בנות יקרות

sexy tut

New member
בנות יקרות

טוב שלום לכולכם.. ראיתי פה כמה מהמריבות שלכם,ויש לי כמה דברים להגיד לכל הבנות המעריצות שתוקפות וכל כך נבהלות כשמתחילים להגיד להם שהלהקה שלהם היא לא משהו...תירגעו,אני לא באה לפסול שום דבר ולא רוצה להתחיל להיכנס לריבים מטומטמים על הנושא הזה....אבל בשורה התחתונה- בקסטריט בויז זה לא מוסיקה וגם לא ווסטלייף...לא בגלל שזה לא יפה או לא נכתב ע"י הלהקה או כל הסיבות שנאמרו כאן,אלא מהסיבה הפשוטה שכל דבר הכי קטן שהם עושים נעשה בשביל הקש. הלהקות האלה הם פשוט מכונת כסף ולא יותר. לא במקרה התקבצו להם 5 יפיופים ועשו להקה... וכל הדיסקים שלהם עם המוסיקה המתקתקה וה"מגוונת" זה רק כדי להכניס עוד קצת כסף לכיס של כמה מפיקים וכמה חברות...בגלל זה הם לא מוסיקה... אז יכול להיות שאת נהנת לשמוע אותם ויכולה להזדהות עם הרגשות שעליהם הם מדברים בשיר..ואין בזה שום דבר פסול..אני לא אומרת שאי אפשר להקשיב להם אלא להפך-הגיוני מאוד אפילו שזה נחמד...אפילו שאישית אני מעדיפה שלא.. אבל להעריך אותך בתור מוסיקאים...זה לא ממש מתאר אותם במדיוק...

אז איך לקרוא להם?

את אומרת שאת לא חושבת שצריך לקרוא להם מוסיקאים... אז איך לקרוא להם? "אנשים שסתם מנסים להרוויח כסף בשביל מפיקים וחברות שונות"? אז זה גם אומר ש: מדונה, שאגי, כריסטינה, ריקי מרטין...וכו´ הם גם כסף... לא נראה לי כי אם זה היה נכון אז למה יש בכלל מוזיקה... כדי שאנשים ירוויחו כסף- זה חולני... תנסי למצוא תירוץ יותר טוב ילדה....

Elinor *

New member
אאארררמממ....

דבר ראשון, כל אחד חושב על איך הוא ממשיך, על מה יהיה המחר, כל אחד רוצה להבטיח לעצמו לילדיו עתיד טוב, הצלחה, עזרה וכו וכו לכן כל אחד חושב על כסף, כי מה לעשות שעם המציאות של היום הדולרים מדברים, והרבה את לא יכולה להתקיים בלי זה!!!! אם זה המוסיקאים אן עם זה השחקנים או אים זה כל איש ואיש בעולם! הכסף לוקח חלק גדול בראשים של כולנו. אז אל תתממי לי ותגידי לי ששאר הלהקות חושבות רק על עשיית המוסיקה העצמה, מה שתהיי בטוחה שהם לא היו עושים אם הם לא היו רוצים! אז בשביל ההצלחה שלהם, התתמדה שלהם, והתהילה שלהם הם נותנים הרבה מעצמם ואוהבים את זה! הם היו יכולים לעשות עוד הרבה דברים ולגלגל ירוקים! אך גם הכסף מדבר בכל במקרים!!! שורה תחתונה, הם לא היו עושים את זה, אם הם לא היו רוצים! וגברתי, היום חצי ממה שאנשים עושים הם חושבים על המצב בבנק! אז אנא, אל תבואי עם זיוניי השכל האלו, גם להקות המטאל, רוק, קלאסי...מה שזה לה יהיה חושבים על כסף! ואם את לא חושבת ככה, תבדקי מה שמים לך במים! וגם לאחרים שחושבים שזה באמת ובתמים רק אהבתם למוזיקה, אני לא אומרת שלא, אבל הם בני אדם מה שמצריך אותם ואף מחייב לחשוב גם על אינטרסים אישיים. אלינור

אל תכניסי מילים לפה...

אני לא אמרתי שהם עושים מוסיקה בחינם... אני יודעת שהם גם חושבים על כסף, מי לא? אבל אני כן אמרתי שלהקות וזמרים שרים בגלל שהן אוהבים את זה (גם) אף אחד לא מחייב אותם לשיר.... אני לא יודעת מה איתך אבל אותי זה קצת מעצבן שמדברים על זמרים כאל "מכונות כסף" בלבד... נכון הם מרוויחים והם נהנים מזה אני לא אומרת שלא אבל הם עושים את זה מתוך זה שהם אוהבים לשיר ופיתחו קרירה... זה הכול

Elinor *

New member
סליחה אבל....

מי הכניס לך מילים לפה? איפה? תראי לי משהו שאמרתי בסגנון הזה...ואם צדקת מה שאני בספק גדול, ו/או פגעתי בך באיזה שהוא חלק ההודעתי קבלי את התנצלותי הכנה, מה שיהיה נחמד אם תראי לי מה בדיוק! אם זה היה על "אני לא אמרתי שהם עושים מוסיקה בחינם...." אני לא אמרתי שאמרת, פשוט הבאתי נקודה לילדה שרשמה את ההודעת שכביכול הם לא יותר ממכונת כסף שכל אחד בסופו של היום חושב גם על הכסף! וזה לא קשור לעובדה שהם להקות פופ. ועוד דבר קטן אך חשוב, לידיעתך, לא הייתי כותבת תשובה אם זה לא היה כביכול "מעצבן" אותי... אלינור

nicky fricky

New member
אוקיי....

טוב תראי אני מסכימה איתך ברור שכל להקות הפופ\רוק\RNB\ראפ וכו´ רוצים להרוויח כסף ומי יכול להאשים אותם? כאילו בשואו ביזנס זאת הדרך המהירה לעושר אבל כזה דהה! (סתם סתם..) ומה רע בזה שהם מרוויחים כסף ועושים מה שהם אוהבים? נמשל עורך-דין או רופא או רואה חשבונות או כל מקצוע אחר זה אותו דבר רק ששם אנשים מרוויחים פחות כסף בדוגרי הגדול אנשים מרוויחים כסף על מה שהם עושים כמה הם ירוויחו או מרוויחים זה תלוי במצוע או בעיסוק חוץ מזה זה לא שהם רק מקבלים בלי סוף הם גם מבזבזים!! ומבזבזים הרבה! נמשל הם קיבלו 350 מליון דולר בסיבוב ההופעות באמריקה ועם לחלק 350 ב5 זה יוצא 70 אבל הם אישית כל אחד קיבלו 60. לאן הלכו 10 מליון דולר? להוצאות כמו במה,תאורה,רקדנים,תפאורה,אולמות,תלבושות,שיער,איפור,כיאוגרפיה,סאונד, נגנים וכו´ וכו´ שלא נדבר על קליפים והקלטות שזה עולה להם הון תועפות. מסקנה: עם הם לא היו מרוויחים כ"כ הרבה הם לא יכלו לבזבז כ"כ הרבה. תוצאה: אנחנו לא היינו מקבלים קליפים,אלבומים,סינגלים,ראיונות טלויזיה,וכו´ שאלה למחשבה: נכון או לא?

למעלה