בנות כנסו!!

LiOr CaRtEr

New member
בנות כנסו!!

אוקיי שמעו, זה כבר עובר כל גבול.. קודם כל, אני נכנסת לפורום הזה כמעט כל יום. אבל בזמן האחרון הפורום מוצף כולו בכל ההודעות של ראיסה ואורטל. שמעו, ממש אין לי בעיה עם החברות שלכם (שד"א כבר ממש קשה להבין את טיבה), אבל עם כל הכבוד, אפשר לנהל את השיחות האלה בטלפון, באיי סי קיו, באי מייל או לא יודעת איפה! זה לא המקום לשרשר את ה"חיבה" שלכן אחת לשנייה... זה כבר ממש מציק! אני לא באה לפתוח עוד ריב, אני רק רוצה שתשימו לב לאיך שהפורום נראה היום, אחרי שאמרתן שלא תשרשרו אותו ככה יותר. בבקשה תשימו לב! ועוד דבר, שיש פה אנשים שעושים דברים כי הפורום "יבש", אין לי בעיה עם חלק מהדברים, אבל עכשיו הפורום רחוק מלהיות יבש... ככה שגם תמונות של ווסטלייף לא נחוצות פה
אני חושבת שעשינו דרך ארוכה ואנחנו במתב יחסית טוב עכשיו, שימו לב שהוא מתמלא (כן גם בלי הריבים). עכשיו כל מה שצריך זה מנהל/ת. תודה, ובבקשה לשים לב למה שכתבתי, זה לא נאמר כדי לפגוע במישהו, ואם זה מה שקרה אני מתנצלת מראש. כל הדברים נאמרו כי.. מישהו כבר היה צריך להגיד אותם...

vashla

New member
גו ליאור גו ליאורגו גו גו ליאור!!!!

גם לך הם עלו על העצבים???? כל הכבוד על האומץ.. אורטל וראיסה- יש לכם מזל שאין פה מנהל, אבל אני נשבעת לכם, אם אתן לא מפסיקות, אני פותחת שירשור בקסטריט בפורום ווסטלייך, ואני אעשה את הריבים המטומטמים שלכם בפורום ווסטלייף!!! חלאס מה לא התבגרתן?

American Girl

New member
אתן צודקות!

גם לי נמאס כל פעם שאני נכנסת אני רואה שיחות בין ראיסה ואורטל (תגידו שמעתן פעם על מסרים?) ומה אם השירשור של ווסטלייף!!! כאן זה פורום בקסטריט!!!!!!!!!!!!!!!!! ויהיה נחמד מאוד אם אני אכנס לפורום ווסטלייף אפתח שם שירשור של בקסטריט ואתכתב אם חברה ואציף את הפורום בשיחות "נפש" אם אותה חברה. אני בטוחה שתרגישו רע אחר כך!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מקפיצה

American Girl

New member
אתן יודעות מה שמתי לב....

רק עכשיו שכל הודעה של מישהי לא הופכת לדיון בפורום אלה הופכת לדיון ביו ראיסה ואורטל... כחו לדוגמא את ההודעה של גליה ואת הרקעים שהיא עשתה, זה הפך ישר לדיון בין ראיסה ואורטל

LiOr CaRtEr

New member
ראסמי... איזה השתלטות! ועוד...

הן לא אמורות לשנוא אחת את השנייה...? לא שאני בעד שנאה אבל זה היה שינוי קיצוני

Miss Kitty

New member
אורטל וראיסה!!

מספיק, אבל עכשיו!
כאן זה לא פורום שיחות אישיות!! נמאסו עליי השיחות המפגרות שלכן והדברים הכל כך לא נחוצים!!!!
תתחילו להרגיע בהודעות המפגרות ומעכשיו- דברו בטלפון/מסרים אישיים!! חכו, חכו שצחי יהיה מנהל...

bsbgirl

New member
מיזה הצחי הזה?

לא עדיף שאחת הבנות בפורום תהיה מנהלת? אני מציעה *שוב* את עצמי חחח אבל הייתי צריכה להתקשר אליהם ולא התקשרתי אם אני אתקשר עכשיו הם עוד יתנו לי?

Miss Kitty

New member
צחי

מנהל פורום נטלי אימברוליה, והוא הציע את עצמו להיות המנהל בשביל שהפורום יחזור לרשימה.. ובגלל שהוא כבר מנהל פורום אז הוא לא צריך לנסוע לעוד ראיון.. ישר ייתנו לו.. ולא נראה לי שיענו לך עכשיו..
תנסי מחר... אה, ואת יכולה לרשום אותי בתור ממליצה.. שני רז [email protected] תרשמי מה שבא לך בהמלצה..

bsbgirl

New member
תודה!../images/Emo13.gif

אני רואה שהוא כבר רשום כמנהל יש מצב שיתנו גם לי? אני אוכל לעדכן והכל!

Torn

New member
כן תשלחי בקשה להנהלה

אני ימליץ עלייך, אבל את תצטרכי להגיע לראיון ברמת גן...

bsbgirl

New member
ליאור!

ועוד אני דוצ'ה של הפורום? חחח חמודה את צודקת

bsbgirl

New member
עלה ירוק לבקסטריט בויז!

אם בא לך לשנות משו תגידי לי

LiOr CaRtEr

New member
איזה יופי!!!

בנות בנות אני וגליה הקמנו מפלגה העונה לשם: "עלה ירוק - לבקסטריט!!!" הצביעו לנו בבחירות הבאות! חחח...

bsbgirl

New member
תודה../images/Emo6.gif

התגובות שלך תמיד חמודות נורא! היי אני אכין אחד לפורום של תפוז למישי יש תמונה של תפוזים?

למעלה