בנות, יש לי שאלה

hagith1

New member
בנות, יש לי שאלה

מי מכן הולכת עם ביקיני לים, בקיץ???? אני חולה על ביקיני ולפעמים אומרים לי שעם מבנה גוף כמו שלי (מלא), זה קצת מוגזם, לכן רציתי לדעת מה דעתכן. דרך אגב, אלו מביניכן שכן לובשות ביקיני, האם הן מסתתרות באיזה חוף נידח או שהן לא דופקות חשבון לאף אחד???????

אני בחיים לא הלכתי או אלך עם ביקיני

ודווקא יש מלאות שנראות סקסיות בטירוף בביקיני. לי אישית זה ממש לא מחמיא!

למה?.......

תאמיני או לא.. אבל בגד ים שלם משמין הרבה יותררר......... זה בכלל לא מחמיא לגוףףףףףףף.. תראי אני לא רזה ולא מלאה בכללל לא... אבל לא יודעת.. במבנה גוף שלי אין בטן נשפכת החוצה אני יותר רחבה כזאת אבל עדין מלאה ויש לי חזה גדול!! ככה שלא יודעתתת.. זה יפההה.. כאילו אני לא נראית כמו איזה דוגמנית אבל מה לעשות.. ואם למישו יש בעיה שלא יסתכל!!!! חחחח........ וככה מקבלים את השיזוף הכי טובבב דרך אגב... חחח....

DREAM111

New member
אני בכלל לא לובשת בגדי ים

שונאת את החול בים ככה בכמעט ולא צריכה בגד ים. בכל אופן ביקיני אני לא אלבש כיוון שלמבנה שלי לא מתאים ביקיני. אני חושבת שזה מאוד אינדבדואלי לכל אחת. יש בנות שאומנם הן מלאות/שמנות ומאוד מחמיא להן ביקיני ויש מי שלא אבל אני גם מאמינה שכל אחת צריכה לעשות כטוב בעיניה אם היא מרגישה נוח בביקיני אז שתהנה ושכולם ...... לה.

hagith1

New member
אז זהו

שגם אצלי הבטן לא ממש נשפכת, להיפך הגוף שלי די מוצק ולאו דווקא נוזלי.. אבל לעומת זאת בגב, בדיוק באיזור שמתחת לצלעות, שם יש לי קצת ריכוז גדול יותר של שומן, וזה הדבר היחיד שיכול להעיב עליי ולגרום לי לא ללבוש ביקיני..... אה, ועוד משהו שהייתי רוצה, זה חזיית משולשים, אבל עדיין לא נוצר המשולש שיקיף את החזה שלי..... סתם רציתי לחלוק איתכן את הרגשתי. שיהיה לכן אחלה סוף שבוע!!! חגית

למעלה