ספירLOVEגיימבויז1
New member
בנות כנסו!!!!
תקשיבו קודם כול מי שהולכת היום להופעה של הבויזזז שתהנה והלואי שתפגוש תבויזז אני לא הולכת
וגם אחריזה יש תמפגש נכון.? אז שמעתי שיש הרבה בנות שהוכלכות בגלל שהם גרות בצפון וזה רחוק .... אז תקשיבו אני כמעט בטוח שאני ומורון זאתי בכינוי "מורן וספיר" הולכות היום לקריון שבקריות ויש פה כמה בנות שגרות בקריות נכון?.? וגם ליד הקריות מהצפון אז מי שלא באה למפגש ורוצה לפגוש בנות גם מי שבאה יכולה כן??? אז כול מי שרוצה לבוא היום לקריון שזה בקריות כמובן מי שלא הולכת להופעה של המושלמים אז מי שרוצה לבוא היום לקריון שבקריות דילב שירה שאתם גרות קרוב לשם ועוד כולם לבוא היום אני בכול זאת הולכת מי שרוצה שתגיד לי נקבע שעה ונפגש שםםם ואז לפחות ככה נכיר הבנות של הצפון מי שלא הולכת למפגש בעזריאלי הבנתם??? אז סתם היה באלי להגיד לכם מי שרוצה כי אני ומורן הולכות! וזה יהיה כיף לפגוש עוד בנות אז דברו איתי מי שרוצה תפון שלי שתכתוב לי בפרטי ואני יתן לה טוב???? נ.ב זה גם מביא גיבוש לפורום שלנו בגלל כול מה שקורה פה יאלה ביוש יפות שלי דברו איתי.... ספירושלכם....
תקשיבו קודם כול מי שהולכת היום להופעה של הבויזזז שתהנה והלואי שתפגוש תבויזז אני לא הולכת