בנות יקרות

Ofra m

New member
תגידו זה קורה לכן?../images/Emo163.gif

אימי נפטרה בגיל 63 ומאז אני פשוט לא סובלת מבוגרות מאוד,למשל אני רואה זקנה נוהגת ברכב אני אוכלת את הלב,ואומרת לעצמי לאמא שלי יכלו להיות עוד 10 20 שנה לחיות,אני לא יכולה לסבול שיש יותר מבוגרות ממנה. באזור שאני גרה יש בית אבות ואני רואה זקנות מטופחות עם שיער מסודר עם אודם ואני אומרת איפה את עכשיו זה פשוט לא נתפס,כאילו אני בחלום בלהוט ועוד מעט אני אתעורר ממנו.

Ofra m

New member
בנות יקרות

ממש חשוב לי שתיתיחסו לשאלה שלי מאתמול האם זה קורה לכן?

../images/Emo91.gif

עפרה, כדאי לא לפתוח כל הודעה לחוד, אלא לשרשר אותה לנושא הרלוונטי. וטיפ קטן:
אם היית משרשרת את ההודעה הזו להודעה הקודמת, אז גם היו יודעים למה את מתכוונת, וזה גם היה מקפיץ את ההודעה לראש הדף בחזרה. כמו שכתבתי לך בהודעה קודמת היום, ברגע שאת משרשרת הודעת תוכן להודעה קיימת [בתנאי ש'גילהּ' הוא פחות מ-72 שעות], ההודעה קופצת אוטומטית לראש העמוד. אני אשרשר יותר מאוחר את ההודעה הקודמת שלך להודעתך הזו, כדי שיובן על מה דיברת.

מיקימק

New member
הי עופרה

כן גם לי זה קורה, אני פשוט מקנאה בהן שהן זכו להגיע לגיל הזה וגם תוהה איך אמא שלי היתה נראית.

לולי80

New member
אצלי

אצלי זה קצת בעיה אימי נפטרה בגיל 40.. אז אני לא יכולה להזדהות עם זה... מה שכן אם אני רואה אמא רעה לילדים שלה או להיפך ילד שלא מעריך את אמא שלו אז אני מתעצבת ומתעצבנת

o r i t 2 8

New member
אצלי המצב הפוך...

כשאני רואה אשה מבוגרת... בסביבות החמישים.... אני מתמלאת אושר..... כמעט בכל אשה מבוגרת אני מוצאת משהו קצת דומה לאמא שלי.... כאילו שאני מחפשת בכל אשה מבוגרת את אמא שלי...

סובלת

אמך נפטרה בגיל צעיר יחסית סך הכל גיל 63 אינו מבוגר כל כך, כעת אם היא נפטרה אחרי מחלה קשה מאוד וסבלה, תודי לאל שהיא כבר לא סובלת שהיא כבר לא כואבת, היא תמיד תחסר לך, ולצערי את לא בחלום. את צריכה להרפות צריכה להיפרד. מציעה לך אולי לכתוב לה... קחי מחברת ותכתבי את הדברים שאת רוצה לספר לה לשאול אותה וכו'... לי עצמי למרות שאמי נפטרה לפני 12 שנים כמעט, היא עדיין חסרה, עדיין רוצה להרים טלפון ולשאול בקשר למתכון מסוים סתם לספר לה משהו... אני גרה ביישוב כפרי ובית העלמין לא כל כך רחוק, אני מוצאת את עצמי מידי פעם (שלוש ארבע פעמים בשנה) עולה לבית הקברות סתם יושבת שם קצת מדברת מספרת שופכת את הלב ... זה מקל עלי... זה לא משונה והרגשות שלך מובנות. הזמן אמור לרפא את הפצע ואת החלל....

למעלה