בנות יקרות

בנות יקרות

אז לפני שהפורום הזה יחדול אולי להיות מה שהיה עד היום (אני עדיין בתקווה שלא) - קהילה תומכת, איכפתית ומחזקת של בנות מקסימות ונהדרות - רציתי לעדכן אתכן שילדתי תינוקת מתוקה במיוחד. אנחנו עדיין בשלבי ההתאקלמות וההסתגלות ההתחלתיים אבל כבר עכשיו אני מרגישה איך הקשר המיוחד שהחל להרקם בינינו כבר בהריון הולך ומתחזק, ומאושרת שזכיתי לקבל אותה. רוצה לומר לכן שאתן חלק חשוב ומרכזי מהדרך הארוכה שעברתי עד להגעתה, ולהודות לכל אלה שתמכו ועודדו ברגעי התסכול והעצב, ששיתפו מניסיונן ומחוויותיהן, ושהיו תמיד בבחינת אוזן קשבת ולב מקבל לכל מחשבותי ודאגותי. מי שעקב אחרי יודע שההחלטה על התרומה לא הייתה לי קלה ושלאורך הדרך לא נמחקו ממני סימני העצב והאובדן על מה שלא יהיה - ובכל זאת אני מאושרת! ואם יש מי שהדרך שלי תאיר לה קצת את דרכה שלה - אהיה מאושרת עוד יותר.
ולכל אלה שנמצאות בתהליך, לאלה שהדרך עוד מתארכת להן, לאלה שזקוקות לעוד זמן לעכל ולעבד - רוצה לאחל המון המון הצלחה.
שנה טובה לכולכן!

עוגי555

New member
נפלאה אחת! מרגשת!

מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב!
מאחלת לך כל כך הרבה נחת, רגעי אושר וסיפוק, בבריאות מושלמת ושמחה רבה לך ולמשפחתך!!!
את נפלאה, ועוד מתחילת דרכך (ועד היום) כבר פנית לעזור לכל מי שהייתה צריכה וזה ראוי להערצה.
אני אישית זכיתי בקשר שלנו, לחברה מיוחדת במינה.
המון אהבה,
מעוגי והעוגיה!

חגה בגה1

New member
מזל טוב

איזה אושר גדול. שמחה בשבילכם יקירתי ומתפללת בשביל עצמי ובשבילי שאר הבנות שבפורום שזה יגיע ובמהרה גם אנחנו נזכה להחזיק תינוק יפיפה בידיים. קיבלת אחלה מתנה לשנה החדשה. שתדעו רק נחת מהקטנה

מילי7777

New member
הרבה מזל טוב!!!

איך שהזמן עבר מהר עד הלידה... :) מאחלת לכם הרבה אושר, שמחה ונחת מהאוצרית הקטנה.
את בחורה מיוחדת במינה ואני מאד אוהבת את המילים שלך

מזל טוב!

איזה כיף לשמוע, באמת מתנה לשנה החדשה! מאחלת לך הרבה נחת ושלווה, אושר הבריאות!

אני כל כך שמחה בשבילך!

איזה מרגש!
זוכרת אותך מהשלבים המאוד ראשוניים כשהגעת לפורום, את החששות, ההחלטה, הטיסה והטיול לצ'כיה.
מזל טוב ונחת מהקטנטנה

דופלינה

New member
המון המון מזל טוב יקרה

זוכרת את תחילת המסע שלך עם כל החששות והשאלות והנה הגעת לסופו
עם ידיים מלאות ואושר גדול עד מאוד.
שתרוו נחת מהגוזלית ושכל יום יהיה מרתק ומדהים יותר מקודמו.

שירה30001

New member
מזל טוב מכל הלב

אני כל כך שמחה בשבילך. אחרי כל מה שעברת. מאחלת לך המון אושר והגשמת כל המשאלות. את זכית לאושר האמיתי וגם התינוקת החמודה שלך זכתה לאמא מקסימה

וכמובן שנה טובה

totit8

New member
המון מזל טוב

כל עדכון שכזה ממלא אותי באושר. המון הצלחה ונחת בהמשך ושהקטנטונת תמיד תיתן לך סיבה לחייך...

אשרת 1972

New member
קרמבו יקירה מזל טוב בשורה נפלאה זוכרת את המסע הקשה שלך

ושמחה שהוא הסתיים בידיים מלאות , לצערי ההודעה שלך מביאה לי גם עצב גדול כי ברור שעם מותו בטרם עת של הפורום המופלא הזה לא נקבל עדכונים כה מדהימים שישמחו אותנו

תודה רבה בנות נפלאות!

התגובות שלכן, ושל כל מי שכתבו לי מסר פרטי, מרגשות עד מאוד ומדגישות שוב עד כמה הפורום הזה משמעותי.
מאחלת שנה טובה וגמר חתימה טובה.

למעלה