בנות יקרות

לפעמים צריך לוותר וללכת הלאה

לא נראה לי שיש לכם סיכוי לגשר על הפערים. אולי מישהי אחרת, עם אופי דומה לשלו או שחיה המשפחה דומה והסיטואציה היתה נראית לה מוכרת הייתי מנסה לשכנע להישאר אבל במקרה שלכם נראה לי שפשוט אין סיכוי. אם את רוצה חיזוקים אז תני לי לתת לך, בעיני גבר שמתנהג כמו סמרטוט מול המשפחה שלו, ונותן להם להתאכזר לאשתו הוא לא גבר, הוא סמרטוט ושום נסיבות מקלות לא מקובלות כאן. אנשים לא משתנים, במיוחד לא אנשים חלשים, וקללות??? אם מישהו היה מקלל אותי ובעלי היה עומד בצד??? יקירתי, עם כל הצער, נשים נוטות לחפור, לחפש, לנבור בעניינים, כשהאמת מאוד ברורה, ברמה של סטירה לפרצוף. את עשית טעות. זה נורא, שככה זה נאמר בפרצוף אבל אני מאמינה שאת יודעת את זה טוב מאוד... אני לא יודעת איזו אהבה היתה ביניכם, כמה זמן הכרתם לפני שהתחתנתם ובאיזה סיטואציות בדיוק יצא לך לפגוש את בעלך שמתנהג עכשיו אחרת לגמרי, אבל לא נראה מאיך שאת כותבת שתוכלי לאהוב טיפוס כזה לאורך זמן. עדיף להבין שטעית לפני שיהיו ילדים שיגיעו לסיטואציות בלתי נסבלות. אני מאוד מציעה לך לא לחפור ולהתעסק עם הפצע הזה עד שבאמת יגמרו לך הכוחות. אם את רוצה תני לו לבחור: או שיאזן את המשפחה המטורפת שלו בכל דרך שהוא מוצא לנכון או שתתגרשו...תתחמי את זה בזמן אגב.

נומלה

New member
הסתכלות קצת שונה

נראה לי שכולם מעודדים את חגית לגמור ענין ואני מוכרחה לומר שחיכיתי לראות גם דעות שונות. אז אם אין אני לי למי לי. ציטטה: וכל הזמן הזה בן זוגי רק ניסה לדבר איתם וללבן עיניינים למה בדיוק ציפית שהוא יזרוק אותם מהבית כי את לא מסתדרת איתם? סליחה!!! ציטטה: הזדעזעתי מזה שהוא נתן לי לצאת מהבית מבלי לבקש מהם ללכת להתנחל אצל מישהו אחר. את בחרת לברוח (לא כל כך ברור לי למה. אני הייתי מעיפה אותם מהבית ולא מחכה שבן זוגי יעשה לי את העבודה השחורה) ואת "מזדעזעת" מזה שהוא נותן לך לברוח? שני דברים: ראשית זו המשפחה שלו. את להבנתי רק החברה שלו (אני טועה?) מה את רוצה? שהוא יעיף אותם לכל הרוחות? הוא בהחלט צריך לנסות ולגשר. שנית ההחלטה ללכת למקום אחר היתה שלך! הוא אמור לעשות מה? להתחנן לפנייך להשאר? לא מספיק יש לו את המשפחה המגעילה שלו שנפלה עליו פתאום, גם החברה "התומכת" שלו מתחילה לעשות הצגות. ודבר אחרון: את מראה את עצמך כאחת שאי אפשר לסמוך עליה בשעת משבר. גם אני הייתי בוחרת במשפחה שלי. הרי במשבר הבא גם כן תברחי ואז אם הוא יהרוס את היחסים עם המשפחה הוא ישאר לעצמו. תמיכה בין בני זוג היא דו כיוונית. האם עשית את שלך?

חגית011

New member
נומלה, אין לך מושג כמה עשיתי את שלי

אם רק הייתי יכולה לפרט פה מה עברתי היית משנה את דעתך בשנייה, תאמיני לי, לא היה פחות מהתעללות מילולית ונפשית. הלכתי כי אני לא רגילה להתמודד עם חולי נפש,הלכתי כי עשו ממני סמרטוט, הלכתי כי את אומרת שהיית מעיפה אותם אבל לא יכולתי, טמטום מצידי וחולשה אבל לא הייתי מסוגלת להגיד להם ללכת. לא רוצה להיות תומכת, הייתי מספיק תומכת זה הרי לא משהו שצץ היום, ואם תומכת אומר שידרכו עליי ואני אגיד "אוקיי בשביל X אני אסתום" אז וואלה אני לא. "רק" חברה אני לא כי אנחנו מאורסים חיים יחד הרבה זמן, מה ההבדל?! טופס מרבנות. אומנם חוקית זה "רק" חברה כמו שאמרת אבל אם חיית עם בן זוג לפני נישואים את בטח יודעת שאין שום הבדל חוץ מהחוקיות. את אומרת הוא יהרוס את היחסים עם המשפחה וישאר עם עצמו, אז מה כל החיים לתמוך במשפחה ולשים אותם במקום הראשון ובסוף "הילד בן 30 יש לו חום גבוה הוא שוכב על הספה בבית הוריו" מכירה את השיר?! כי הרי אני זה לא האישיו, הם יבריחו כל אחת. בכל מקרה אני מכבדת את דעתך ,ניסיתי להסתכל על זה איך שאת מסתכלת אבל כשאת בתוך סיטואציה כמו שהייתי בה אין מנוס אלא פשוט להתרחק.

חגית את בהחלט עושה בשכל ../images/Emo45.gif

עושה הרושם שמשפחת ארוסך לא מן המתקשרים בצורה נכונה/בריאה/מקרבת [משהו בסגנון של משפחת בעלי] :( אז את יותר מחכמה, שאת מזהה מה נמצא מולך, ואם זה לא הגבר שאמור יהיה לגבות אותך לאורך כל הדרך, אז אולי באמת אין לך הרבה ברירות ולעשות את הצעד שעשית. אני בטוחה שלא קל לך בימים אלה, ואמנם טרם התחתנתם, אבל זה שחייתם ביחד כזוג בטח עשה את שלו מבחינת תחושת השייכות זה לזו. עצוב היה לי בשבילך להבין כמה למעשה היית צריכה כל הזמן לאסוף את עצמך בשבילו ולהיות חזקה תמיד בשביל שניכם. איך בכלל הגיע מצב שבו אחותו מקללת אותו אצלכם? ממש חוצפה! [אני במקומך הייתי מעיפה אותה לכל הרוחות]... אז היי חזקה ומי יודע אולי יום אחד החבר יפקח את העיניים ויתבגר... אם לא בשבילך, אז לפחות בשביל עצמו
***ברור שעדיף לו קודם בשביל עצמו :) ***

למעלה