בנות , יש לי שאלה

B o n e r

New member
בנות , יש לי שאלה ../images/Emo203.gif

כשבחור קם וניגש אליכן, מה זה עושה לכן ? מה זה אומר עליו ? האם זה שונה כשאתן לבדכן או כשאתן עם חברות ? מה הכי ידליק אתכן ? מה הוא אמור לומר כדי לזכות בסיכוי ? האם תתנו טלפון ותמשיכו בענייניכן, או שתזמינו אותו לשבת ? האם זה יותר "איכותי" מהיכרות אינטרנטית ? <B o n e r מברר ... חייב למצוא אותה בכל דרך אפשרית !>

איש .. יש לי תשובה

כשבחור קם וניגש אליכן, מה זה עושה לכן ? אם הוא מעורר בי עניין?? מעלה בי חיוך וגורם לי לזוז בכיסא מה זה אומר עליו ? שהוא בטוח בעצמו, מעניין, מעז..? האם זה שונה כשאתן לבדכן או כשאתן עם חברות ? לא.. מה הכי ידליק אתכן ? חיוך, משפט לא בנאלי כמו : "בלה בלה בלה בלה.." פשטות בתוך המיוחדות מה הוא אמור לומר כדי לזכות בסיכוי ?(אם אני בעניין..) "מה שלומך?" האם תתנו טלפון ותמשיכו בענייניכן, או שתזמינו אותו לשבת ? (כמו מקודם אם..)אזמין לשבת האם זה יותר "איכותי" מהיכרות אינטרנטית ? אין מה יותר ממה.. <B o n e r מברר ... חייב למצוא אותה בכל דרך אפשרית !> אז למה אתה מתעכב ולא בפונה במסר אישי?

B o n e r

New member
כולנו ..../images/Emo203.gif

מוסתרים ע"י ניקים למיניהם. קשה לדעת כאן מי מחפש מה, קשה כשלא ממש מכירים, קשה להבין מי של מי ובאיזה צד, אבל ... אני לומד, קורא, בין השורות ... קראתי אותך קצת, את כותבת יפה, נקי, בתולי. פשטות רכה נשפכת, גולשת, אפשר להריח, לשמוע,לגעת,לטעום... אפשר כמעט לראות ... כיף...!

B o n e r

New member
אז אל תתערב... ..../images/Emo203.gif

סתם סתם , זה פשוט התבקש, תודה ! העניין הוא ש... אני איטי, פלגמט, לא מבין עניין ... לעומת זאת- היא עדינה, מתחשבת, תיארה אותי באופן מלא טאקט כ... מתעכב. המינוח המדעי רפואי שלי - הוא ... טאמבל ! הבנת ?

Cגלית

New member
עונה

כשבחור קם וניגש אליכן, מה זה עושה לכן ?- תלוי בבחור, בסיטואציה ואם בכלל יש רצון ומצב להכרות. מה זה אומר עליו ? שהוא אמיץ
האם זה שונה כשאתן לבדכן או כשאתן עם חברות ?לא. מה הכי ידליק אתכן ? כל קטע מיוחד, לדוגמא, פעם ברמזור אדום, כשחברה שלי ואני, מטיילות, עצר בחור חמוד את הרכב, יצא עם זר פרחים ענק, אמר שהזר לאמא שלו, אבל לא יכול היה להתאפק, כי מרגיש צורך לתת לי אותו. זה היה מיוחד
מה הוא אמור לומר כדי לזכות בסיכוי ? לא חושבת שיש משהו מיוחד שאמור להאמר, אם צריך לצאת מזה משהו, יצא. האם תתנו טלפון ותמשיכו בענייניכן, או שתזמינו אותו לשבת ? אם המצב היה הפוך, ומישהו היה ניגש אלינו, כשהוא מצא חן לחברה שלי, אני הייתי מזמינה אותו. אם כמובן היה מוצא חן בעניה. האם זה יותר "איכותי" מהיכרות אינטרנטית ? אין קשר לאיכותי יותר, שוב, גיליתי שכשמשהו אמור להיות, הוא קורה ונפלאות דרכי השידוך.

למעלה