בנות כנסו!

בנות כנסו!

אני רק רוצה להזכי ריש הופעה ביום חמישי של הגיים בויז זה עולה 15 שקל! ההופעה פארק החי בקרית ביאליק! מקווה לראות את כולכם! 15 שקל זה כלום בשביל גיים בויז! נ.ב למישהיא יש קשקר טוב עם הגיים בויז?כי אני צריכה לבקש טובה!

מאמי כנסי!

אני הבנתי שזה בחינם אבל אני מציעה לך להביא כסף כי אם פתאום יודיעו שזה לא בחינם! מקווה שעזרתי לך!

כנסו דחוףף ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איפה קונים כרטיסי שם
תענו לי מהר בבקשה

2נדנה14

New member
אוחחח שוב אנלא יוכל להגיעע

למה אנלהם הופעות שקרובות לירושליםם :( :( :( ???????? בעסההה טוףף אולי בסוף אני יצליח להגיע אבל 98% שאנלא יגיע..:( בכל מקרה אפשר פרטיםם??? טלפון להשגת כרטיסים- מקום מדיוקיק של ההופעה- ויש עוד משו שצריך?

2נדנה14

New member
הינה השגתי הפרטיםם :

הגיים בויז מגיעים לקרית ביאליק - חמישי 20.4.06 הגיים בויז מגיעים להופעה מיוחדת לכבוד חגיגות המימונה להופעה מיוחדת בקריית ביאליק. ההופעה תתקיים בחי כף כחלק מחגיגות המימונה בעיר חמישי 20.4 משעות הצהריים. כרטיסים ניתן להשיג בכניסה.

מאמי כנסי!!!

הפרטים הם:ב20.4 בפארק חי בקרית ביאליק זה בתוך חיפה! קונים במקום כרטיסים זה בשעה 1

2נדנה14

New member
גמלי זה רחוקק אני מירושלים אבל...

יש להם הופעות ביום העצמאות ברחבי הארץ אולי יהיה מקום שקרוב אלייך: הגיים בויז בסיבוב הופעות ברחבי הארץ לכבוד יום העצמאות game boys tour לכבוד יום העצמאות שיתקיים ב 2-3 למאי 2006 הגיים בויז יוצאים בסיבוב הופעות מיוחד בבמות מרכזיות ברחבי הארץ והכניסה חופשית !!! שלישי 2.5.06 בית שמש - במה מרכזית יום העצמאות. רמת גן - שכונת הותיקים - בימת יום העצמאות. פרדסיה - במה מרכזית יום העצמאות. רביעי 3.5.06 מצפה רמון - במה מרכזית יום העצמאות - שעות הצהריים. אופקים - במה מרכזית יום העצמאות - שעות הצהריים. ירוחם - במה מרכזית יום העצמאות - שעות הצהריים. דימונה - במה מרכזית יום העצמאות - שעות הצהריים. הכניסה חופשית - אסור לפספס !!!!

למעלה