בנות יקרות

dalfin

New member
בנות יקרות

קודם כל אני מודה לכל הפרגון מהבנות שהיו ביום שבת האחרון. מאחר וקצת פישלתי
, ולא התחשבתי בבנות שלא נוסעות בשבת , וגם לא דאגתי להקפיץ את המודעה לראש ההודעות כדי שכולכן תראנה, אז............ ממשיכים בהפנינג גם ביום שישי הקרוב 15.9.06 בין השעות 09:00-15:00 בראשון לציון - ארו קנט ג'וזף 12 (ליד המכללה למנהל). (רק שהפעם זה רק המוצרים של יפה בגדול ללא כל השאר שהשתתפו ביום שבת האחרון). מקווה לראות את כולכן. הפתעות לכל מי שמגיעה. דליה

חֵן

New member
הי דליה

לצערי הרב אני צפונית ולא כ"כ מגיעה לראשון... רציתי לשאול האם תהיה אפשרות לקנות את המוצרים ולקבלם בדואר?

dalfin

New member
הפנינג מתנות מטורף לחג - המשך.....

פרטים נוספים בהודעת בנות יקרות הנעוצה בראש.

dalfin

New member
תזכורת לכולן - לא לשכוח ביום שישי

שפע מבצעים ומתנות לכבוד החג. מבצעים מטורפים. כדאי לבוא.

הייתי, הצצתי ונפגעתי...(בכיס)../images/Emo140.gif

הגעתי על הבוקר אל דליה....דלפין ומה אגיד לכם... אחלה של דברים. היו דברים נפלאים רק חבל שלא היו הרבה במידות הקטנות יחסית....נו מה לעשות....ירדתי קצת במידות שלי. איזה כייף כל פריט עלה 50 ש"ח. יצאתי עם מלא מלא סטים וכותנות והשארתי כלום כסף. תודה והיה כייף להכירך. כמו כן בהזדמנות זו הכרתי את דרים.. ואת חברה שלה שלא יודעת את שמה. בקיצור ... מה שנשאר עכשיו זה למצוא את החתיך כדי "להוציא" את העיניים בריאות החשופות... שבת נפלאה וירבו שמחות....

DREAM111

New member
תתחדשי ותהני מהקניה ראיתי לך וקנית

אחלה של דברים יפים.

חֵן

New member
גם אני התחדשתי במספר פריטים

של יפה בגדול
. מאחר ואני חיפאית ולא ממש מגיעה לאזור ראשון, יצרתי קשר עם דליה ובררתי אפשרות רכישת מספר פריטים ושליחתם אלי בדואר. דליה (המקסימה!) הסכימה מיד ואמרה שתבדוק אילו פריטים קיימים במידה שלי ותחזור אלי. כשהתקשרה שוב, תארה לי (בפירוט רב ובסבלנות רבה) את הפריטים ואף סיפרה לי שבשבת תגיע לחיפה ותוכל להביא לי את הרכישה אם ארצה (היא אפילו הגדילה לעשות והציעה לי למדוד בבית ולהחזיר אם משהו לא יתאים). ואכן, קיבלתי היום את השלל: פיג'מת סאטן אדומה ארוכה וסקסית פיג'מת פרפרים מקסימה כותונת ורודה קייצית וקלילה (מאותו הדגם שדרים רכשה בשחור) בייבידול שחלקו העליון לבן עם שושנים אדומות והמכנסונים בצבע אדום ואחרונה חביבה- כותונת מקסימה מסאטן בצבע זית עם הדפס יפהפה (כן... כמו זו שדרים רכשה
). והמחיר? 50 ש"ח לפריט!! דליה המון תודה, הכל מתאים, מקסים וסקסי! את נפלאה

למעלה