בנות כנסו..=>

להראלושש היה רק אירוח אחד אצל אסף

הראל עד היום
וזה היה ממש לאחר הזכייה שלו בפסטיגל..
וזו החלטה של הראלושש ב=ל=ב=דדדדד אם לפרסם את הכתובת שלו בחולון או לא!!!!!!! הוא לא חייב לאף אחד שוםםםםם דבר!!!!!!! תגידי תודה בכלל שהוא פירסם את הכתובת של ההורים שלו במעלה אדומים!!! וכןןן הבנתיי..
לא צריכה שוםם תרגום!!! אני כבר אשים פה את הקישורים שיש לי..

מוריה..כנסי..~>

לא כי נראה לי שהוא היה אצל אסף הראל עם הראל סקעת.. מוזר אני יברר כפרה..! סבבה הבנתי שהוא לא חייב למסור את הכתובת המדויקת..! לא נעלבת אני צוחקת..תכירי אותי ככה אני..יש לי פה "לא עלינו"חחחחחחחחחחחח... תודה בכל אופן על הקישורים על הקישורים ממי אבל לא מצאתי שם כלום... איפה את גרה..?!

חחחח סבבה מאמי.. לא לקחתי ללב..../images/Emo3.gif

והראלוששש מעולם לא התארח אצל אסף הראל עם סקעת!!! חחחח אולי את מתכוונת ליצפאן????
ו
מותקקק..
ובצפת!!

מוריה.. כנסי ממי..~~>

וואאאללההה נכון ביצפאן יאאאאא זהו כי אני זוכרת שהורדתי את הסירטון הזה למחשב כשהוא התארח אצלו עם סקעת..!!!! תמיד מכל התוכניות אירוח אני מתבלבלת.. אהה..סבבה לא רחוק ממני..אני גרה בנשר בטוח מכירה ליד קריות..חיפה..!!

טוב אז ככה...

הראל נסע לארצות הברית ב-18.5! הוא נסע לשבועיים..אני לא יודעת תאריך מדוייק שהוא חוזר... על טלנובלה בע"מ לא ידוע לי שום דבר..אני לא חושבת שהוא ישתתף שם..

הראל !? בטלנובלה בע"מ!?../images/Emo2.gif

לא שמעתי על זה ! אבל הלוואי שכן .. למרות שהסיכויים הם קלושים בגלל שהמושלם שלייי יהיה עסוק אחרי הנסיעה בהקלטת הדיסקקק..! ואם הוא יהיה אז רק רק ניצב !? הם לא מבינים שלהראל שלנו מגיע תפקיד ראשי !? חחחח....

כנסי :)

הראל טס ב18.5 לתקופה של שבועיים זאת פעם ראשונה שו בחול הוא נסע לשבועיים מה שאומר שבראשון לשישי הוא חוזר :) ואיןן מצב שהראל יהיה בטלנובלה בעמ !! הוא לא רצה להשתתף בשיר שלנו אז אין מצב שהוא יהיה בטלנובלה בעמ אבל עם הוא יהיה אנחנו כבר נדע :)

למעלה