בנות כנסו..=>

בנות כנסו..=>

שאלה יש לי אליכם אני ממש רוצה להתעדכן בכל מה שקורה עם הראל אבל אף אחת לא מדברת איתי.. מתי הוא נסע לחו"ל..? מתי הוא חוזר..? יש שמועה שהראל יהיה נציב בטלנובלה בע"מ 10 פרקים.. אני חייבת שמישהי תאשר לי את זה האם זה נכון..אם מישהי יודעת אז בבקשה להגיד לי זה חשוב חשוב.. שיהיה לכם אחלה של יום ומקווה לשמוע ממכם יותר..!!!

שמיינס

New member
עונה לך..

הראלי טס לארה"ב ב-18 יום רביעי שעבר.. ואני לא שמעתי על שהוא יהיה נציב בטלנובלה.. כך שלא נראה לי!

ל..שמיינס !!!

זה השמועה שיש כי אני מכירה פול סוכני אומנים ואחד מהם אמר לי שיש מצב שהוא יהיה ניצב בטלנובלה בע"מ או בשיר שלנו..!! המון תודה לך על המידע של הטיסה..

נ ר ו ש

New member
באמת../images/Emo35.gif

אז אני יעדיף ב"טלנובלה בע"מ"
למרות שזו סידרה מפגרת.. העיקר לראות אותו
(יש לי הוט)

שמיינס

New member
אין על מה מאמי..

ואם את אומרת אז אולי.. אני לא שמעתי על זה ואם זה היה רשמי היינו כבר יודעים לא? חוצמזה שהוא עסוק!!

סוכני אומנים????../images/Emo3.gif חחחח אוקיי..!!

אממ.. ואם השמועה הזו אכן נכונה, אז בוודאייי שאני אעדיףףף שהראלושש יהיה ניצב בטלנובלה בע"מ..
{יש לי הוט
} אבל בינתיים אין לדעת אם השמועה הזו בכלל נכונה..
עד שלא יהיו לנו עידכונים רשמיים ובלעדיים לגבי העניין הזה שוםםםם דבר עדיין לא סגור!!!!

מוריה..

תצחקי ממי אבל אני כולה בת 17וחצי אבל אני מכניסה מלא אומנים לאירועים שמתקיימים בעיר שלי וראיתי כבר מלא כוכבים פנים מול פנים..אז ככה שאל תצחקי..כי אני מתנדבת במשטרה ואני מכניסה אותם לבמה יושבת איתם מאחורי הקלעים בקיקצ רק אניי מחכה שבעלי(מויאל)יגיע כבר לנ=ש=ר העיר שלי ואז זה התגשמות חלום..!!!! אשמח להיות בקשר איתך פה ובכלל כמעט בכל יום ועם כולם..!!

שמתי לב שענית לי..מוריה..כנסי..~>

איפה הלוואי שהיה לי מ'סנגר..! בקושי שיש לי איטיסי עד הקיץ שאני מחליפה מחשב פנטיום 2 וקצת יש לו..!! אין עוד דרך חוץ מהמסנגר..?

אהה חחחחח.. עכשיו שמתי לב שרשמתי לך

בהתחלה את המייל שלי במקום את המסן..
פאקקקקק כל פעם אני מתבלבלתתתת!!!
אוקיי.. אז כתובת המייל שלי היא כמו שרשמתי בשתי ההודעות חחחח

הראלושש בטלנובלה בע"מ??????../images/Emo2.gif

איפה שמעת את זה????????????????
יואווווווווו אני לש שמעתי על זה כלום..
אממ.. לא יודעת אם זה נכון מה ששמעת.. זו פעם ראשונה שאני שומעת על זה!!!!!!!
בכל אופן, לפי מה ששמעת הוא יהיה שם "נציב"?????
כלומר הוא לא ידבר שם או משהו???????????
חחחחח חבלל..
אבל העיקרררר לראותתת אותווווו!!!!!!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הלוואיייי השמועה הזו נכונהה..
לראותת את המלךך 10 פרקיםםםםםםם!!!!!!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם
חחחח ואתם יודעים במה נזכרתי עכשיו חחחחחחח
זוכרים שהראלוששש התארח אצל אסף הראל, אז התארחה שם באותו יום גם סיגל אבין התסריטאית הזאת של כל הטלנובלות הישראליות {ובפרט גם של טלנובלה בע"מ}, קיצר אסף הראל ריאיין אותה והציע לה שתסדר להראלוששש משהו בסדרה טלנובלה בע"מ חחחח ואז כזה היא אמרה להראלושש אם הוא רוצה והוא אמר לה שלא כרגע..
חחחח אוקיי.. בכל אופן למי שידוע משהו על הידיעה הבלעדית הזו.. נא לעדכן

מוריה==>כנסי==>בשבילך!!!!

