בנות! להיכנס לכאן!

בנות! להיכנס לכאן!

התפרסמה אתמול כתבה על אורלנדו בלום כרווק המבוקש ביותר בכל העולם! הוא מקום ראשון! טוב, כבר כתבו על זה בmsn (אני חושבת) אבל כאן זה בעברית. אין כאן את כל הכתבה, רק הקטעים שאורלנדו מוזכר בהן. הנה היא: כשאורלנדו בלום ניצב בראש רשימת שוברי הלבבות זו כבר לא הפתעה. לאחרונה פורסם סקר בו הוא נבחר כגבר הבריטי הנחשק ביותר והיום מתפרסם סקר חדש בו ניצב בלום בראש רשימת הרווקים המבוקשים ביותר. בלום, אותו ראינו לאחרונה חושף את גופו החטוב בסרט "טרויה", ניצב בראש רשמת 50 הרווקים המבוקשים ביותר העולם. את הסקר פירסם המגאזין הנחשב "פיפל" ובלום גבר על גברים מוכרים ואהובים אחרים כמו בן אפלק, טום קרוז וג'ייק גילנהול (היום שאחרי המחר). תמונתו של בלום בן ה- 27, מעטרת את עטיפת המגאזין שמכריז על 50 הרווקים המבוקשים בעולם. למרות שהשחקניות ששיחקו לצידו בסרטים השונים מגדירות אותו כ"מקסים וחברותי ביותר" והכי חשוב "נשקן מצויין", בלום אומר שהוא לא מעוניין לתת לגופו לקדם את הקריירה שלו. הוא רוצה ליצור קריירה כמו שג'וני דפ ובראד פיט יצרו לעצמם. "הם יצרו את תדמית הגבר הסקסי ושובר הלבבות בסרטים הראשונים שלהם ואז הם יצאו נגד התדמית הזו בסדרה של סרטים עצמאיים ותפקידים לא שגרתיים. אני חושב שזה מה שאני רוצה לעשות".

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני אהרוג כאן מישהו../images/Emo70.gifחחח...

על הנושא הזה כבר דיברנו,חרשנו,טחנו כבר מיליון פעם
... *אם אני לא טועה יש על זה כבר 3 שרשורים-סגורים{
} בעמוד הזה
...לפתוח עוד אחד?, לא חארם?..

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif...

לא שאנחנו (או אני לפחות) באתו נגדך... אבל נא להסתכל גם קצת על הפורום לפני ששמים כזה דבר..
וזה כבר ישן יחסית לא?

נצל"ש-רקע חדששש ../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

יצא לי מזה יפה! חחחח שמתי את זה ישר בדסקטופ שלייי לא יודעת מה עבר עליי חחח

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifוואי באמת יפה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה בהמשך ^^

../images/Emo39.gif יייוו...איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

איזה תמונות מהממות השתמשת
אני ממש אוהבת את התמונת רקע!!!

karin byrne

New member
וואוווווווווווו....מהמם!!!!../images/Emo99.gif

י'מוכשרת שכמוך....זה ממש יפההההה...

kittycatbone

New member
וואיייייייייייייייייייי../images/Emo2.gif

בהתחלה לפני שקראתי מה כתבת אז הסתכלתי על התמונה, וחשבתי שסתם שמת שם טפט כזה ששמרת מהאינטרנט
ואז הבנתי שעשית אותו!!! יאא, זה פשוט מדהיייייייייים!!!!
ו... זאת רק אני או שהתמונה ברקע קצת........... מוזרה?

מממ..../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

קודם כל תודה
ומזתומרת מוזרה?? אני חולה על התמונה הזו...

kittycatbone

New member
אנלא יודעת..

זה איזה משהו בפנים שלו....
לא משהו רע בהכרח, פשוט ... מוזר.. o_O

Sweet 6teen

New member
זה קרע מדהים!!!

אני חושבת שהתמונת רקע מממש יפה!! מישהי מוכנה לשים רק אותה?

מיטץ

New member
רקע מושלםםם יא מוכשרת../images/Emo9.gif

אני גם רוצה לדעת להכין כאלהההה, זה יעזור לי להתקבל למגמת אומנות

T u r n e r 1

New member
רקע מהמם!

התמונה ברקע באמת קצת מוזרה. הוא לא כל כך דומה לו בתמונה הזאת... אבל אני מניחה שהוא פשוט צעיר יותר פה..

למעלה