בנות יקרות!!!!

איילת567

New member
בנות יקרות!!!!

אומנם הכותבת הינה ארית ואני אצל הפונדי המקסימה.סוף סוף יש מחשב,נחזור מאוחר יותר אנחנו באזכרה של אב ז"ל אוהבת אירית ואיילת

איילת567

New member
לכל הבנות היקרות

חזרתי מההזכרה של אבא של אירית.וסוף סוף אירית לימדה אותי להכנס לפורום ולכתוב לכן.אני רוצה להגיד לאירית ומונדני תודה רבה על היחס שלכם אלי בכל תקופת ההריון והלידה.היום הקשר בנינו חם מאוד.ואוהב.אני מאחלת לכל הפונדקאיות וההורים המיועדים קשר חם ואוהב.והרבה הרבה הצלחה בכל התהליך. מאחלת מכל הלב. איילת הפונדי של אירית

mondani5

New member
הי יקירה!

אני כל כך שמחה שאת בפורום,תהני מכל רגע,ויש לך הרבה מה לתרום לפונדקאיות,ולהורים מיועדים. מירב נמצאת בהונג קונג ולכן עדין אינה יודעת שהצטרפת ובוודאי תשמח מאד. היום היה לי יום קשה ,עלינו לקבר של הורי ז"ל,וכל כך כאב לי שלא זכו לראות את האוצרות שהבאת לי בהליך פונדקאות. קראת לעצמך איילת 567 אני חושבת על זה ,ילדת 7 ילדים ,ואם תחברי 5+6+7=18 ,שהסכום תואם לשם משפחתי חי. נשיקות לילדים. אוהבת אירית

בנדה1

New member
הי איילת, ברוכה המצטרפת ../images/Emo24.gif

תתחדשי על המחשב, ותשתתפי איתנו בדיונים....

miss lula

New member
היי איילת מתוקה

איזה כיף שהצטרפת אלינו לפורום- הגיע הזמן! מה שלומך? תתחדשי על המחשב. אוהבת, אלי תימן

miss lula

New member
היי אירית

אירית יקרה אני בסדר, עובדת קשה על הדוקטורט. שמחתי מאוד לראות שאיילת הצטרפה לפורום. עוד מעט מתחילה חופשת הסמסטר. אני תמיד שמחה לקרוא על הנסיכות שלך המהממות. צרפי עוד תמונות בהזדמנות, טוב? אצלצל אליך בקרוב. בידידות, אלי

mondani5

New member
אז נעדכן!

שיר כבר עומדת לבד ללא עזרת ידיים והולכת שניים שלושה צעדים,היום רון עמדה לבד לשניה. איילת ואני הולכים על פונדקאות חו"ל,או שאלך על אימוץ חו"ל אני בודקת את שתי האפשרויות ואז אבחר בדפ"א הטובה ביותר עבורנו.באם אני בכלל עומדת בקרטריון הגיל. ההינו בברית של גיסתי איילת היתה עם הבת הקטנה ונראתה מצויין ,גיסתי ירדה המון מההריון והלידה ונראת להפליא,אחי בעננים. מאחלת לך ולכולם לחוות ילד משלה זה משהוא מדהים החיים משתנים מקצה לקצה נשיקה לבעל הטרי /ותיק אירית

../images/Emo24.gifאיריתוש ואיילת

איילת כיף שהתחברת אלינו. ואיריתוש, הרבה נחת מהקטנות וגם מהגדולה. אני ביום חמישי עשיתי בייבי סיטר על בת של חברה שלי והיא בת 3 שבועות. איזה כיף היה.

mondani5

New member
ממש בגיל אפיק בנה של גיסתי

גם אפיק בן 3 שבועות,ממש מדהים לראות אותו בבגדיהן של שיר ורון ,אני ממש שכחתי כלא מאמינה שהיו כל כך קטנטנות. אני כבר מתגעגעת ,איילת מעוניינת לעבור אתי פונדקאות חו"ל ,אני מנסה לבדוק מה יותר ראלי אימוץ או פונדקאות חו"ל,פניתי היום לעמותת טף יחזרו אלי מחר עם אינפורמציה אם אני בכלל עומדת בקריטריונים. לו יכולתי הייתי מביאה עשרה ילדים ,אבל הגורל קבע לי אחרת....לצערי... אני כל כך מאחלת לכל בת בפורום לקבל את מתנת האל תינוק לידיה וזה יקרה אני כל כך מאמינה קצת סבלנות. הינה הסתדר לבנדה,לדניאל,לאם המיועדת ,לרונית של ליידי בל,ויש הפתעות בדרך,כן ירבו. נשיקות לירין ד"א ,אם בסוף אלך על אימוץ חשבנו על השם ירין או דור. אוהבת אירית

למעלה