אני לא זוכרת ת'אמת איפה שמעתי את זה אבל בכל אופן יש מצב שידעו על זה אני לא יודעת יש עוד חצי סידרה שהוא יכול להשתתתף..!!!!!!!!!!!!! באמת תאמיני לי אם אני רואה אותו שם אני כולי יהי מאושרת .. אבל אל תשכחי באיזה ראיון שהיה לו לא מזמן אז הוא אמר שהוא רוצה לעבוד על שירה קודם כל כמה שנים טובות כנראה זה בערך בין 2-3 בואי נגדיר..ואז הוא רוצה לפנות למשחק.. תגידי מתי היה הראיון שלו אצל אסף הראל..!? אם אני ישמע עוד פרטים על העניין הזה את תהייה הראשונה שתדעי על זה מבטיחה..! תגידי את חושבת שהראל הוא זה שעונה על כל המכתבים ששולחים לו..!! כי אני מתה לשלוח לו כבר אז רציתי לברר את זה..!! יש מצב שמצאת ת'תמונות שראיתי אותו בהופעה בלב המפרץ בחיפה..?!

אוקיי.. כנסי../images/Emo26.gif

אז ככה.. לגבי משחק.. אני זוכרת שהראלושש אמר שהוא יחשוב על זה, כאילו על לשחק באיזו סדרה או משהו בטלויזיה.. אבל קודם הוא רוצה להתרכז במוזיקה..
והראיון של הראלושש אצל אסף הראל היה לפני 4 חודשים בערך..!! אני זוכרת שזה היה בתקופה של הפסטיגל..
"אם אני ישמע עוד פרטים על העניין הזה את תהייה הראשונה שתדעי על זה מבטיחה..! " חחחח
נשמהה..
ולאיזה מכתבים את מתכוונת???? למכתבים שהראלושש מקבל בכתובת של ההורים שלו במעלה אדומים??? או למיילים במעריב לנוער?????
או משהו אחר???
בכל אופן.. אני בטוחההה שכשהראלושש קורא מכתבים שמעריצים שולחים לו הוא כמובןן זה שעונה עליהם..
אבל בשל כל כמויותתת המכתבים המרובות שמגיעות אליו הוא לא יכול להשיב לכולם!!..
"יש מצב שמצאת ת'תמונות שראיתי אותו בהופעה בלב המפרץ בחיפה..?!" חחחחחח אני עד עכשיו לא הבנתי איפה אני אמורה למצוא אותן..

מוריה..כנסי~> ~>

זהו זה מה שאני אמרתי שהוא רוצה לעבוד יותר על המוזיקה איזה 2-3 ואח"כ לפנות למשחק.!! אההה..נראה לי בראיון הזה הוא היה עם הראל סקעת וסיגל אבין התסריטאית של כל הטלנובלות..?!! אני מתכוונת לכל הסוגים של המכתבים ששולחים לו בדואר במייל..במעריב לנוער..אני רק רוצה לדעת אם במעלה אדומים הוא מקבל את המכתבים ששולחים לו כי הרי הוא עבר עם שמריתו לחולון וזה כבר לא הכתובת שלו..בקיצר אם ההורים שלו מוסרים לו את המכתבים..? אז מה לחלק הוא עונה..? שלחת לו אולי מכתבים..!? חשבתי שאולי את מכירה עוד אתרים של הראלי ואולי שם פירסמו אני לא מכירה הרבה אתרים ובטח את כן..!? סורי שלא הסברתי את עצמי טוב..! יש עוד דרך שאני יכולה לדבר איתך חוץ מהפורום..!? אייסי יש לך..?! קראת את התגובה השנייה שרשמתי לך שאני מכירה מלא סוכנים של אומנים..? רשמת תגובה ..?

את מתכוונת לראיון של הראלושש אצל

אסף הראל????? אם כן.. אז רק סיגל אבין הייתה שם באותו אירוח של המלךךך
, סקעת לא היה!!!! וכן, מויאלושש אכןן אמר זאת באותו אירוח..!!
חחחחח ובוודאייי שההורים של הראלושש מוסרים לו את המכתבים ששולחים לו לכתובת ב'מעלה אדומים'
..
חחחח איזו שאלהה..
וכןן.. שלחתי לו מכתבים
ואכןןן.. אני מכירה כמה אתרים של הראלוששש..
חחח אבל לא הבנתי מה את בדיוק רוצה לבדוק שם????
ואין לי אייסי.. סורי

מוריה.. כנסי..~>

אז היה לו נראה לי שנה שעברה בקיץ עוד אירוח אצלו אחרי שפירסמו שהוא זכה עם סקעת..בבבעעע...לא מעניין אותי כלום עליו..מבחינתי מויאלי הוא מס' אחד ורק אחד בשבילי וזה שתמיד כותבים על סקעת לא מזיז לי אני פשוט רואה את התמונה שלו אני קורעת אותה.. לא כי זה מצחיק כזה למה הוא מפרסם את הכתובת של ההורים שלו ולא את שלו כשעכשיו שהוא עבר דירה לחולון..? אז יאללה נתת לי עצה במקום ואני כבר יתחיל בתהליכי כתיבת המכתב הראשון..חחחחחחחחחח.. מה שאני רוצה לחפש זה תמונות של חברה שלי שהצטלמה איתו ואנחנו כבר מחפשות מחודש מרץ איפה הם שמו את התמונות..!? הבנת..!? כמו שאני אומרת לחברה שלי זאתי שהצטלמה איתו היא כזאת אדיש אז אני עושה לה לתרגם לך..?

למעלה