בנות כנסו זה חשוב

lovenickcarter

New member
בנות כנסו זה חשוב

אני מנויה לראש אחד איזה 3 שנים ככה ושמתי לב למשהו שמאוד מעצבן אותי!!! כל פעם שיש כתבה על ניקי הם רק משמיצים אותה ומכנים אותה בכינוי "פרחח" וכשהמעריצות מגיבות אז הם רושמים "הוא פרחח בריבוע" וכל זה!! זה קצת פוגע ביי בתור מעריציה חייבים לעשות משו כדי שזה יפסק כי הם יורדים על המושלם בלי הפסקה !!

efratushh

New member
כדי להחזיר לראש1 על כל מה שהם אמרו

אני אעשה כמעט הכל... הבעיה היא שהם לא מקשיבים...

Blank Smile

New member
נו מה..

כל פעם מישהו יבוא ויכתוב "כנסו זה חשוב"? זה סה"כ ראש 1. עיתון נוער ישראלי שמנסה למכור כמה שיותר עותקים. באמת אכפת לכן מה כתוב בו?

efratushh

New member
אממ ת'אמת.. כן...../images/Emo4.gif

זה מעצבן אותי, אנשים מאמינים להם.

lovenickcarter

New member
כי..

ליפיוף לא מגיע יחס כזה!! הוא בסך הכל התחיל עם בחורה בגלל זה צריך לקרוא לו פרחח ?!?!? זה מעצבן קצת שיכתבו כזה דבר על מישו שאת מעריצה אם יש להם בעיות עם ניק שלא יפרסמו את זה כי יש אנשים שמעריצים אותו!! צריך להיכנס בהם וחזקקקקק קבלו תמונה חמודה --->

Blank Smile

New member
חחחחח

די, את מחזירה אותי 5 שנים אחורה

המפ.

קודם כל, אל תשימי עליהם :]. דבר שני, ככל שאתה מצליח יותר, ישמיצו אותך יותר. אז קחי את ההשמצות כלפיו כמדד להצלחתו.

H a d a r 15

New member
וואלה..

את צודקת..!! הם לא יכולים לראות מישהו שמצליח ואוהבים אותו ולא לרשום עליו דברים מגעילים.. אבל סבבה אני גם יודעת שזה מקנאה
ככה שאני קוראת את זה אני אומרת פ'חח סתומים
קחי את זה באיזי

sivanick

New member
אמאמאמא שלהם זונע. ../images/Emo3.gif

כמה שהלכנו איתם ראש בראש הם עשו יותר דווקא. סתם חראות.

אמממ....

אני כתבתי להם מכתב בנוגע לזה, והם רק עוד יותר התעצבנו והשמיצו אותו!!! אל תתיחסי וזהו

BShenB

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני רק הגעתי למסקנה שבראש 1 צריך להנות מהתמונות וזהו...כי הכותבים של ראש 1 משועממים תחת אז הם מחפשים רק לרדת על הבויז במיוחד.. ועל הקטע הזה שהם כבר "זקנים" כביכול... עזבו אתכם שיקפצו לנו....ממש מעניינים אותי ראש 1 וממש אני מקשיבה להם.. ברור מה שהם אומרים זה תמיד נכון... בעע

למעלה