בנות יש לי שאלה

מצב
הנושא נעול.
בנות יש לי שאלה../images/Emo35.gif

בנות יש לי שאלה

קודם כל ערב טוב לכולן
אתן זוכרות את הביוץ שהתפספס???,הגוף שלי כנראה הגיב מהר מדי לזריקות הגונל (סבוב ראשון) ואפילו הזרעה לא עשו לי אלא אמרו לנו לעשות שעורי בית ואולי... אבל היום בבוקר המכשפה הגיעה
טוב נו הציפיות לא היו גדולות אבל בכל זאת היו... התקשרתי למרפאה ואמרו לי לבוא ביום חמישי לפגישה עם הרופא. ושאלתי היא כזאת:האם יכול להיות שהוא יבקש לעשות הפסקה בטיפול (כלומר לחכות לעוד מחזור אחד טבעי),מישהי מכן עשתה הפסקה? בכל מקרה הרופא שלי (לב רן)בחופש עד אמצע פבואר
ואמרו לי כי זה מקובל שהפעם יקבל אותי רופא אחר בכדי לא לפספס טיפול (אם יהיה כזה),הרופא המחליף הוא פרופסור בידר,מישהי מכירה?,קראתי תגובות לכאן ולכאן!? אז ערב טוב לכולן ובשורות טובות!!!

סיון01

New member
אצלנו תמיד עושים הפסקה!

בנות יש לי שאלה

קודם כל ערב טוב לכולן
אתן זוכרות את הביוץ שהתפספס???,הגוף שלי כנראה הגיב מהר מדי לזריקות הגונל (סבוב ראשון) ואפילו הזרעה לא עשו לי אלא אמרו לנו לעשות שעורי בית ואולי... אבל היום בבוקר המכשפה הגיעה
טוב נו הציפיות לא היו גדולות אבל בכל זאת היו... התקשרתי למרפאה ואמרו לי לבוא ביום חמישי לפגישה עם הרופא. ושאלתי היא כזאת:האם יכול להיות שהוא יבקש לעשות הפסקה בטיפול (כלומר לחכות לעוד מחזור אחד טבעי),מישהי מכן עשתה הפסקה? בכל מקרה הרופא שלי (לב רן)בחופש עד אמצע פבואר
ואמרו לי כי זה מקובל שהפעם יקבל אותי רופא אחר בכדי לא לפספס טיפול (אם יהיה כזה),הרופא המחליף הוא פרופסור בידר,מישהי מכירה?,קראתי תגובות לכאן ולכאן!? אז ערב טוב לכולן ובשורות טובות!!!
אצלנו תמיד עושים הפסקה!
בסורוקה מטפלים חודש כן חודש לא, והאמת שחשבתי שזה ככה אצל כולם! אני מתכוונת לטיפולים שלפני IVF, כמובן. ממש מעצבן! הייתי אצלם לפגישה ראשונה בתחילת יולי, ובעצם היו לי רק 4 מחזורי טיפול (למרות שיש לי מחזור כל 28 יום בול), וזה עוד אחרי ששכנעתי אותם לא לעשות הפסקה בין 2 סיבובי האיקקלומין! כתבו המון על בידר בשבוע האחרון בקהילת פוריות - מציעה שתקראי שם. בכל מקרה, בהצלחה!!

תודה סיון,מקווה שאצלי לא תהיה הפסקה

אצלנו תמיד עושים הפסקה!
בסורוקה מטפלים חודש כן חודש לא, והאמת שחשבתי שזה ככה אצל כולם! אני מתכוונת לטיפולים שלפני IVF, כמובן. ממש מעצבן! הייתי אצלם לפגישה ראשונה בתחילת יולי, ובעצם היו לי רק 4 מחזורי טיפול (למרות שיש לי מחזור כל 28 יום בול), וזה עוד אחרי ששכנעתי אותם לא לעשות הפסקה בין 2 סיבובי האיקקלומין! כתבו המון על בידר בשבוע האחרון בקהילת פוריות - מציעה שתקראי שם. בכל מקרה, בהצלחה!!
תודה סיון,מקווה שאצלי לא תהיה הפסקה
אין לי סבלנות למרות שצריך הרבה.

anguly

New member
מצטערת שנכשל,

בנות יש לי שאלה

קודם כל ערב טוב לכולן
מצטערת שנכשל,
האמת שהתופעה מאד מוכרת לי - בניסיונות להביא את נעה לעולם, עשינו 8 הזרעות - ובכולן היתה לי הרגשה שהיינו מפספסים את המועד של הביוץ ביום (יש לי סימנים - אני מרגישה את הביוץ בזמן אמת) - והרופא אמר שהתוצאות של הבדיקות גבוליות ויכול להיות שזה נכון. - וזה אחד הדברים המתסכלים בהזרעות - בגלל שלא נותנים דיכוי למערכת - פחות שולטים בה ולכן יש פספוסים של מועד הביוץ. לגבי הפסקות - אני נגד. כמובן עד כמה שניתן - למשל - אני משלבת מחזורי IVF עם מוקפאים (כשיש). נדמה לי שבהזרעות - לא עשינו הפסקות (אני לא לגמרי זוכרת עברו למעלה מ4 שנים). המועד שקבעו לך לביקור רופא - מאפשר כנראה לא לדלג על חודש - (אם כי זה נשמע לי גבולי - אצלנו מחייבים בדיקת דם ואולטרסאונד ביום 2-3 של המחזור - לפני שמתחילים משהו. אצלך זה אומר היום או מחר.) האם הביקור אצל הרופא הוא בבוקר - כך שניתן עדיין לבצע את הבדיקות? ממליצה לברר בטלפון שלא תאבדי חודש בגלל יום. (אני מאלה שמתייצבת לבדיקה ביום המתאים - עוד לפני תוכנית טיפול - כדי לא לפספס שום אופציה...)

מצב
הנושא נעול.
למעלה