בנות יקרות,,,,

בנות יקרות,,,,

עברתי בין דפי הפורום,, וראיתי דברים מדהימים,,, אני באופן אישי,, די תקועה בכל הנוגע לדברי עץ וכו´,, (אתמול פרסמתי מגוון עבודותי,,) אך אשמח לטעום מכל תחום לנסות ולדעת,, לכן,, באם לא קשה,, בסוף כל שרשור,, לצרף הסבר קל,,,כך שבנות תוכלנה לנסות גם הן,, מקווה שלא הגזמתי בבקשתי,,, ובנות,, אתן גדולות מהחיים,,, הבתים שלנו,, נראים נהדר ולא בכדי,,,!

av_i_va

New member
תשובה חלקית../images/Emo142.gif

הנושא הזה עלה כאן לא אחת. קורה שחלק מהמשתתפות חוזרות שוב ושוב על אותן תשובות כל פעם לשאלות של מצטרפות חדשות. לפני זמן מה עלה כאן בפורום רעיון האתר. לאחרונה אני מדברת על כך יותר ויותר... (עם חלק מהמשתתפות ובמסרים) וכפי הנראה בקרוב נתחיל ביישום. אחד הרעיונות הוא לשנות את אופן הצגת העבודות וגלריה אישית תהפוך לדף אישי, כך שבנוסף לעבודות המוצגות יהיו גם הסברים לעבודה. מאחר ואני מעלה נושא זה, למרות שהתכוונתי לעשות זאת רק בתחילת השבוע הבא, אשמח לקבל כאן שרשור הערות, הארות, תגובות הצעות וכמובן רעיונות. הרי זה הולך להיות האתר של כולנו.

נשמע לי מצויין,,,,

ראיתי עבודות מדהימות, שממש בא לי לנסות ולא ברור לי איך,, לכן,, הרעיון שלך נשמע מצויין,, כך שנדפדף בגלריה,, וליד כל עבודה שתמצא חן בעינינו ,, יהיה הסבר עשייה,,, מה אתן אומרות,,,?

למעלה