בנות, יש לי מה לספר

זנזיבר

New member
בנות, יש לי מה לספר

ביום שבת ישבתי לי בחדר והורדתי שערות (סליחה על הפירוט). פתאום הפלאפון שלי צילצל ולא עניתי. אז הטלפון צלצל בבית הורי ואבא שלי אמר שחברי לשעבר על הקו. בקול רציני הוא אמר לי שהוא צריך לדבר איתי והוא לא בטוח שהוא יגיע להדרכה. אין מילים לתאר שהלב שלי ירד כמעט לתחתונים ואז הוא אמר לי שהוא לא רוצה שאדבר בחדרי כי הורי שומעים. הוא התעקש שאדבר ממקום אחר, אפילו למטה. לא הבנתי מה הוא רוצה ממני אז בסוף אמרתי בסדר. ירדתי ג´יפה, בלי איפור, בלגאן, אני נכנסת לאוטו והוא מתקשר מדבר איתי, אני שמה את הפלאפון בדיבורית שומעת נקישה על החלון של המכונית. מסובבת את הראש ורואה אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הגיע ועשה לי הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!התחבקנו, הלב שלי ירד לריצפה מרוב הלם כי בד"כ אי אפשר לעבוד עלי. הוא בא הביתה שלי ואמר שלום להורי ואז נסענו לאכול משהו והמשכנו את הערב ביחד. עוד לא דיברנו ממש על מה שקורה אבל אמרנו שעד סוף השבוע (הוא חוזר ביום ראשון) יהיו לנו מסקנות. אז ראיתי אותו ביום שבת, אתמול התקשרתי אליו (הוא יצא עם הקולגות שלו לעבודה שבאו איתו להדרכה )והיום, יום שני, יש לו פגישה בערב עם הבוס החדש. היום לא דיברנו ואתמול קצת. יומיים אני לא ישנה. אבל לא ישנה. מכירים את התחושה של להסתובב בבית שעות ולהתהפך במיטה שעות ולא מצליחים להירדם????? אני לא יודעת מה קורה. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי מאוד אבל לא ראיתי טבעת (אני קצת מאוכזבת).אז זה הסיפור. עכשיו כבר ערב. מה יהיה בינינו? אין לי מושג. מקווה שיהיה בסדר בכל מקרה.

Phoebs

New member
וואווו!!!!!!!!!!!!!!!!

חבל על הזמן הלוואי עליי!! איזה יופי וכל הכבוד לו!!!!! אני ממש מקווה שתגיעו למסקנות בקרוב וששניכם תהיו מרוצים! השבדי שלי הביא לי טבעת בפעם הראשונה שנפגשנו..:) אבל זה לא אומר כלום- הנה עכשיו היא יושבת בתוך קופסאת התכשיטים.. מה שחשוב זה הלב ולא משהו MATERIALISTIC זה שהוא בא ככה והתאמץ להפתיע ולהגיע משדה התעופה והכל זה ממש מקסים! אז מחכים להמשך עדכונים ומה שיהיה יהיה טוב! :) נ.ב: נו לפחות הספקת להוריד שערות!

cielo

New member
איזה טלנובלה ...

אני מושפעת מכל עניין הטלנבולות כפי שאת רואה ! אחותי, הוא דפק לך הפתעה של הלייף, איזה יופי ! בא לי לבכות ... את רואה ? עוד פעם אני אתחיל להתלהב מהנושא, ששני אנשים, שבאים ממקומות אחרים, ולא ראו אחד את השני כ"כ הרבה זמן, פתאום מוצאים את עצמם באותה נקודה משום שהלב קורא להם !!!! אני מקווה שתצליחו ! את תתאכזבי מזה שאין טבעת - חתונה זה דבר מאוד רציני, אבל מאוד רציני, בייחוד לזוגות מעורבים, שעד שלא תגורו ביחד תקופה מסויימת, ותראו שאתם אכן מסתדרים - זה לא צעד שכדי לעשות. אם הטבעת צריכה להיות על היד שלך - היא תהיה, אל תדאגי ! אתם צריכים קודם להבין מה קורה איתכם ... אז תמשיכי לעדכן אותנו !!! נשיקות ויום כתום, שלי

GalGula

New member
זנזיבר, חמודה, איזה יופי! ../images/Emo13.gif

קודם כל אני חייבת לציין שכשקראתי את ההודעה שלך - זה גרם לי להיות עם חיוך ענקי. את יודעת למה? כי זה בערך מין חלום שלי... שיום אחד, באמצע הרצאה משעממת כשאני על סף הרדמות, פתאום מישהו ידפוק בדלת הכיתה, וזה יהיה הנסיך...
גם סיפרתי לו על זה, בתקוה שהוא יבצע איזו כניסה מפתיעה... אבל משום מה לא נראה לי שהוא הטיפוס שיעשה את זה... אז מה שנותר לי זה בעיקר לקנא בהפתעה שלך...
ואולי לעשות את זה בעצמי יום אחד (יש לי מפתח לבית באוסטריה. אני שוקלת להפתיע אותו באמת) ועכשיו לענין. את ממש לא צריכה להיות מוטרדת מענין הטבעת. ממש לא. מה שכבר כתבו לך כאן - נכון מאד. תני לזמן לעשות את שלו, ואם צריכה להיות טבעת - היא תהיה. אני בטוחה שגם החבר שלך יודע את זה. גם לו יש דברים להבהיר לעצמו. גם הוא צריך לדעת איפה הקשר הזה עומד לפני שיילך לחפש לך טבעת. מה שכן, אני באמת מקוה שתיפגשו כמה שיותר במהלך הימים שהוא כאן. תעשי את הכל כדי להיות בסוף ביקורו כאן במצב בו את לא באויר יותר. מצב שבו שניכם יודעים איפה אתם עומדים מבחינת הקשר. הכי קל במצב כזה דוקא לא לדבר על הדברים, כי אחרי המון זמן שלא ראיתם זה את זו - אני בטוחה שיש מליון דברים יותר נחמדים לדבר עליהם ולעשות. אבל אתם פשוט חייבים להגיע להחלטות חשובות. מאד מקוה בשבילך שכל החלטה שתגיע - תהיה לטובה. יש לי דוקא תחושה חיובית לגבייך. אז המון הצלחה, חמודה, ו..אנחנו כאן מחכים לעדכונים ממך.
גל

למעלה