בנות יקרות....

Cינדרלה

New member
בנות יקרות....

אחרי המון זמן של הערצה, החלטתי למכור את כל החומר שאספתי, החל מהיותי נערה צעירה בכיתה ו' ועד לא מזמן (אני בת 22...).. ברשותי: ** קלטות וידאו נדירות של הבאקסטריט בויז (ביורודיסני, ראיונות אישיים, ראיונות מערוצים זרים, מאחורי קליפים, קטעים ששודרו בעבר ב-MTV) ובלי קשר, כמובן שגם הקלטות המקוריות שלהם ** קלסר משרדי שלם עמוס וגדוש בחומר על ניק קרטר (my favourite) החל מפוסטרים וכתבות בכל השפות מעיתונים מחו"ל ** -כל- הגלויות שנמכרו בארץ (יש לי את כולם) ** צמידים ** שרשראות ** מחזיקי מפתחות ** כדור שלג עם תמונה של הבויז מקריסמס ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד.. לכל המעוניינת צרי איתי קשר במסרים, מבטיחה לחזור עם פרטים! הם תמיד ישארו בלבי לנצח, הם עשו אותי מי שאני היום. אני באמת מקווה שהם יצליחו להשפיע עליכם חצי ממה שהם השפיעו עליי באותה תקופה. רק הערכה יש לי כלפיהם. רק הערה קטנה- אני לא מוכרת את הדיסקים אז לא לבקש.. :)

../images/Emo4.gif

אני בחיים לא אמכור דברים של בקסטריט. אני אתן אותם בחינם. כי לעשות כסף על חשבוניהם?

Cינדרלה

New member
תאמיני לי...

אני הוצאתי על באקסטריט בוי בסכומים של אלפים.. לא מגזימה.. מצעים, עיתונים, קלטות וידאו נדירות. מה שאת לא רוצה... יש דברים שהם יקרים גם בשבילי, וכן, אני מוכרת אותם ובחיים לא בסכומים שקניתי אותם!. אבל תאמיני לי שיחד עם זה מי שקונה ממני מקבלת יםםםם דברים שאני לא יבקש עבורם תשלום בחיים. נגיד, הקלסר של ניק מושקע רצח, אבל שאר הקלסרים פחות. אז מי שתיקח את ניק תקבל עוד קלסר ככה עליי..

זה מובן שהם עשו כסף גם עליך,

אבל אף אחד לא אמר לך לקנות אותם. ונכון שזה בזבוז כסף במובן מסויים, אבל את בחרת לבזבז. נראה כאילו שאת מצטערת על הקנייה ואז את מוכרת אותם כדי לכסות הוצאות של עבר.

elena20

New member
אז מה שהיא מוכרת? זכותה, למרות

שאני בחיים לא אמכור את הקלסרים שלי והקלטות וידיאו
,אבל מודה שהייתי ממש מטומטמת כי הוצאתי עליהם כל כך הרבה כסף...אבל טוב נו, לא סתם קוראים לזה גיל הטיפש עשרה

elena20

New member
אני לא מתחרטת על הדיסקים וקלטות

וידיאו,אבל יש לי כ"כ הרבה כתבות ופוסטרים שבזבזתי עליהם אלפי שקלים,הייתי קונה עיתונים בשביל איזו תמונה קטנה שנמצאת בפנים,פשוט חבל על הכסף,כי עכשיו כל זה סתם שוכב במגירה,לכן אני גם בחיים לא אמכור את זה ולא אתן לאף אחד כי השקעתי בזה כל כך הרבה כסף וזמן(הייתי מדביקה כל תמונה ועושה מסביב כזה עם טוש
).

Cינדרלה

New member
../images/Emo13.gif

אני גם הייתי משקיעה המון זמן וכן, מאוד קשה לי להפרד, בעיקר שגם נסעתי מסביב לעולם כדי להשיג חלק מהדברים.. המצעים למשל עלו לי במיאמי כמעט 300 שקל! (וזה של מיטת יחיד כן?!) אבל זה סתם מעלה אצלי אבק ואני רוצה שיהיה לזה שימוש טוב יותר אצל מישהי אחרת. אני מוכרת את זה בגלל ההשקעה והכסף שבזבזתי..

Cינדרלה

New member
תראו

אף פעם לא חשבתי שאני ימכור אבל מגיע היום שאין מקום בארון... המעוניינות, צרו קשר באישי...

למעלה