או מיוזעת, זה בהחלט קצת יכול להיראות ככה - הרי במודעות באינטרנט אי אפשר לראות הבעות פנים או נימות קול. בינינו, נניח שאת מחפשת דירה, ואת רואה מודעה של מישהו שמחפש "שותפה בלבד", זה יראה לך עדיף על "מחפש שותפ/ה"? נכון, לא סוגרים חוזה לפני שרואים עם מי גרים, אבל את תלכי לברר אצל הבחור שמחפש רק ורק שותפה אם יש לך עוד ברירות?

מירטל

New member
תרגיע.

כמה הערות: א. תפסיק לדמיין את העולם כ"איתך" ו"נגדך"- אתה לא במשחק קוספירצייה. ב. אנחנו לא הולכות לשירותים לבד- אתה חושב שמישהיא תלך לשחק עם חבורה של אנשים שהיא מכירה רק מהאינטרנט לבד? בבית של אחד מהם? אל תגזים. ואני לא פרנואידית, ואני מתעבת את כל הניסיונות האלה של כל מיני אנשים להציג את כל מי שפגשת באינטרנט כמפלצת עם קרניים, אבל כל מי שמוכן לבלות בבית פרטי עם ארבעה אנשים שההיכרות היחידה שלו היא מהאינטרנט זכאי לתואר המאוד לא מחמיא של אידיוט. ג. במקום לקטר על זה שאין שחקניות ושאתה לא מצליח להכניס בנות לחבורה שלך אולי תנסה ללמד בנות שאוהבות פנטזיה באזור שלך לשחק ?

pumiforever

New member
הפעם זה כבר מוגזם !

את באמת חושבת שאם מישהי תענה לי היא ישר תבוא למשחק שלנו בלי לשאול שאלות ?!!?!?!? בעניין של ה"מפלצת עם קרניים", אני לא מציג אותך ככה את הצגת את עצמך ככה!! איזו זכות יש לך לקרוא לי אידיוט !?!?!?!?!??!!??!?!?!?!?!?!?!!??!?!!?!?!?!??!!?!?!??!!??!!??!?!!?!?!??!!?!??!!?!?!?!?!?!?!??!!??!!??!?!!??!!?!??!!??!!??!?!!?!??!?!!? ומאיפה את ביוק יודעת שאני לא ניסיתי ללמד ילדות מהאזור שלי לשחק?!?!

pumiforever

New member
ועוד דבר אחד ...:

אני לא יודע באיזה גיל את.....אבל לדעתי כדאי שתקראי את ההודעות של "חפרפר" בנוגע למערכות יחסים...אולי תלמדי דבר או שניים

חפרפר

New member
בעיות של נואשות

כשמישהו כותב שהוא רוצה בנות, ובדגש על בנות, זה בהחלט יכול להשמע כמו נסיון חיזור נואש. הטכניקה המקובלת, אם כבר, היא לחפש שחקנים באופן כללי, ולבחור בשחקניות שיהיו ביניהם. כשבאים בדרישה ל"בנות", בנות נוטות לחשוד, במיוחד כזו באה בהקשר של שחקני תפקידים, ש... אהמ... לא ממש נהנים מתדמית של הצלחה עם המין השני...

Gilgam69

New member
בעיה נפשית

אני לא יודע אם אילו אנשים אתם מסתובבים אבל יש גם אנשים שמחפשים שחקניות לצורכי משחק בלבד!!! הייתם מאמינים?!?!?! אנשים שמה שהם רוצים מהבחורה זה שתשחק בקבוצה!!! קשה להאמין, אה? חברה, תפסיקו להיות כל כך כבדים. יש הגיון בריא מאחורי חיפוש שחקניות ולא שחקנים. קבוצה שמונה רוב של בנים או קבוצה שמעוניינת בגיוון, מדוע שלא תחפש שחקניות? מה גרוע בזה? אני שיחקתי עם קבוצות של רק בנים ועם קבוצות של בנות ובנים ואני מוכרח לציין שהקבוצה המעורבת הייתה הרבה יותר כיפית? מדוע, אם כן, לא לשאוף לכמה שיותר הנאה וכיף מהקבוצה? בסיכום, אומנם אנחנו חיים לא במדינה הכי שקטה אבל זה עדיין לא סיבה להיות כזה פראנואיד.

למעלה